Ne znam da li bi bio tako ljubazan da otvoriš PP nakratko?
Naravno da ću bit ljubazan:)
Iako me većina smatra pederom.
ma našamarat ćemo te dotične osobe i poslat ih u split neka se tamo druže sa sebi sličnima =)
Ne znam da li bi bio tako ljubazan da otvoriš PP nakratko?
Naravno da ću bit ljubazan:)
Iako me većina smatra pederom.
ma našamarat ćemo te dotične osobe i poslat ih u split neka se tamo druže sa sebi sličnima =)
Narode, ja vas pozdravljam, sutra zadnji dan kao osnovnoskolac :)
Koje kućište imaš (za HTPC)?
neko LC Power
Narode, ja vas pozdravljam, sutra zadnji dan kao osnovnoskolac :)
Meni jučer zadnji dan kao drugirazredelektrotehničara-lac :D
Osjećam se staro:(
Peh :D
Imaš pp:)
-Imaš i ti XD
Sutra zadni dan škole
Uskoro gotova srednja, a čini mi se ko da sam jučer bio na upisima
Sutra zadni dan škole
mozda ovo zvuci pregrubo, ali je realnost, sad ak ne upises faks, mozes slobodno ravno do prve birtije i visit danima, mjesecima... i ako zavrsis faks, svejedno ti nije 100% sansa da ces se zaposlit i da ces pronac posao... ja osobno poznajem preko 20 diplomiranih inzinjera elektrotehnike i diplomiranih inzinjera racunarstva pa nemaju posao ovdje u osijeku
Sutra zadni dan škole
mozda ovo zvuci pregrubo, ali je realnost, sad ak ne upises faks, mozes slobodno ravno do prve birtije i visit danima, mjesecima... i ako zavrsis faks, svejedno ti nije 100% sansa da ces se zaposlit i da ces pronac posao... ja osobno poznajem preko 20 diplomiranih inzinjera elektrotehnike i diplomiranih inzinjera racunarstva pa nemaju posao ovdje u osijeku
ma uvijek se može naći posao,samo ako želiš raditi.
Ako imaš starce da te financiraju:)
Imam jos koju godinu do faksa. A valjd sam u gimnaziji neš naučio, tako da očekujem da ću upisat faks. Ak ne nađem posao, stari će mi vjerojatno neš sredit. Ali ne u državnoj upravi, da ne mislite da sam jedan od takih...
Sutra zadni dan škole
još je i žalosnije što sam ja ispisao faks na prvoj godini zbog bipolarnog poremećaja i oštećenja mozga, nemogu "normalno" funkcionirat u takvim uvjetima i takvom okruženju, ali ja znam više od njih većine o istim predmetima koje su oni slušali godinama i ja sam im pomagao i radio s njima projekte i radove pa svejedno nemam ni ja posao
Ljudi,ja ću vam svima zaželit laku i mirnu noć:)
38 sati....i konja bi srušilo....
Sutra zadni dan škole
još je i žalosnije što sam ja ispisao faks na prvoj godini zbog bipolarnog poremećaja i oštećenja mozga, nemogu "normalno" funkcionirat u takvim uvjetima i takvom okruženju, ali ja znam više od njih većine o istim predmetima koje su oni slušali godinama i ja sam im pomagao i radio s njima projekte i radove pa svejedno nemam ni ja posao
a da bio si jednom nešto pričao.
Pad sa nečeg i onda jaki potres mozga, nagluhost na jedno uho, poremećaj vida (nešto sa bojama)... jelda?
Ljudi,ja ću vam svima zaželit laku i mirnu noć:)
38 sati....i konja bi srušilo....
A tigra?:)
Laku noć prijatelju.
Večer , došao sa tračanja .. vani nema nikog .
Suosjećam :(
probaj sačuvati zdrav razum koliko je moguće i sretno.
OPEN!
Dobra večer!
OPEN!
Dobra večer!
Svako večer
vecer
Večer svima....
OPEN!
Dobra večer!
Svako večer
sad bi neš trebo reć al nmvz
hahahha
večer
Ljudi, jel ima šta na RTL-u? Ili Novoj?
masterchef i big brother, dakle nema nista
A hrt 1,2 ? RTL 2?
a da odeštu a ne mene zafrkavas
Malo igram GW, malo na forumu, usput youtube, jos uvijek si smisljam kako sam zavrsio osnovnjaka.
večer :)
večer :)
Večer , slab je spam .