Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.148.448
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
15 godina
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
whisper2311 kaže...
Uhh cekaj mislis da si widnowsi pali..grr ovi mi se jos nisu rusili ali netko mi je rekao da mozda taj win 7 ultimate vrlo lako moze biti krivac..ubuntu velis..bude mi to frend sprzio..a ako se to dize ko i win onda nema beda..princip je isti..hahahaaa..placam pivu u bircu ak je to samo To

Pivu neću odbiti. Nadam se da sam u pravu i da je do winsa. Kod dizanja Linuxa odaberi samo da ga želiš isprobati i sve će biti potpuno automatski.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
15 godina
whisper2311 kaže...
Eh da zaboravih reci da je to pjesma o petlu.bar djoleta znam hahaaa

Nisam ni sumnjao, inače ne bi zalazila u ove teme.{#}

15 godina
neaktivan
Ko sto moj muz veli..prije cu ti bubreg odbiti nego pivu..ccccc..ok ok samo da mi cd stigne.ujutro ga narucivam..i jos da sklopim komp..u dijelovima je..manje bitno ako na displeju napise bilo sto..btw hvala puno i tebi i xxx-u nema ja tu ono zahvali se..il ne vidim..
šteta što na bugu nema ljubavni status xD
18 godina
whisper2311 kaže...
Kak je glupo surfati preko moba,nemam pojma ko kome pise heheh,,ramo moj laptop je u pitanju umro prilikom update biosa..

Zakaj ste uopce updejtali Bios, cemu zapravo onak bezveze ili iz nekog razloga ak nekaj nije radilo pa ste onda to išli obavit?{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
15 godina
whisper2311 kaže...
Ko sto moj muz veli..prije cu ti bubreg odbiti nego pivu..ccccc..ok ok samo da mi cd stigne.ujutro ga narucivam..i jos da sklopim komp..u dijelovima je..manje bitno ako na displeju napise bilo sto..btw hvala puno i tebi i xxx-u nema ja tu ono zahvali se..il ne vidim..

Fućkaš Hvala samo nek makina proradi.

16 godina
moderator
whisper2311 kaže...

ma nema brige...nadam se da ćeš riješit nešto...

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
15 godina
neaktivan
Pa to me svi pitaju..izbacio mi je neke hmm zaboravila sam vec tipa bad sektor..error ma hrpa toga..onda pokrenem everest pro i izbaci mi upozorenje da mi je bios zastario prek 2 god.strogo preporuca updejt.na sto sam ja naravno mahnila rukom..bios??-a??no way!i javi mi se taj frend koji to zapravo cesto radi i pitam ga sto da radim.veli on pa skini prati sto cu ti pisati..i tako bi..sve je islo super..do zadnje tocke kad se zaledio ni mrdac..on se pita kako i zasto..nezna ni on
16 godina
moderator
whisper2311 kaže...
Pa to me svi pitaju..izbacio mi je neke hmm zaboravila sam vec tipa bad sektor..error ma hrpa toga..onda pokrenem everest pro i izbaci mi upozorenje da mi je bios zastario prek 2 god.strogo preporuca updejt.na sto sam ja naravno mahnila rukom..bios??-a??no way!i javi mi se taj frend koji to zapravo cesto radi i pitam ga sto da radim.veli on pa skini prati sto cu ti pisati..i tako bi..sve je islo super..do zadnje tocke kad se zaledio ni mrdac..on se pita kako i zasto..nezna ni on

sad mu lijepo odnesi račun i nek plati popravak kad sve zna :)

17 godina
neaktivan

Ma linux ti je pisdarija :)

Pogotovo Ubuntu, tog i busman moze koristit... :)

Samo ga ubacis ko CD i upalis laptop pa odaberes isprobavanje odnosno LiveCD i to ti sve radi s CD-a :)

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
15 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

Kad malo bolje razmislim ima Šef pravo što se tiče ovih gamera na forumu.{#}

18 godina

ajmo razlaz...ko napise sljedeci post...magarac.

15 godina
torrente kaže...

Magarac je jedna plemenita životinja, bolja od velikog broja ljudske populacije.{#}

15 godina
neaktivan
Pa fala na ojasnjenju ali nisam to nikad radila ni koristila.ako mi se svidi ostavim ga..uhh opet ce mi muz reci da kemijam i nije ni cudno da pokvarim..dam se nagovoriti na sve..haahaa al ne zavrsi sve lose.sad bi ja to odmah,nespava mi se.sef susideeee najdrazi..imas li ti ubuntu??
16 godina
neaktivan

magarac lo

I'm from Hollywood
16 godina
moderator
torrente kaže...

evo me....:))

edit...hebemu kasnim :((

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2011 23:42 (XXX-Man).
15 godina
neaktivan

Ja sam sad skidao Crysis 2 demo multiplayer na mozzili i čekao sam 3 sata da mi skine i kad mi je došlo do 99% piše mi da nije moguče spremiti datoteku

15 godina
neaktivan
Woow torrente..moj omiljeni hobi.torrenti..djes ba torro krava te ubola
18 godina

od silne magaradi nisam primjetio damu...klanjam se do poda i ljubim stopala dijevo bajna.

17 godina
neaktivan

E, whisper, a dalo bi se naci :)

Iman negdi zaprzenu stariju verziju, ali skinen ja lako novu pa posaljem, nije problem :)

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
18 godina

cekaj,odoh vidjet gdje sudjelujes...nema te danima.

15 godina
neaktivan
Evo samo da skinem carape..hhhh..pozzzic gospon..
18 godina

uuu super ti je desktopic

neki potentni pastuh

18 godina

sefe pise joj tempridz zadra...poznas damu?

15 godina
neaktivan
Bio.bio nije vise..sad su ruze ostale od valentinova..mislim nisu vise ni one sad je mrakaca..vidis da sam sa mobilnog uredjaja.sef dofuraj nemoj slati blizu smo!
18 godina
whisper2311 kaže...
.vidis da sam sa mobilnog uredjaja.sef dofuraj nemoj slati blizu smo!

vidim vidim.. jesi i ti na nekoj ceznji od moba?  sef se zacrvenio lol

18 godina

evo ona 4 pametnjakovica na htv-u.... cujem leticu i njegove litanije.

15 godina
neaktivan
Bome nisam.moj mob ti je.haha isto u banani al evo posluzi.sto cu.
18 godina
whisper2311 kaže...

Zbog Bad Sectors se Bios ne mjenja, to s tim nema veze nikakve vec sa diskom on je problem niste trebali Everest slušat nije on baš previše s mozgom u vezi.{#}

Ak ste Bios updejtali, ali se postupak prekinuli ili se nekaj zeznulo onda je sam Bios pokvaren i ne moš ništa maticna je mrtva. To se da reprogramirat u servisu no neki put i ne može baš ovisi, oni nabace gore novi Bios ak to rade jer svi se tim ne bave baš no ko zna sredi se bez frke ali i naplate dosta.{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
17 godina
neaktivan
Torrente, ma dama je ozenjena, a cujem da joj je dragi opasan, pa radije necu petljat... :)
15 godina
neaktivan
E ba maticnu bi stavili novu.ali to nije jeftina opcija.a bios im se ne da mjenjati.jos se i sa tim smarati..znas kakvi su pokulsam to sa ubuntom
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice