Jutro ljudi ustalo se obavit malu nuzdu
pa malo protaveljat po forumu
jel ima jos neko da se pridigo
?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel pogledao neteko kakav dobar film zadnjih dana? :)
jok, nemam pojma ni sam sta cu, trebo ci sutra maurluk 2 ipandu 2 odgledai, ali propalo
E vidis j i zaboravio na hangover 2 xD
nije cak ni smjesan...
Ajde, ja ode spati, LN, put kreveta, pa ujutro raspakirati x-anthology :P
nije cak ni smjesan...
Sta znaci nije ni blizu originla :(
Oh well... idem i ja polagano...
Ajde, ja ode spati, LN, put kreveta, pa ujutro raspakirati x-anthology :P
EDIT:Laku noc obojici ;)
konačno složio komp nakon 3 sata petljanja xD
Open
HELP :http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/call-of-duty-black-ops/43308.aspx?page=313&jumpto=2017968&sort=asc&view=flat
večer svima :D
večer. :)
Večer svima....
kako je dosadno...
kako je dosadno...
Lemilicu u ruke i pravac....
a što misliš da radim cijelu večer?
ova moja me ne može više trpjet i otišla je kod frendice xD
Yo madafakas!
a što misliš da radim cijelu večer?
ova moja me ne može više trpjet i otišla je kod frendice xD
Pokrećem peticiju na BUL Forumu "Promjenite nick XXX-Man u LED-Man".
Pokrećem peticiju na BUL Forumu "Promjenite nick XXX-Man u LED-Man".
"nisi u pravu i nebitan si"
Pokrećem peticiju na BUL Forumu "Promjenite nick XXX-Man u LED-Man ti si u pravu i zalemljen si".
"
Morao sam popraviti (zalemiti)
Moao sam poraviti (zalemiti)
cccc
U NO EDIT MY POST!!
Moao sam poraviti (zalemiti)
cccc
U NO EDIT MY POST!!
E i ova tipkovnica je zrela za otpis. Moram lupati po njoj ko da radim u kamenolomu. Još bi ona služila da klincu ne služi za igru u slobodno vrijeme.
Imaš li kakav pametan prijedlog tipkovnice vulgaris.
E i ova tipkovnica je zrela za otpis. Moram lupati po njoj ko da radim u kamenolomu. Još bi ona služila da klincu ne služi za igru u slobodno vrijeme.
Do koliko para?
Ima onih logitechovih za oko 150 kuna, tipke lipo mekane, a virujen da će i dugo trajat takva tipkovnica.
tipkovnice su potrošna roba :D
ja volim Genius tipkovnice s flat tipkama i Trust klasične...ovisi koje preferiraš više...
zapravo, otiđi u Konzum i uzmi najjeftiniju, trajat će ti dosta dugo a košta par kuna :D
Do koliko para?
Ima onih logitechovih za oko 150 kuna, tipke lipo mekane, a virujen da će i dugo trajat takva tipkovnica.
tipkovnice su potrošna roba :D
ja volim Genius tipkovnice s flat tipkama i Trust klasične...ovisi koje preferiraš više...
zapravo, otiđi u Konzum i uzmi najjeftiniju, trajat će ti dosta dugo a košta par kuna :D
Naviknut sam na blagodati bežične tipkovnice pa ću zamjenska biti ista takva. Kako mi klinjo ima 3 i pol godine nema smisla uzimati nešto skupo jer kad je se on dočepa....
Večer narode
I'm bored
Večer narode
I'm bored
Odi pomoći XXX-u obara rekord u lemljenju ledica....
Naviknut sam na blagodati bežične tipkovnice pa ću zamjenska biti ista takva. Kako mi klinjo ima 3 i pol godine nema smisla uzimati nešto skupo jer kad je se on dočepa....
vidio sam u Konzumu jeftinih Trust bežičnih kakvu i ja koristim već oko 3 godine i nemam primjedbi...