Pivu neću odbiti. Nadam se da sam u pravu i da je do winsa. Kod dizanja Linuxa odaberi samo da ga želiš isprobati i sve će biti potpuno automatski.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nisam ni sumnjao, inače ne bi zalazila u ove teme.
šteta što na bugu nema ljubavni status xD
Zakaj ste uopce updejtali Bios, cemu zapravo onak bezveze ili iz nekog razloga ak nekaj nije radilo pa ste onda to išli obavit?
Fućkaš Hvala samo nek makina proradi.
ma nema brige...nadam se da ćeš riješit nešto...
sad mu lijepo odnesi račun i nek plati popravak kad sve zna :)
Ma linux ti je pisdarija :)
Pogotovo Ubuntu, tog i busman moze koristit... :)
Samo ga ubacis ko CD i upalis laptop pa odaberes isprobavanje odnosno LiveCD i to ti sve radi s CD-a :)
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Kad malo bolje razmislim ima Šef pravo što se tiče ovih gamera na forumu.
ajmo razlaz...ko napise sljedeci post...magarac.
Magarac je jedna plemenita životinja, bolja od velikog broja ljudske populacije.
magarac lo
evo me....:))
edit...hebemu kasnim :((
Ja sam sad skidao Crysis 2 demo multiplayer na mozzili i čekao sam 3 sata da mi skine i kad mi je došlo do 99% piše mi da nije moguče spremiti datoteku
od silne magaradi nisam primjetio damu...klanjam se do poda i ljubim stopala dijevo bajna.
E, whisper, a dalo bi se naci :)
Iman negdi zaprzenu stariju verziju, ali skinen ja lako novu pa posaljem, nije problem :)
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
cekaj,odoh vidjet gdje sudjelujes...nema te danima.
sefe pise joj tempridz zadra...poznas damu?
vidim vidim.. jesi i ti na nekoj ceznji od moba? sef se zacrvenio lol
evo ona 4 pametnjakovica na htv-u.... cujem leticu i njegove litanije.
Zbog Bad Sectors se Bios ne mjenja, to s tim nema veze nikakve vec sa diskom on je problem niste trebali Everest slušat nije on baš previše s mozgom u vezi.
Ak ste Bios updejtali, ali se postupak prekinuli ili se nekaj zeznulo onda je sam Bios pokvaren i ne moš ništa maticna je mrtva. To se da reprogramirat u servisu no neki put i ne može baš ovisi, oni nabace gore novi Bios ak to rade jer svi se tim ne bave baš no ko zna sredi se bez frke ali i naplate dosta.