Ima tulipana koji dođu u teretanu pa odustanu tako je i sa boxom , ja sam ušau u fazu preteretiranosti , samo sam čekao kad će doć trening i kad ću se znojit . Malo me zaz ruka koju sam si zdrobio prije devet godina , znam da je to bilo davno ali ipak ako opet pukne nema mi spasa , stavili su mi dvije šipke unutra , više ih nemam al kad neko po njoj udari nije mi svejedno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Eh ja najesen ponovo nastavljam trening kickbox-a. Moj je trening trenutno samo za snagu i eksplozivnostU(koristim samo vježbe koje koriste tjelesnu težinu).
Preferiram HIIT pošto mi omogućava da postignem hipertrofiju u nogama( radim čučnjeve na jednoj nozi(potpomognute dok ne mogu raditi samostalno te čučnjeve)) i efektivniji je u topljenju sala nego obični kardio trening.
Kako radiš HIIT? Može primjer treninga? Inače podržavam ga u potpunosti..Najefikasniji u topljenju masnih naslaga..
P.S
Nikako ga ne raditi na prazan želudac ;)
KHM... papučar KHM... 
Doći ćeš ti na moje, sjeti se onda što sam pisao.
svasta :P
Hebiga XXX vrati se.
Ima tulipana koji dođu u teretanu pa odustanu tako je i sa boxom , ja sam ušau u fazu preteretiranosti , samo sam čekao kad će doć trening i kad ću se znojit .
kad je najteze najvise upri...tako se i postizu ciljevi 
Ima tulipana koji dođu u teretanu pa odustanu tako je i sa boxom , ja sam ušau u fazu preteretiranosti , samo sam čekao kad će doć trening i kad ću se znojit .
kad je najteze najvise upri...tako se i postizu ciljevi 
Bilo je faza kad me je mučio sparing , pa kad sam u školu išao sa masnicom i profesori pitaju šta je bilo , al je ljepo kad se skupe ljudi koji imaju volje trenirat i zezat se 
Hebiga XXX vrati se.
malo prije vam nisam valjao, sad bi da se vratim :/
Hebiga XXX vrati se.
malo prije vam nisam valjao, sad bi da se vratim :/
Ma to je ovaj ludi Ivan, fali mu Aliser za vlakić pa je potpuno izgubio razum. Ti i Jaca ste najbolji.
Bilo je faza kad me je mučio sparing , pa kad sam u školu išao sa masnicom i profesori pitaju šta je bilo , al je ljepo kad se skupe ljudi koji imaju volje trenirat i zezat se 
Navikneš se :) Mene sad na faksu zezaju kad dođem čitav na faks ..hahaha...inače uvijek dođem polomljen,puknutom arkadom i slično...
Al nema,meni je to uživancija i ja uživam u tome
Ma to je ovaj ludi Ivan, fali mu Aliser za vlakić pa je potpuno izgubio razum. Ti i Jaca ste najbolji.
pridruži mu se ti u vlakiću xD
Nisam ja lud ili jesam. Onaj je novi u "poslu" pa još ne zna šta treba radit. 
pridruži mu se ti u vlakiću xD
Ti si mu bliže, znaš da ti je on na moru.
Nisam ja lud ili jesam. Onaj je novi u "poslu" pa još ne zna šta treba radit. 
Priznaj i pristani na sve samo da ga odobrovoljimo.
ma ne to s interneta, hoćemo prave slike...
Eh ja najesen ponovo nastavljam trening kickbox-a. Moj je trening trenutno samo za snagu i eksplozivnostU(koristim samo vježbe koje koriste tjelesnu težinu).
Preferiram HIIT pošto mi omogućava da postignem hipertrofiju u nogama( radim čučnjeve na jednoj nozi(potpomognute dok ne mogu raditi samostalno te čučnjeve)) i efektivniji je u topljenju sala nego obični kardio trening.
Kako radiš HIIT? Može primjer treninga? Inače podržavam ga u potpunosti..Najefikasniji u topljenju masnih naslaga..
P.S
Počnem 10 minuta brzog hodanja, onda 15 minuta trčanja onda 10 minuta HIIT. 30 sekundi sprint i 90 sekundi trčim brže nego inače i tako 5 ciklusa i poslije toga 5 minuta trčanja i onda 5 minuta brzog hodanja. Radim ga ovako AxAxAxx(A-radni dan, x-neradni dan).
I nikakav kardio i ne radim na prazan želudac, nisu vrijedne ekstra potrošene kalorije muke koja slijedi poslije toga.
Ove slike su ti ufff sexi , ali da si stavio samo jednu dugokosu 
eh naljutia si me sad :P
Sad si me zahebo do daske, morat ću potrošiti cijelo bogatstvo na ženski veš.
Počnem 10 minuta brzog hodanja, onda 15 minuta trčanja onda 10 minuta HIIT. 30 sekundi sprint i 90 sekundi trčim brže nego inače i tako 5 ciklusa i poslije toga 5 minuta trčanja i onda 5 minuta brzog hodanja. Radim ga ovako AxAxAxx(A-radni dan, x-neradni dan).
I nikakav kardio i ne radim na prazan želudac, nisu vrijedne ekstra potrošene kalorije muke koja slijedi poslije toga.
Uskoro ću i ja na posao i baš me zanima dali će posao djelovati na moje fizičke aktivnosti , osim kaj ću se sa bicom vozit tamo.
...
Sad mogu ići sa smješkom na licu spavat. 
LN
eh naljutia si me sad :P
E jesi ga natrpal ko da je istovareno iz Japanera ide odma prijava u Zavod Za Udare Gromova u Ljubljani.

P.S
Vidin da se vas dvojica razumite u to pa da vas pitan: kako najlakše nabit par kila mišića?
Iman 175 cm i 60 kg. Sad liti plivan nekoliko km dnevno, radin trbušnjake, sklekove, izdržaje, dižen utege i uz sve to žderen ko prase al neće kila nikako gore 
LN svima.... ver 2.0
nemoj se toliko trosit...uzmi malo proteina :)
Sad mi reci prvo imaš li pristup teretani ili ne?
Strplivost , mišiči su ti nebitni ako želiš biti nabildan pa kad te neko pogleda da se *sere .
Imam, ali ne idem tamo.
Ovo san radija s prijateljima koji će na DIF.
Imam, ali ne idem tamo.
Ovo san radija s prijateljima koji će na DIF.
Vjeruj trebat će ti teretana u treningu nogu. Možeš ih dobiti bez teretane, ali proces je puno sporiji i teži.
Ja bih počeo ovako raditi.
Npr. uzmeš svoj max broj ponavljanja i podjeliš ga sa popola i radiš 4 seta, ali povećavaš jedan set svaki put kad vježbaš za jedno ponavljanje. Tako npr. prvi put 4,4,4,4, sljedeći put 5,4,4,4, onda 5,5,4,4 itd....
Radi zgibove i sklekove tako. Radi sklekove 2 sekunde gori i doli. Mogu ti isto reći što želiš kada mogneš uraditi 20 zgibova i sklekova.
Za trbušne ne radi trbušnjake radi viseća dizanja nogom ili zmajevu zastavu.
Vježbaj ovako AxAxAxx(A-radni dan, x-dan odmora).
Zoharbizo jel to ono "best of 4chan" ? :-D
Al mi ocemo one prave slike,ne ove fals! 
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.