U ovom trenutku me budnim drže samo lzgrove provale... 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neznam ja... Deathlist je deathlist. Lista koje će killati.
Njegova konstanta je cinizam i provokacija, nikakva opasnost ne dolazi od njega. Mislim da se ponekad previše uživi u tu ulogu ali meni je OK. Istina ponekad ima ispade ali nitko nije savršen.
Ah znači siguran je?
Fino
U ovom trenutku me budnim drže samo lzgrove provale... 
Ma di?
Da mi vidiš facu sada 
Di je mentalist?
Želim ga pobliže upoznati.
Pošaljem mu link tvog fb profila, pa se upoznavajte. 
Njegova konstanta je cinizam i provokacija, nikakva opasnost ne dolazi od njega. Mislim da se ponekad previše uživi u tu ulogu ali meni je OK. Istina ponekad ima ispade ali nitko nije savršen.
Ah znači siguran je?
Fino
Ah znači us*o si se?
Fino
daleko je on od savršenog. Tjera i ono malo forumašica koje imamo... u kuhinju :)
Di je mentalist?
Želim ga pobliže upoznati.
Pošaljem mu link tvog fb profila, pa se upoznavajte. 
Facezid s tobom
ee vidim da je ova tema aktivna pa ta napišem svoj problem :)
najme imam instaliran cod2 na w7 i do danas je sve bilo uredu ali od danas me stalno kicka na koj kod server uđem me kika (ovako to izgleda http://www.xfire.com/profile/bogumilac/screenshots/?view#110415048)
hvala na razumijevanju
Ah znači siguran je?
Fino
Ah znači us*o si se?
Fino
Ah znači ti ne znaš čitati?
Fino
daleko je on od savršenog. Tjera i ono malo forumašica koje imamo... u kuhinju :)
Tamo im je i mjesto... 
Koliko ti je trebalo da naučiš pričati?
ee vidim da je ova tema aktivna pa ta napišem svoj problem :)
najme imam instaliran cod2 na w7 i do danas je sve bilo uredu ali od danas me stalno kicka na koj kod server uđem me kika (ovako to izgleda http://www.xfire.com/profile/bogumilac/screenshots/?view#110415048)
hvala na razumijevanju
Moraš si updateat punkbuster, ako ti jen ešto nejasno javi se na pp
A daj nemogu vjerovat čovječe ivan123 me maknuo sa fb-a kao prijatelj uopce ga nevidim među mojih kolega dobro-dobro
Sigurno duže nego što je tebi trebalo da se..... ma neću, dečkić će me prijavit 
Pogledaj sliku.... 
A daj nemogu vjerovat čovječe ivan123 me maknuo sa fb-a kao prijatelj uopce ga nevidim među mojih kolega dobro-dobro
Nisam nikoga micao... ti si mene... 
Neiskusan je i misli da će mačističkim pristupom ispasti faca. Polako naučiti će on to već. Ako nikako drukčije onda preko kartona.
Laku noć svima :D
Laku noć ljubavi
Neiskusan je i misli da će mačističkim pristupom ispasti faca. Polako naučiti će on to već. Ako nikako drukčije onda preko kartona.
Da
Udario ti je td, ne slaže se s tim da će te prijavit... dovrši rečenicu. 
Laku noć ljubavi
i onda sam ja peder
Nisam nikoga micao... ti si mene... 
Nisam kunem se ja nikad nikog nemicem-uvijek svi mene.. aj poslat cu ti ponovo zahtjev a sigurno je neka greška nastala opet!
Mislim da je svima jasno 
Laku noć ljubavi
i onda sam ja peder
Ko ti je rekao da čitaš spoiler

Mislim da je svima jasno 
Meni nije.
i onda sam ja peder
Pa jesi.. vidio sam tebe i Dragu iza one tamo zgrade. 
Meni nije.
Ni meni... 
i onda sam ja peder
Pa jesi.. vidio sam tebe i Dragu iza one tamo zgrade. 
Odi spavat,nešto si gadno popio.
Ima tih dilera okolo...
mato mi je rekao da nema zetora.