Večer svima...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ooo! Pozdrav!
Narasla ti brada, trebas se i obrijat :P
Kako je na Kupresu, jesi polje uzorao? :)
Haha... Ma lako je za bradu, ali već za polje... Pobogu, tko je vidio da se polje ore po ovakvoj zimi!? 
Kakav crna zima danas izmjerili 15 stupnjeva.
Ooo! Pozdrav!
Haha... Ma lako je za bradu, ali već za polje... Pobogu, tko je vidio da se polje ore po ovakvoj zimi!? 
a bilo je i više
Hehe... Jeste, ali u Zagrebu!
Kod nas na 1200m nad morem stvari izgledaju malo drugačije. Istina, bilo je i kod nas u plusu, ali ni blizu 15°C!
Odoh...
LN.
Ooo! Pozdrav!
Polja se i oru zimi.
Najbolje je zemljište obraditi u jesen, odnosno u listopadu ili studenom odraditi duboko zimsko oranje na dubini od 35-40cm, gdje oranični sloj treba prevrnuti i izložiti utjecaju vlage, zraka i hladnoće. Dubokim oranjem vlaga se u toku zimskog perioda nagomilava u zemljištu i s proljeća se brzo prosuši, tako da se na vrijeme mogu obaviti pripreme za proizvodnju ranog povrća. Oranice i vrtovi koje su u toku jeseni duboko uzorane ne treba orati u proljeće, jer se oranjem gubi puno zemljišne vlage, pošto se na površinu iznose donji vlažni slojevi, a vlaga lako isparava.
P.S.
Kratki in 'n out!
Hehe... Jeste, ali u Zagrebu!
Kod nas na 1200m nad morem stvari izgledaju malo drugačije. Istina, bilo je i kod nas u plusu, ali ni blizu 15°C!
Znam ja to jako dobro, jednom prilikom u svibnju, starog i mene skoro zameo snijeg na Kupresu. Godina imam poprilično ali još nisam doživio da tako trpa snijeg.
Znam ja to jako dobro, jednom prilikom u svibnju, starog i mene skoro zameo snijeg na Kupresu. Godina imam poprilično ali još nisam doživio da tako trpa snijeg.
Haha... A šta da ti kažem?
Zime nisu što su nekad bile pa tako nema ni mećava u svibnju kao što ih je nekad bilo. Zadnji kasni snijeg pao nam je 2005. i to 9. i 10. lipnja. Zadržao se dva dana i otišao na vječna lovišta.
Haha... A šta da ti kažem?
Zime nisu što su nekad bile pa tako nema ni mećava u svibnju kao što ih je nekad bilo. Zadnji kasni snijeg pao nam je 2005. i to 9. i 10. lipnja. Zadržao se dva dana i otišao na vječna lovišta.
Je*ote to je skoro na moj rođendan.
Tad se pečen na suncu.
Ja se baš registriro na jos jedan forum. Tek sad vidim koliko je bugov forum bolji, pregeldniji i ljepši 
ovome tko ovo vodi nešto ne štima u životu :D
http://www.hebenopametan.com/ h=j
ovome tko ovo vodi nešto ne štima u životu :D
http://www.hebenopametan.com/ h=j
http://www.bug.hr/forum/post/sigurnosni-softver/problem-win32tengagen-virusom/1678844.aspx
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Dečkovi, ostavljam vas sada
Laku noć
Odoh, noć svima!
http://www.bug.hr/forum/post/sigurnosni-softver/problem-win32tengagen-virusom/1678844.aspx
Frend je imao gadan problem s NOD-om, poslovni laptop i švrljao po bespućima, popušio virus i morao reinstalirati sve , nije bilo pomoći.
Mislim da te je ekipa uputila na prva rješenja. Žao mi je što se to dogodilo.
Frend je imao gadan problem s NOD-om, poslovni laptop i švrljao po bespućima, popušio virus i morao reinstalirati sve , nije bilo pomoći.
Mislim da te je ekipa uputila na prva rješenja. Žao mi je što se to dogodilo.
meni je zarazio sve instalacijske datoteke na D disku...sranje...
Dobar je.
Dobar je.
Sretan novi dan!
Večer narode
Mislim da će padat snijeg
Narod: - Why?
Instaliram RPG igru..............točnije Magicku 
Laku noć svima...
Večer narode
večer...
ja mislim da će padat sjekire...hebem ti virus...
vecer, flasha se hd2
bas skidam rom, pa bumo vidili