Baze su ti glupe ali totalno glupe ... ti imas zarucnicu xD ! ne bih rekao xD
ne bi da se ovo pretvori u svadu ali ti si prvi poceo
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da
Nažalost da.
Jbg nemam pametnijeg posla:)
ajd kad si već tu riješi onog ekrema... :D
igraj Far Cry...ja ju prošao...
Baze su ti glupe ali totalno glupe ... ti imas zarucnicu xD ! ne bih rekao xD
ne bi da se ovo pretvori u svadu ali ti si prvi poceo
ajde idi u krevet vrijeme ti je...
igraj Far Cry...ja ju prošao...
Ekrem je po ključem:)
Imam samo kutiju u ormaru:(
Ma ne igraju mi se igre više. Čak razmišljam rješit komp i uzet nešto jadnije (mada je i ovo već zastarjelo a za pola godine istiću garancije).
Da znas da i ocu ...
Ajde Vozdra ljudi
Ekrem je po ključem:)
Imam samo kutiju u ormaru:(
Ma ne igraju mi se igre više. Čak razmišljam rješit komp i uzet nešto jadnije (mada je i ovo već zastarjelo a za pola godine istiću garancije).
drago mi je :D
a što jadnije?
A nemam pojma. Čak sam razmišljao o nekom laptopu.
Ma filozofiram previše i ni sam neznam šta bi:)
Večer svima ( i laku noć ). 
meni je puno puta idealan netbook baš zbog prenosivosti...
Vecer ljudi
Večer svima i
LN 
Daj kuzil se neko u ovo sranje
Netbook ne. Notebook da:)
Ja ne kužim šta tebi tamo treba. Tebi je ruter podešen da radi u ruter modu tj čim upališ komp on ti je spojen na net.
Vjerojatno misliš napravit bridge konekciju tako da ako želiš na net moraš recimo kliknut na ikonicu (kao nekad na dial-upu) da bi se spojio.
ma za koristit stalno naravno da notebook :)
Žao mi je što nisam imao para kad je tip prodavao neki HP za 3000 kn (plaćen je nekih 7 i pol. Core i5 unutra i neka grafulja dobra).
Ja ne kužim šta tebi tamo treba. Tebi je ruter podešen da radi u ruter modu tj čim upališ komp on ti je spojen na net.
Vjerojatno misliš napravit bridge konekciju tako da ako želiš na net moraš recimo kliknut na ikonicu (kao nekad na dial-upu) da bi se spojio.
Sve je bilo normala do danas(kliknem pa se konektujem) al onda sve samo a to necu.Modem je neki thomsonov i nemogu uci u njega, ni ti mogu ista napravit......
Najsmješnije je kako ga je taj tip dobio.
Neki lik mu je bio dužan 1500 kn i dogovorili su se ako mu ovaj ne vrati do nekog datuma pare da je laptop njegov (čak su ovjerili ugovor kod javnog bilježnika jer je ovaj mislio da je neka muljaža).
Naravno ovaj nije skupio pare i ostao mu je laptop kojeg je ovaj odmah prodao za 3000 kn mada je mogao sigurno i još izvuć jer je laptop bio star mjesec-dva:(
Sve je bilo normala do danas(kliknem pa se konektujem) al onda sve samo a to necu.Modem je neki thomsonov i nemogu uci u njega, ni ti mogu ista napravit......
Di si kliknuo za spojit se?
Probaj ući u ruter sa 192.168.1.254
jel onaj crni? ak je taj traži novi jer je vjerojantno dao svoje
Najsmješnije je kako ga je taj tip dobio.
Neki lik mu je bio dužan 1500 kn i dogovorili su se ako mu ovaj ne vrati do nekog datuma pare da je laptop njegov (čak su ovjerili ugovor kod javnog bilježnika jer je ovaj mislio da je neka muljaža).
Naravno ovaj nije skupio pare i ostao mu je laptop kojeg je ovaj odmah prodao za 3000 kn mada je mogao sigurno i još izvuć jer je laptop bio star mjesec-dva:(
a jbt neki fkt imaju sreće...
Ja sam ljetos uzeo jednog Acera za 1500 kn i prodao za 2500 drugi dan.
Znam par likova koji žive od mobitela. Kako? Imaju par oglasa di su objavili da otkupljuju mobitele i nebi vjerovao koliko ljudi im proda nove ajfone po nekih 100 eura do 1500 kn jer im hittno treba lova a ovi dalje bar duplo zarade.
Jesi sad spojen na taj ruter? Jesi preko wlana ili kabelom?
Ja sam ljetos uzeo jednog Acera za 1500 kn i prodao za 2500 drugi dan.
Znam par likova koji žive od mobitela. Kako? Imaju par oglasa di su objavili da otkupljuju mobitele i nebi vjerovao koliko ljudi im proda nove ajfone po nekih 100 eura do 1500 kn jer im hittno treba lova a ovi dalje bar duplo zarade.
tako bi i ja morao xD
Naježio sam se:(
Ograda je probila u kabinu.
OPEN!
Dobra večer!
Vecer.