Ako imaš starce da te financiraju:)
Večer. I moji mene financiraju za goriva i kupnje kućne potrepštine. A za pc komponenta snošam sam pa nekako tako tako idu.
Ako imaš starce da te financiraju:)
Večer. I moji mene financiraju za goriva i kupnje kućne potrepštine. A za pc komponenta snošam sam pa nekako tako tako idu.
večer :)
Večer , slab je spam .
da, a ni je ne stignem spamat
večer :)
Večer , slab je spam .
Čekaj za vikendom pa će bit nas više. Ukoliko ga roditelji ne zabrane rad na kompu.
Sretan nov dan! I laka vam noć.
isuse boze ko da sutra u klaonicu ides XD sta bi ja trebo reci, 1 ispit do kraja XD
prodajem laptop
hump up
Vecer EP, meni vec dosadno. Sta cu cijelo ljeto raditi?
Ima neki poslici za 14-ogodisnake? :D
Ja si čekiram neke vjezbe i prehranu, moam masu nabiti, misicnu najvise, ramena i leđa me malko zezaju.
Vecer EP, meni vec dosadno. Sta cu cijelo ljeto raditi?
Ima neki poslici za 14-ogodisnake? :D
Ja si čekiram neke vjezbe i prehranu, moam masu nabiti, misicnu najvise, ramena i leđa me malko zezaju.
Benč i zgibovi
Ajde, kolko jos imas terapija sveukupno?
dajte decki spammate mi oglas
jos uvijek se prodaje
da i mene zanima
Ajde, kolko jos imas terapija sveukupno?
jos 8 u sedmom mjesecu, 2 u osmom, 4 u devetom, 5 u desetom, po 4 u 11 i 12, 6 odrzavajucih u siječnju i veljači... a kasnije... nisam ni gledao... nadam se samo tabletama onda :)
glavno joooos puno :) ali dok mi moji bubrezici drze ja zadovoljan...
I da... ovo nije oglasni prostor... bjez ako nije xps s i7 procesorom... i bar gt 540m s gigom rama...
Evo dobra vecer i od mene
Pratim ovu temu tu i tamo al nikako da se javim xD
Pa evo napokon prosao dir :P
as ti svega nevjerojatno...
dell je u pitanju hehe al ni blizu xps-u
Ajoooj!
Ja nisam pospan, ali cu leci i citati Iscjelitelja, Noah Gordon, PREPORUKA SVIMA!!!!!!!!!!!!!!!
Kolko ti igara imas na steamu?
Jedan gift meni da mogu dodavati ljude? :D
Jel pogledao neteko kakav dobar film zadnjih dana? :)
Jel pogledao neteko kakav dobar film zadnjih dana? :)
jok, nemam pojma ni sam sta cu, trebo ci sutra maurluk 2 ipandu 2 odgledai, ali propalo