Pozdrav ljudi!
Napakon istekao crveni 
Pozdrav ljudi!
Napakon istekao crveni 
Pozdrav ljudi!
Napakon istekao crveni 
Koliko je trajo stvarno dugo te nije bilo?
do 1.5. očito :D
do 1.5. očito :D
Nee mislim koliko dana si bio suspendiran 10,20dana koliko?
13 dana
13 dana
Ma ideš ti pod prati ovog autora a vid on stavio svoju sliku di ti je pingvin?
Ja sam bolji od pingvina :D
Gledao NBA do maloprije, Boston @ Miami. Skoro svaki timeout aerial shotovi iz helikoptera downtown Miamia i America Airline Centra, što je ono, 2000 godina smo mi iza njih, a i u 2000 je upitno bi li ih stigli 
Odčepljeno
Jel u njem glumi Arnold?
večer :)
Napaokon jedan post u nespavalicama.
Jel u njem glumi Arnold?
Ahem :) najbolji...
A bit će sve u redu do kraja. Meni je zanimljivije ono na HRT1 nego Conan, pričaju o ostacima komunizma.
Večer svima...
Hebiga, prenio sam samo nešto što sam čuo, nisam ekspert za ovu temu.
A bit će sve u redu do kraja. Meni je zanimljivije ono na HRT1 nego Conan, pričaju o ostacima komunizma.
Ma kojeg komunizma?
Nikad nije postojao komunizam... neki socijalizam da...
A i sere mi se vise od tog njihovog komunisti, ustaše, ovo, ono..
CONAN je važniji u mom životu od toga... i kokice koje idem sad napraviti...
@mario...
ja recimo jesam expert za to... ali vjeruj kad bi morao sve trositi ne bi imao ni za gaće na štapu...
Ja jedem svinjetinu i čevape to je dovoljno mom tijelu da izgradi većinu toga :)
Vecer, propustio epizodu Igre prijestolja, ali nema veze, naci cu kod slovenaca, a i knjige moram procitati ipak :)
Eno taman završilo prije početka Conana, idem ga sada gledat. A kokica se nisam ni sjetio, sada mi je malo kasno jer ne planiram propuštati ništa, iako bih mogao ispeći kilograme kokica za vrijeme reklama
edit: a kad smo već kod smješnih forumaša pogledajte zadnje postove ovdje
Ma dat ću ti ja pivu i kulen na infuziju pa'š ti vidit šta je medicina! 
OMG koja hrpa jadnika u onoj temi...
ja recimo jesam expert za to... ali vjeruj kad bi morao sve trositi ne bi imao ni za gaće na štapu...
Ja jedem svinjetinu i čevape to je dovoljno mom tijelu da izgradi većinu toga :)
Budući si slavonac ti si ekspert , kako imaš još i medicinsku naobrazbu, iskoristit ću ovaj tvoj post kad slijedeći put odem na sistematski. Prema doktorovu tumačenju trebao bi preći u biljojede.
ne, ovoj :D
http://www.bug.hr/forum/post/ostalo/kako-nagovoriti-roditelje-ti-kupe-racunalo/1900810.aspx
skoro su iste xD
Budući si slavonac ti si ekspert , kako imaš još i medicinsku naobrazbu, iskoristit ću ovaj tvoj post kad slijedeći put odem na sistematski. Prema doktorovu tumačenju trebao bi preći u biljojede.
NIKAD to nemoj... kakvi god su nalazi sve se da otkloniti pravilnom prehranom (manje piletinom i puretinom, više crvenkastim mesima)... i normalno hodanjem (bržim) od bar 6 km na dan...
@xxx samo su tu obogaćeni za passata i mentalista koji me obožava...
ne, ovoj :D
http://www.bug.hr/forum/post/ostalo/kako-nagovoriti-roditelje-ti-kupe-racunalo/1900810.aspx
skoro su iste xD
Bio si brži, upravo sam umirao od smjeha. Čuj ono računalo staro tri godine pa ne valja. Hebo te kud ide ovaj svijet u svakom stanu superračunalo na nuklearni pogon. Imam kantu staru 6 godina i radi ko beba, jedina promjena je napajanje kojeg mi je mali skurio prošle godine s jedno 30-40 paljenja u minuti. Kad je matična izdržala to može i idućih 4 godine.
@xxx samo su tu obogaćeni za passata i mentalista koji me obožava...
samo ti još fališ tamo :D
Bio si brži, upravo sam umirao od smjeha. Čuj ono računalo staro tri godine pa ne valja. Hebo te kud ide ovaj svijet u svakom stanu superračunalo na nuklearni pogon. Imam kantu staru 6 godina i radi ko beba, jedina promjena je napajanje kojeg mi je mali skurio prošle godine s jedno 30-40 paljenja u minuti. Kad je matična izdržala to može i idućih 4 godine.
a fkt ih ne kužim...
evo vidi moj PC...mogu pokrenut igru koju hoću i igrat na ugodnom broju FPS-a...
ionako ih ne vidim više od 25, osim kad se overclockiram rakijom :D
e ja ću se upucat 
citat iz druge teme:
A jbg, ja sam ovaj svoj komp dobio još kao mali, a sad sam puno stariji i stvarno je loš... U ono vrijeme kada sam ga dobio bio je prava mašina (10 000kn), ljudi iz drugih gradova dolazili da bi ga vidjeli!