Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.169.965
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
Bellatrix kaže...
Ja taman zgotovio neke zadaće! Sad pijem kolu i jedem štrudle pred spavanje! {#}

Šta ima tamo?

Ja tražio neki smoki i onda skužim da nema niti jednog:(

A evo pijuckam čaj i spojen sam preko TeamViewera na frendov komp pa mu sređujemk kaos:)

Počelo nešto puhat ovdje.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Bellatrix kaže...
Ja taman zgotovio neke zadaće! Sad pijem kolu i jedem štrudle pred spavanje! {#}

Šta ima tamo?

Ja tražio neki smoki i onda skužim da nema niti jednog:(

A evo pijuckam čaj i spojen sam preko TeamViewera na frendov komp pa mu sređujemk kaos:)

Počelo nešto puhat ovdje.

Uh evo pošaljem ti ja nešto baš imam svačega; štapića, čokolade, nekih keksića...štrudli.. :))

Kod nas puše cjeli dan pomalo, hladno ono baš!

Ja večeras jednoj curi spašavo provaljeni facebook i spasim ga ali ona neš kasnije zabrlja u mjenjanju mail adrese i passworda i sad opet nezna uć... LoL

Sin: Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?! Tata: WTF? ROFLMAO!
17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
Uh evo pošaljem ti ja nešto baš imam svačega; štapića, čokolade, nekih keksića...štrudli.. :))

Ja večeras jednoj curi spašavo provaljeni facebook i spasim ga ali ona neš kasnije zabrlja u mjenjanju mail adrese i passworda i sad opet nezna uć... LoL

Našao sam neke Kviki ribice.{#} Ma obriši joj fejsbuk. Kad me netko pita za fejsbuk ja samo kažem da nedajen nikakav vid podrške za to.{#}

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
15 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Jutro ljudi..

Zeppe :D
17 godina
neaktivan
Zeppe kaže...

Jutro ljudi..

I tebi sinko.

Šta te fata insomnija?{#}

17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Bellatrix kaže...

Našao sam neke Kviki ribice.{#} Ma obriši joj fejsbuk. Kad me netko pita za fejsbuk ja samo kažem da nedajen nikakav vid podrške za to.{#}

:)) hah a i jesam mogao al dobra je ženska onako na izgled pa to nisam ipak uradio... :)) ali bude li me gnjavila i obrisat ću joj ga baš me briga lool reći ću joj da je se povjerila još gorem hakeru od onog koji joj je uzeo account! haha :){#}

17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

hah a i jesam mogao al dobra je ženska onako na izgled pa to nisam ipak uradio... :)) ali bude li me gnjavila i obrisat ću joj ga baš me briga lool reći ću joj da je se povjerila još gorem hakeru od onog koji joj je uzeo account! haha :){#}

Imam ja par frendica i frendova koji su ovisni o FB-u.

Sva sreća pa nemam tamo profil jer imam osjećaj da bi se izrigao na njihova baljezganja:)

17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Bellatrix kaže...

hah a i jesam mogao al dobra je ženska onako na izgled pa to nisam ipak uradio... :)) ali bude li me gnjavila i obrisat ću joj ga baš me briga lool reći ću joj da je se povjerila još gorem hakeru od onog koji joj je uzeo account! haha :){#}

Imam ja par frendica i frendova koji su ovisni o FB-u.

Sva sreća pa nemam tamo profil jer imam osjećaj da bi se izrigao na njihova baljezganja:)

Ma ja ga imam radi pokera i jos nekih igrica... dopisujem se samo kad mi netko prvi pošalje por.  one koji me živciraju svojim ultraturboextra statusima brišem po kratkom postupku.. {#} a ima tu svakakvih bisera..

15 godina
neaktivan

Open ? :P

Dobro vece svima uglavnom ;P

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
16 godina
moderator
večer :)
TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
16 godina
Aliser kaže...

Opet smetaš...

Ne možemo ni fapat više na miru... {#}

BOG I HRVATI
15 godina
neaktivan
ivan123 kaže...
Aliser kaže...

Opet smetaš...

Ne možemo ni fapat više na miru...  {#}

Cuj ja smetam ma molim lijepo :P

17 godina
neaktivan
Sta je ovo??? Svi fapaju na novi ajped? Jeli???
Absolutely amazing, incredible, revolutionary, new, brilliant, extraordinary etc. - iPad2!
Dobrim se cini, ali... koji vrag ce mu neka podrska za 1080p i taj HD kad nema fakin HDMI izlaz? A i dalje nema USB...

Enivej, izgleda dobro, kod nas nece prije ljeta, a tad bi HTC trebao izbacit svoj tablet (od 10")...

Enivej, izgleda OK, a sad moram cijeli Twitter timeline procitat koji govori samo o ipedu...
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
16 godina
neaktivan

recite sta mislite: 

Im sorry, I cant be perfect
15 godina

Večer svima....

Planiram uskorio otkantati Iskon i prijeći na B.net. Ako imate iskustava, pucajte.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
Absolutely amazing, incredible, revolutionary, new, brilliant, extraordinary etc. - iPad2!
Dobrim se cini, ali... koji vrag ce mu neka podrska za 1080p i taj HD kad nema fakin HDMI izlaz? A i dalje nema USB...

Enivej, izgleda dobro, kod nas nece prije ljeta, a tad bi HTC trebao izbacit svoj tablet (od 10")...

Enivej, izgleda OK, a sad moram cijeli Twitter timeline procitat koji govori samo o ipedu...

Sve što Apple uradi/napravi kao da je revolucija neka. (Nit ih volim nit ih mrzim btw :P)

16 godina
Šef kaže...

Kakav ajped? Je li to nešto za jesti? {#}

Nije loše, ali moglo bi to biti puno bolje.

BOG I HRVATI
16 godina
moderator
Šef kaže...

ajped? iPad2? wtf is that? nikad čuo...

to nešto za jesti?  preteko me ivan

{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2011 22:13 (XXX-Man).
16 godina
XXX-Man kaže...

ajped? iPad2? wtf is that? nikad čuo...

to nešto za jesti?  preteko me ivan

{#}

Tko ti je kriv kad si spor... starče... {#}

BOG I HRVATI
17 godina
neaktivan
Ja neznam kome zapravo treba ajped, ja ga imo na 2 tjedna odma uvalio frendu za iste pare koje sam ga i kupio.

Par puta surfam na zahodu, pogledam koji video u autu i ništa više, rađe kupim pošten komp.
1001010 1100001 100000 1110011 1100001 1101101 100000 1101011 1110010 1100001 1101100 1101010 100000 100001 100000 1101 1010 1101 1010
16 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

Večer svima....

Planiram uskorio otkantati Iskon i prijeći na B.net. Ako imate iskustava, pucajte.

http://www.bug.hr/forum/post/povezivanje-internet/bnet-iskustva-opcenito-/1743130.aspx

čitaj

15 godina
ivan123 kaže...
Šef kaže...

Kakav ajped? Je li to nešto za jesti? {#}

Nije loše, ali moglo bi to biti puno bolje.

To je novi proizvod Tomosa, umjesto APN-a izmislili su revolucionarni moped bez motora. Inventivni kavi jesu nazvali su ga iPad (skraćeno od Ajde pedaliraj jer nema motora  i naziv anglikanizirali) broj 2 je tu radi fore.{#}

15 godina
XXX-Man kaže...
mario.L_hr kaže...

Večer svima....

http://www.bug.hr/forum/post/povezivanje-internet/bnet-iskustva-opcenito-/1743130.aspx

čitaj

Pročitao sam cijelu temu i ne znam što bih rekao. Mislio sam da netko od vas ima kakvo osobno iskustvo.

16 godina
mario.L_hr kaže...

To je novi proizvod Tomosa, umjesto APN-a izmislili su revolucionarni moped bez motora. Inventivni kavi jesu nazvali su ga iPad (skraćeno od Ajde pedaliraj jer nema motora  i naziv anglikanizirali) broj 2 je tu radi fore.{#}

F**k. mislio sam da je to neki umak... {#}

BOG I HRVATI
16 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

Pročitao sam cijelu temu i ne znam što bih rekao. Mislio sam da netko od vas ima kakvo osobno iskustvo.

jbg nemam dsl vezu...

16 godina
odjavljen
16 godina
moderator

baš je zanimljivo prijavljivat duple postove i spam po forumu :))

stvar je samo da to nitko ne briše nažalost :(

15 godina
ivan123 kaže...
mario.L_hr kaže...

F**k. mislio sam da je to neki umak... {#}

Fak je isto Slovenac.{#}.

16 godina
mario.L_hr kaže...

Fak je isto Slovenac.{#}.

Izdajica? {#}

BOG I HRVATI
16 godina

Vecer, staroj przim neke Gregoriane, naci prvih 5 chaptera od chantanja, 6. sam zaprzio, naso sam i neki the dark side of chant.

http://g.bfbcs.com/4290/pc_Omega_HR.png
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice