Mjenja gefufnu ili četkice...
šalim se...ona priprema nešto drugo :P
ja već mislio da je izašla iz kuhinje xD
Mjenja gefufnu ili četkice...
šalim se...ona priprema nešto drugo :P
Zar si ti ziv :P
Nisam... 
Jesi li naučio igrat haxball? 
but it's not fun that way
you will never understand 
Nisam... 
a ti spamat kak spada 
Nisam... 
Nisam to igro vec par mjeseci :D
hahahaha :)))
a ti spamat kak spada 
Šta nedostaje mom spamu? 
Nisam to igro vec par mjeseci :D
Ni ja... Mogli bi sutra, tj. danas. 
Vecer, laganini odlazim u krevet.
ženska me hoće j*bat, šta da radim?
pics or it didn't happen \o/
evo ti moje iskustvo, ja sam ih pustio da rade što hoće
e di nađeš te umobolne glupače :/ hahahaha
ženska me hoće j*bat, šta da radim?
pics or it didn't happen \o/
evo ti moje iskustvo, ja sam ih pustio da rade što hoće
haha to neš dobit :D
e di nađeš te umobolne glupače :/ hahahaha
haha to neš dobit :D
e... bila je jedna proslava rođa gdje sam završio sa nekom maloljetnicom.. izgleda da je pričala frendicama pa svakih par dana me neka nova cura doda na fejs
Lazo se uhvatio posla :)
dećki u velkim sam govnima, cura i ja smo u najboljim odnosim ikad, mislim da smo oboje saznali šta znaći voljet nekoga, i sad ak nju prime na policijsku to bi automatski znaćilo da nećmo više moć održavat vezu i uništilo nam cjelo ovo ljeto 
ma za ništ ste, iem spavat, laku noć :D
dećki u velkim sam govnima, cura i ja smo u najboljim odnosim ikad, mislim da smo oboje saznali šta znaći voljet nekoga, i sad ak nju prime na policijsku to bi automatski znaćilo da nećmo više moć održavat vezu i uništilo nam cjelo ovo ljeto 
a jbg momce, meni cura odlazi u 10. mjesecu na faks u zagreb, pa sve sto smo imali se raspada jer ne zelim stavljat to opterecenje obaveze da smo u vezi na nju
edit: laku noc \o/
Večer ljudi,nemogu niakako zaspat.
Prevruće mi je,mislim da ću otić na jednu hladnu pivu :)
Večer :)
A tako se da :)))
imamo mi piva i ovdje \o/
samo netko mora zvat konobaricu 
vecer ljudi..izmamio sam jedan nabrzaka s curom..kako je bilo dobro.. u gradu na neretvi pod kisnim kapima...u prolazu izmedju zgrada..topla ljetna noc... neprocjenjivo
sto vi radite?
ohh opet imamo moderatora u nespavalicama...
ali sumnjam da itko moze nadomjestiti IVU... ivo legenda..
Bok svim nehrkalicama, fučkaj ga sad Brtija je zaprta kolko ja vidim nema pive osim ak ne provalimo sami i poćastimo se i bjež van na brzinu.

A čuj,mislim da me trenutno samo hladna žuja može ohladit.
A čuj,mislim da me trenutno samo hladna žuja može ohladit.
Dobar večer,makar nisam prevelika nespavalica, ali mogu ponuditi Unionov Radler od grapefruita, ohlađen na 5 stupnjeva gospodina Celzijusevih
, možda??
dečki ja bum poludel, ovaj rally na gt5 me ubija, nikak stiči na vrijeme, treba mi hitno litra viskija !
Dobar večer,makar nisam prevelika nespavalica, ali mogu ponuditi Unionov Radler od grapefruita, ohlađen na 5 stupnjeva gospodina Celzijusevih
, možda??
Ma neznam baš,nisu ti sokići za mene ;),al s obzirom na 100o u mojoj sobi neloša ponuda :)
, možda??
Ma neznam baš,nisu ti sokići za mene,al s obzirom na 1000 u mojoj sobi neloša ponuda :)
Ja se držim one narodne "ne kudi konja kojeg nisi jahao", a za Unionov Radler mogu garantirati da iako je morti sokić, ali kako klizi niz grlo, kao po svili i kadifi, za prošvikat od gušta
!
I nače sam i sam pobornik prave pive, kao recimo; Guinnes, Kilkeny, Harp, Budweiser (češki), Fosters (australski), Warsteiner (njemački), ...
!
Jakih li mi nespavalica. Pa nigdje vas nema. Samog me ostavite ovdje. *smrc*