- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a fkt ih ne kužim...
evo vidi moj PC...mogu pokrenut igru koju hoću i igrat na ugodnom broju FPS-a...
ionako ih ne vidim više od 25, osim kad se overclockiram rakijom :D
Naravoučenje: bolje novce potrošiti na domaću rakiju nego na beštiju od kompa.
Samo jedna vijest:
POCELO je snimanje pjesama :D Tko da se nadam da cu zavrsiti koju pjesmu ovu ili sljedecu sedmicu te vam postaviti link ovdje :D
Naravoučenje: bolje novce potrošiti na domaću rakiju nego na beštiju od kompa.
beštija od kompa = 12.000kn
litra dobre rakije = 50kn
igrati pijan = neprocjenjivo
:D
Samo jedna vijest:
POCELO je snimanje pjesama :D Tko da se nadam da cu zavrsiti koju pjesmu ovu ili sljedecu sedmicu te vam postaviti link ovdje :D
Da citiram gospodina debeljkića:
Aliser ti si jako korisna lokomotiva.
gledam malo ove aktivne teme i sljedeća tema koju očekujem je "zašto je qrac na vrhu deblji?" 
gledam malo ove aktivne teme i sljedeća tema koju očekujem je "zašto je qrac na vrhu deblji?" 
Uz dodatak čemu služi rupa na vrhu (osim za pišanje)?
Uz dodatak čemu služi rupa na vrhu (osim za pišanje)?
a to ima neku drugu svrhu? 
Što misliš kako to radi gay populacija?
e tu se ne želim mješat xD
Hebo te i onda smo mi spameri?
E sad nam treba Ivan :D
Hebo te i onda smo mi spameri?
ma sram ih bilo xD
a meni fali samo još par puta da mi netko okine hvala i eto meni zvjezdica :D
Ma jeste li vidjeli ongog MrCroatiana. To je malo jači mazohist. Opet mu ispljuvaše uradak.
Ljudeki, jel znate kako doci do sifre od t.coma moje, treba mi npr. da odem na user t-com. I kako sam reinstalirao winse, osla sifra, jel moram nazvati SZK ili ima neki drugi nacin?
Ljudeki, jel znate kako doci do sifre od t.coma moje, treba mi npr. da odem na user t-com. I kako sam reinstalirao winse, osla sifra, jel moram nazvati SZK ili ima neki drugi nacin?
Pa dobio si papire nakojima ti piše inicialna šifra. Ako si je mijenjao onda samo reset.
Ma jeste li vidjeli ongog MrCroatiana. To je malo jači mazohist. Opet mu ispljuvaše uradak.
link??
link??
Izvuci svoj ugovor iz prašine - tamo ti je naveden
Pa dobio si papire nakojima ti piše inicialna šifra. Ako si je mijenjao onda samo reset.
Ma mjenjao sam ja sifru, i di reset?
link??

lopta od trave 
Pa na stranici na kojoj se prijavljuješ.
Pa na stranici na kojoj se prijavljuješ.
Onda ti preostaje samo da kontaktiraš SZK i da ti oni resetiraju ili pošalju pravu šifru. Odavno sam otišao od njih pa nisam baš upoznat s detaljima.
zašto?
Sretan novi dan!
¸LN ljudi, ja vas napustam, citamo se kasnije danas :)
Hehe :)
Uf uf... uskoro na spavanje... ali ne još...