Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.023.240
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Ima tulipana koji dođu u teretanu pa odustanu tako je i sa boxom , ja sam ušau u fazu preteretiranosti , samo sam čekao kad će doć trening i kad ću se znojit . Malo me zaz ruka koju sam si zdrobio prije devet godina , znam da je to bilo davno ali ipak ako opet pukne nema mi spasa , stavili su mi dvije šipke unutra , više ih nemam al kad neko po njoj udari nije mi svejedno.

http://soksa.3dhr.net/
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 0:17 (nixXxa).
17 godina
neaktivan
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
I.Kk kaže...

Eh ja najesen ponovo nastavljam trening kickbox-a. Moj je trening trenutno samo za snagu i eksplozivnostU(koristim samo vježbe koje koriste tjelesnu težinu).

Preferiram HIIT pošto mi omogućava da postignem hipertrofiju u nogama( radim čučnjeve na jednoj nozi(potpomognute dok ne mogu raditi samostalno te čučnjeve)) i efektivniji je u topljenju sala nego obični kardio trening.

Kako radiš HIIT? Može primjer treninga? Inače podržavam ga u potpunosti..Najefikasniji u topljenju masnih naslaga..

P.S

Nikako ga ne raditi na prazan želudac ;)

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA // R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011
15 godina
ivan123 kaže...

KHM... papučar KHM... {#}

Doći ćeš ti na moje, sjeti se onda što sam pisao.

zoharbizo kaže...

svasta :P

Hebiga XXX vrati se.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
15 godina
nixXxa kaže...

Ima tulipana koji dođu u teretanu pa odustanu tako je i sa boxom , ja sam ušau u fazu preteretiranosti , samo sam čekao kad će doć trening i kad ću se znojit .

kad je najteze najvise upri...tako se i postizu ciljevi {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
16 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
nixXxa kaže...

Ima tulipana koji dođu u teretanu pa odustanu tako je i sa boxom , ja sam ušau u fazu preteretiranosti , samo sam čekao kad će doć trening i kad ću se znojit .

kad je najteze najvise upri...tako se i postizu ciljevi {#}

Bilo je faza kad me je mučio sparing , pa kad sam u školu išao sa masnicom i profesori pitaju šta je bilo , al je ljepo kad se skupe ljudi koji imaju volje trenirat i zezat se {#}

16 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

Hebiga XXX vrati se.

malo prije vam nisam valjao, sad bi da se vratim :/

R.I.P. EnlightenedPhoenix ......////...... TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija
15 godina
XXX-Man kaže...
mario.L_hr kaže...

Hebiga XXX vrati se.

malo prije vam nisam valjao, sad bi da se vratim :/

Ma to je ovaj ludi Ivan, fali mu Aliser za vlakić pa je potpuno izgubio razum. Ti i Jaca ste najbolji.{#}

15 godina
neaktivan
I don't believe in Heaven. I believe in Pain. I believe in Fear. I believe in Death.
17 godina
neaktivan
nixXxa kaže...

Bilo je faza kad me je mučio sparing , pa kad sam u školu išao sa masnicom i profesori pitaju šta je bilo , al je ljepo kad se skupe ljudi koji imaju volje trenirat i zezat se {#}

Navikneš se :) Mene sad na faksu zezaju kad dođem čitav na faks ..hahaha...inače uvijek dođem polomljen,puknutom arkadom i slično...

Al nema,meni je to uživancija i ja uživam u tome

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA // R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011
16 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

Ma to je ovaj ludi Ivan, fali mu Aliser za vlakić pa je potpuno izgubio razum. Ti i Jaca ste najbolji.{#}

pridruži mu se ti u vlakiću xD

R.I.P. EnlightenedPhoenix ......////...... TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija
16 godina
mario.L_hr kaže...

Nisam ja lud ili jesam. Onaj je novi u "poslu" pa još ne zna šta treba radit. {#}

BOG I HRVATI
15 godina
XXX-Man kaže...

pridruži mu se ti u vlakiću xD

Ti si mu bliže, znaš da ti je on na moru.

15 godina

eh naljutia si me sad :P

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
15 godina
ivan123 kaže...
mario.L_hr kaže...

Nisam ja lud ili jesam. Onaj je novi u "poslu" pa još ne zna šta treba radit. {#}

Priznaj i pristani na sve samo da ga odobrovoljimo.

16 godina
moderator

ma ne to s interneta, hoćemo prave slike...

17 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...
I.Kk kaže...

Eh ja najesen ponovo nastavljam trening kickbox-a. Moj je trening trenutno samo za snagu i eksplozivnostU(koristim samo vježbe koje koriste tjelesnu težinu).

Preferiram HIIT pošto mi omogućava da postignem hipertrofiju u nogama( radim čučnjeve na jednoj nozi(potpomognute dok ne mogu raditi samostalno te čučnjeve)) i efektivniji je u topljenju sala nego obični kardio trening.

Kako radiš HIIT? Može primjer treninga? Inače podržavam ga u potpunosti..Najefikasniji u topljenju masnih naslaga..

P.S

Počnem 10 minuta brzog hodanja, onda 15 minuta trčanja onda 10 minuta HIIT. 30 sekundi sprint i 90 sekundi trčim brže nego inače i tako 5 ciklusa i poslije toga 5 minuta trčanja i onda 5 minuta brzog hodanja. Radim ga ovako AxAxAxx(A-radni dan, x-neradni dan).

I nikakav kardio i ne radim na prazan želudac, nisu vrijedne ekstra potrošene kalorije muke koja slijedi poslije toga.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
16 godina
neaktivan

Ove slike su ti ufff sexi , ali da si stavio samo jednu dugokosu {#}

15 godina
zoharbizo kaže...

Sad si me zahebo do daske, morat ću potrošiti cijelo bogatstvo na ženski veš.{#}

16 godina
neaktivan

Počnem 10 minuta brzog hodanja, onda 15 minuta trčanja onda 10 minuta HIIT. 30 sekundi sprint i 90 sekundi trčim brže nego inače i tako 5 ciklusa i poslije toga 5 minuta trčanja i onda 5 minuta brzog hodanja. Radim ga ovako AxAxAxx(A-radni dan, x-neradni dan).

I nikakav kardio i ne radim na prazan želudac, nisu vrijedne ekstra potrošene kalorije muke koja slijedi poslije toga.

Uskoro ću i ja na posao i baš me zanima dali će posao djelovati na moje fizičke aktivnosti , osim kaj ću se sa bicom vozit tamo.

15 godina

dajem otkaz :P

16 godina
zoharbizo kaže...

...

Sad mogu ići sa smješkom na licu spavat. {#}

LN

BOG I HRVATI
17 godina
zoharbizo kaže...

E jesi ga natrpal ko da je istovareno iz Japanera ide odma prijava u Zavod Za Udare Gromova u Ljubljani.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
16 godina
neaktivan
I.Kk kaže...
Hrvojestr kaže...
I.Kk kaže...

P.S

Vidin da se vas dvojica razumite u to pa da vas pitan: kako najlakše nabit par kila mišića?

Iman 175 cm i 60 kg. Sad liti plivan nekoliko km dnevno, radin trbušnjake, sklekove, izdržaje, dižen utege i uz sve to žderen ko prase al neće kila nikako gore {#}

http://www.youtube.com/watch?v=N80ec5dyskw
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 0:38 (bruno11).
15 godina

LN svima.... ver 2.0

15 godina

nemoj se toliko trosit...uzmi malo proteina :)

17 godina
neaktivan
bruno11 kaže...
*snip*

Sad mi reci prvo imaš li pristup teretani ili ne?

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
16 godina
neaktivan

Strplivost , mišiči su ti nebitni ako želiš biti nabildan pa kad te neko pogleda da se *sere .

16 godina
neaktivan

Imam, ali ne idem tamo.

Ovo san radija s prijateljima koji će na DIF.

http://www.youtube.com/watch?v=N80ec5dyskw
17 godina
neaktivan
bruno11 kaže...

Imam, ali ne idem tamo.

Ovo san radija s prijateljima koji će na DIF.

Vjeruj trebat će ti teretana u treningu nogu. Možeš ih dobiti bez teretane, ali proces je puno sporiji i teži.

Ja bih počeo ovako raditi.

Npr. uzmeš svoj max broj ponavljanja i podjeliš ga sa popola i radiš 4 seta, ali povećavaš jedan set svaki put kad vježbaš za jedno ponavljanje. Tako npr. prvi put 4,4,4,4, sljedeći put 5,4,4,4, onda 5,5,4,4 itd....

Radi zgibove i sklekove tako. Radi sklekove 2 sekunde gori i doli. Mogu ti isto reći što želiš kada mogneš uraditi 20 zgibova i sklekova.

Za trbušne ne radi trbušnjake radi viseća dizanja nogom ili zmajevu zastavu.

Vježbaj ovako AxAxAxx(A-radni dan, x-dan odmora).

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 0:47 (I.Kk).
17 godina
neaktivan

Zoharbizo jel to ono "best of 4chan" ? :-D

Al mi ocemo one prave slike,ne ove fals! {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice