U jbt opet tri f'talja četir 
Ajmo na spavanac 
U jbt opet tri f'talja četir 
Ajmo na spavanac 
Dobro ste zaspamali večeras ovu temu 
Dobro jutro i laku noć 
Jakih li mi nespavalica. Pa nigdje vas nema. Samog me ostavite ovdje. *smrc*
Eto ako ti je neka utjeha ja sam još budan. Ali ne budem na forumu imam nešto napravit, pa onda u krpe. :)
Eto nas i ovdjeeeeeeee 
indeed 
večer :)
večer :)
Opet ti :) Šta me pratiš stalno 
Jesi promijenio četkice? 
Večer...
Več , opet su premjestili dr.Housa u 23 h 
Opet ti :) Šta me pratiš stalno 
Jesi promijenio četkice? 
hoću da te 
one na regleru? 
hoću da te 
one na regleru? 
Mislim stvarnooo..pa imam curu..a imaš i ti :) Nebi bilo fer prema njima :P
E da da,te :)) 
Vara ju odavno s Aliserom... 
E da da,te :)) 
nemora da zna xD
Vara ju odavno s Aliserom... 
Frajer je mučko đubre 
skinem ja kao transformere nove i to dvd rip, aj dobro reko, malo ćudno budući da film još nije izašo kolko ja znam, i sad imam 699 mb smeća na kompu, odnosno videodatoteku koju nemogu s nićim gledat, otvorim i nakom 5 sec me baci na neku stranicu da skinem neki njihov player ali naravno treba se pretplatit na nešto , ah,
btw. dobra večer
skinem ja kao transformere nove i to dvd rip, aj dobro reko, malo ćudno budući da film još nije izašo kolko ja znam, i sad imam 699 mb smeća na kompu, odnosno videodatoteku koju nemogu s nićim gledat, otvorim i nakom 5 sec me baci na neku stranicu da skinem neki njihov player ali naravno treba se pretplatit na nešto , ah,
btw. dobra večer
Znam to,i meni se događalo to...sad samo sa privatnjaka skidam... :) večer :P
IVO IS BACK :)))))))))))))))))))))
IVO IS BACK :)))))))))))))))))))))
Možda je slučajno uletio na forum. 
Nije nije već me ukorio :)
Nije nije već me ukorio :)
Zašto?

hahah ma buraz i ja si međusobno nes na forumu pisali 
Oprostite sto pitam pitanje o Facebook-u, ali moram. Recimo to ovako, u hipotetskoj situaciji, jedan Mentalist provodi mnogo vremena na profilu neke korisnice Facebook-a, ne like-a nista, niti komentira.
Danas je bio na profilu minimalno 5 puta, i sve je bilo dobro. Maloprije je otisao i ne vidi joj zid, niti vecinu fotografija, a jos su prijatelji.
Sto se desilo?
Daj link na profil te prijateljice pa ću ti onda reć, ovako ne znam što bi moglo bit.
Daj link na profil te prijateljice pa ću ti onda reć, ovako ne znam što bi moglo bit.
Ne znam davati link-ove.
Sa sestrinog profila vidim sve.
Oprostite sto pitam pitanje o Facebook-o, ali moram. Recimo to ovako, u hipotetskoj situaciji, jedan Mentalist provodi mnogo vremena na profilu neke korisnice Facebook-a, ne like-a nista, niti komentira.
Danas je bio na profilu minimalno 5 puta, i sve je bilo dobro. Maloprije je otisao i ne vidi joj zid, niti vecinu fotografija, a jos su prijatelji.
Sto se desilo?
Mislim da te od*ebala. 
Možda je stavila da ne možeš vidjet.
Sto se desilo?
1. opet na facebooku rade neke promjene pa su nešto spetljali (događalo se već mnogo puta)
2. neka greška na facebooku (isto već bilo puno puta)
3. u postavkama privatnosti je odabrala da ne možeš vidjet te stvari
1.&2. će se riješit kroz par sati/dana
za 3. ti ne mogu pomoć
Oprostite sto pitam pitanje o Facebook-u, ali moram. Recimo to ovako, u hipotetskoj situaciji, jedan Mentalist provodi mnogo vremena na profilu neke korisnice Facebook-a, ne like-a nista, niti komentira.
Sto se desilo?
facebook je danas imao nekih problema sa profilima i prijavljivanja postojećih korisnika, par prijatelja mi je imalo sličan problem, bude se to samo rješilo od sebe
Sto se desilo?
Hmm mislim da joj nisi dovoljno zanimljiv
BTW. Šta ima toliko zanimljivo kod nje da si bio minimalno 5 puta? 
Hmm mislim da joj nisi dovoljno zanimljiv
Hvala onim iznad na odgovorima.
Sto se tebe tice, ona i ne zna sta radim.