Šta ima tamo?
Ja tražio neki smoki i onda skužim da nema niti jednog:(
A evo pijuckam čaj i spojen sam preko TeamViewera na frendov komp pa mu sređujemk kaos:)
Počelo nešto puhat ovdje.

Šta ima tamo?
A evo pijuckam čaj i spojen sam preko TeamViewera na frendov komp pa mu sređujemk kaos:)

Šta ima tamo?
Uh evo pošaljem ti ja nešto baš imam svačega; štapića, čokolade, nekih keksića...štrudli.. :))
Kod nas puše cjeli dan pomalo, hladno ono baš!
Ja večeras jednoj curi spašavo provaljeni facebook i spasim ga ali ona neš kasnije zabrlja u mjenjanju mail adrese i passworda i sad opet nezna uć... LoL
Ja večeras jednoj curi spašavo provaljeni facebook i spasim ga ali ona neš kasnije zabrlja u mjenjanju mail adrese i passworda i sad opet nezna uć... LoL
Našao sam neke Kviki ribice.
Ma obriši joj fejsbuk. Kad me netko pita za fejsbuk ja samo kažem da nedajen nikakav vid podrške za to.
Jutro ljudi..
Jutro ljudi..
I tebi sinko.
Šta te fata insomnija?
Našao sam neke Kviki ribice.
Ma obriši joj fejsbuk. Kad me netko pita za fejsbuk ja samo kažem da nedajen nikakav vid podrške za to.
:)) hah a i jesam mogao al dobra je ženska onako na izgled pa to nisam ipak uradio... :)) ali bude li me gnjavila i obrisat ću joj ga baš me briga lool reći ću joj da je se povjerila još gorem hakeru od onog koji joj je uzeo account! haha :)
hah a i jesam mogao al dobra je ženska onako na izgled pa to nisam ipak uradio... :)) ali bude li me gnjavila i obrisat ću joj ga baš me briga lool reći ću joj da je se povjerila još gorem hakeru od onog koji joj je uzeo account! haha :)
Imam ja par frendica i frendova koji su ovisni o FB-u.
Sva sreća pa nemam tamo profil jer imam osjećaj da bi se izrigao na njihova baljezganja:)
hah a i jesam mogao al dobra je ženska onako na izgled pa to nisam ipak uradio... :)) ali bude li me gnjavila i obrisat ću joj ga baš me briga lool reći ću joj da je se povjerila još gorem hakeru od onog koji joj je uzeo account! haha :)
Imam ja par frendica i frendova koji su ovisni o FB-u.
Sva sreća pa nemam tamo profil jer imam osjećaj da bi se izrigao na njihova baljezganja:)
Ma ja ga imam radi pokera i jos nekih igrica... dopisujem se samo kad mi netko prvi pošalje por. one koji me živciraju svojim ultraturboextra statusima brišem po kratkom postupku..
a ima tu svakakvih bisera..
Open ? :P
Dobro vece svima uglavnom ;P
Opet smetaš...
Ne možemo ni fapat više na miru... 
Opet smetaš...
Ne možemo ni fapat više na miru... 
Cuj ja smetam ma molim lijepo :P
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Večer svima....
Planiram uskorio otkantati Iskon i prijeći na B.net. Ako imate iskustava, pucajte.
Sve što Apple uradi/napravi kao da je revolucija neka. (Nit ih volim nit ih mrzim btw :P)
Kakav ajped? Je li to nešto za jesti? 
Nije loše, ali moglo bi to biti puno bolje.
ajped? iPad2? wtf is that? nikad čuo...
to nešto za jesti? preteko me ivan

ajped? iPad2? wtf is that? nikad čuo...
to nešto za jesti? preteko me ivan

Tko ti je kriv kad si spor... starče... 
Večer svima....
Planiram uskorio otkantati Iskon i prijeći na B.net. Ako imate iskustava, pucajte.
http://www.bug.hr/forum/post/povezivanje-internet/bnet-iskustva-opcenito-/1743130.aspx
čitaj
Kakav ajped? Je li to nešto za jesti? 
Nije loše, ali moglo bi to biti puno bolje.
To je novi proizvod Tomosa, umjesto APN-a izmislili su revolucionarni moped bez motora. Inventivni kavi jesu nazvali su ga iPad (skraćeno od Ajde pedaliraj jer nema motora i naziv anglikanizirali) broj 2 je tu radi fore.
Večer svima....
http://www.bug.hr/forum/post/povezivanje-internet/bnet-iskustva-opcenito-/1743130.aspx
čitaj
Pročitao sam cijelu temu i ne znam što bih rekao. Mislio sam da netko od vas ima kakvo osobno iskustvo.
To je novi proizvod Tomosa, umjesto APN-a izmislili su revolucionarni moped bez motora. Inventivni kavi jesu nazvali su ga iPad (skraćeno od Ajde pedaliraj jer nema motora i naziv anglikanizirali) broj 2 je tu radi fore.
F**k. mislio sam da je to neki umak... 
Pročitao sam cijelu temu i ne znam što bih rekao. Mislio sam da netko od vas ima kakvo osobno iskustvo.
jbg nemam dsl vezu...
baš je zanimljivo prijavljivat duple postove i spam po forumu :))
stvar je samo da to nitko ne briše nažalost :(
F**k. mislio sam da je to neki umak... 
Fak je isto Slovenac.
.
Fak je isto Slovenac.
.
Izdajica? 
Vecer, staroj przim neke Gregoriane, naci prvih 5 chaptera od chantanja, 6. sam zaprzio, naso sam i neki the dark side of chant.