Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.182.314
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
Mentalist kaže...
Mitch kaže...

Na našem tržištu još ovaj mjesec neće vjerojatno bit custom PCB-a, a novce štedim od 2007. i sad ću još imat lufta pa ću si kupit BO

Da, da ja nisam kupio gitaru i trosio pare na budalastine imao bih dosta novaca za dobar PC... Ali ni blizu toliko.

I BO, neeee. Novi Cry.

Sve mi je jasno o tebi.

Žuti marker - meni je BO jako dobar, a i treba mi neki steam game jer imam neiskorišteni gift za bc2.

Boldano - opiši što misliš o meni, jako me zanima ?

Obavezno posjeti : www.l2-semper-fidelis.com/catchem.php?id=38769
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
Mitsuoka kaže...

Nije mercedes sto je bio.. pogotovo sto se to smatra seljackim autom u ovim krajevima, tko ima para ide na Mondeo, Infinitije, CX7ice,...

To je promotivna prica... Mercedes je samo ime vinuto u visine, koje tu i stoji kao trn u oku drugih proizvodjaca.

Tko ima pare, cesto nema mastu, pa kupi VW-ove ili opskurne istocno-azijske marke. 

U nasim krajevima je cesto sve poremeceno, pa se tu i Mercedes smatra seljackim autom, iako je i u L.A.-u prestiz.

u americi su opcetito eu auti prestiz, a da je trn u oku, pa i ne bas, ne mastovit dizajn, sve vec videno, radije bih BMW novu seriju koja je genijalna, a kad ja to kazem mislim da to ima svoju snagu jer stvarno ne volim BMW. 

16 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

Večer {#}

Curse you Perry the platypus!!!
17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Išao sam u Škoda konfigurator stavit svu dodatnu opremu na Superb... Nekih 366k kn... Nije puno {#}

Ja sam otišao u Audi, i na q7 stavio sve najskuplje i ispalo je 1 704 987 kn

Obavezno posjeti : www.l2-semper-fidelis.com/catchem.php?id=38769
16 godina
Mitch kaže...
Šef kaže...

Išao sam u Škoda konfigurator stavit svu dodatnu opremu na Superb... Nekih 366k kn... Nije puno {#}

Tema auti?

Ma mercedes, kume, nema auta do njeg {#}

16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Šef kaže...

Ajme kad se sjetim kad je tek izasao, otac mi je imao 4.2 V8 srednje opremljen (za Q7 srednje opremljen) oko 120 000€, to je auto. Ili bolje receno tenk.

@Hambrle kao sto sam rekao, seljacki auto ovdje, steta para.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.2.2011 23:02 (Mitsuoka).
16 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...

u americi su opcetito eu auti prestiz, a da je trn u oku, pa i ne bas, ne mastovit dizajn, sve vec videno, radije bih BMW novu seriju koja je genijalna, a kad ja to kazem mislim da to ima svoju snagu jer stvarno ne volim BMW. 

Idemo iz druge perspektive, ja stvarno volim BMW, ali mi je nekako nova serija jako neproporcionalna (vjerovatno nije najbolji izraz) i neprivlacna.

I auto je auto, nema tu sto vec biti vidjeno, auto za gospodu je ugladjeno i elegentno. Ne mogu si u Mercedesu dozvoliti (a i ne zele) design-erske eskapade na razini Porsche-Porsche GT -trenutacno mi ne pada neki drugi brand na pamet.

Ono sto Audi sada radi (sa vanjski design-om, nicim drugim) i sto je Porsche radio do GT-a je ono sto je po meni najbolje.

Nadjes savrsen design i njegujes, nema potrebe za promjenama.

P.S.

Mitch, ne raspravlja mi se s tobom. Vjerovatno ne znas kakav sam bio dok se nisam pustio svemu.

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
Šef kaže...

Kad znas da za te novce mozes naci E-klasu Pravog Auta... Jest puno.

Skodu ne kupujes ako imas novaca.

Škoda je u zadnje vrijeme jako dobar i kvalitetan auto. I nebih se žalio da imam Superb, radije nego neki BMW ili Mercedes, da budem glavni baja u selu...

Tetak imao A-Klasu i stalno problemi s njom... te ne radi ovo, te ne radi ono...

Mitsuoka kaže...
Mentalist kaže...

Kad znas da za te novce mozes naci E-klasu Pravog Auta... Jest puno.

Skodu ne kupujes ako imas novaca.

Nije mercedes sto je bio.. pogotovo sto se to smatra seljackim autom u ovim krajevima, tko ima para ide na Mondeo, Infinitije, CX7ice,...

Uh...

Da mogu birat Mercedes, BMW, Infiniti, Lexus - uzeo bih naravno - Lexus! {#}

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
Mitsuoka kaže...

Idemo iz druge perspektive, ja stvarno volim BMW, ali mi je nekako nova serija jako neproporcionalna (vjerovatno nije najbolji izraz) i neprivlacna.

I auto je auto, nema tu sto vec biti vidjeno, auto za gospodu je ugladjeno i elegentno. Ne mogu si u Mercedesu dozvoliti (a i ne zele) design-erske eskapade na razini Porsche-Porsche GT -trenutacno mi ne pada neki drugi brand na pamet.

Ono sto Audi sada radi (sa vanjski design-om, nicim drugim) i sto je Porsche radio do GT-a je ono sto je po meni najbolje.

Nadjes savrsen design i njegujes, nema potrebe za promjenama.

P.S.

Mitch, ne raspravlja mi se s tobom. Vjerovatno ne znas kakav sam bio dok se nisam pustio svemu.

Meni je stara serija BMWa bila ocajna, ova nova je genijalna, jedino mi se X1, X6 i 5GT ne svida, sad jos da dode nova 3 kakva ce ona bit ito bi moglo bit lijepo :D

Audi mi je vec dugo jedan od najdrazih auta... ali dobro uz audi sam od rodenja, od tadasnje A8, pa do Q7.. pogotovo sad redizajnirani Q7 je geeenijalan, jucer je bio iza mena, zamalo sam se slupao koliko sam u retrovizor gledao one LED diode :D... 

16 godina
neaktivan

Uhh dosta prijatelja imam s foruma na fb-u ivan123,nello,krešo91,izgr,4ucker(sad je promijenio drugo korisnicko ime),I.Kk i xxx-Man e tako i naravno skupljam još!

16 godina
neaktivan

Ja bi tu na infiniti. FX35/45 ili M37, a i G37 je prejebozovan, nedavno sam vidio jednog plavog ajmeee kako je lip

18 godina
neaktivan
xDinichx kaže...

Tražim dobrovoljca koji će mi kupiti ovo

http://www.skoda.com.hr/ausstattung.php?B_ID=292

:) stvarno je fenomenalan auto :)

Ovo je najbolje vozilo:

{#}

ššššš... znate ovaj zvuk? zvuk surfanja internetom! ------- eXtreme_pWna preko mene daje TD
16 godina
protjeran
dragec0 kaže...

Uhh dosta prijatelja imam s foruma na fb-u ivan123,nello,krešo91,izgr,4ucker(sad je promijenio drugo korisnicko ime),I.Kk i xxx-Man e tako i naravno skupljam još!

Hoces da budes moj prijatelj?

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
18 godina
neaktivan
dragec0 kaže...

Srednji! {#}

ššššš... znate ovaj zvuk? zvuk surfanja internetom! ------- eXtreme_pWna preko mene daje TD
16 godina
lzgr kaže...

Ovo je najbolje vozilo: {#}

F**K YEAH!!! {#}

BOG I HRVATI
18 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
dragec0 kaže...

NE!

Došao bi mi na vrata sa motorkom {#}

16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
dragec0 kaže...

Znači i ti imaš profil tamo hmmm pa kak hoćeš ak ti je krešo ili netko od navedenih mojih kolega lako ćeš me nać!

16 godina
lzgr kaže...

NE!

Došao bi mi na vrata sa motorkom{#}

Tko?

BOG I HRVATI
17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Ja bi tu na infiniti. FX35/45 ili M37, a i G37 je prejebozovan, nedavno sam vidio jednog plavog ajmeee kako je lip

Uh... Ima jedan G35 u susjedstvu...

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
18 godina
neaktivan
ivan123 kaže...
lzgr kaže...

NE!

Došao bi mi na vrata sa motorkom{#}

Tko?

Leatherface {#}

mentalist

16 godina
neaktivan
lzgr kaže...
dragec0 kaže...

Srednji! {#}

Ma ti si prvi samo dok se sjetim kog imam ipak ih imam preko 50kom pa se treba sjetit!

16 godina
lzgr kaže...

Leatherface {#}

mentalist

Koliko mi platiš da mu ne pošaljem link tvog profila? {#}

BOG I HRVATI
16 godina
neaktivan
ivan123 kaže...
lzgr kaže...

Leatherface {#}

mentalist

Ahhaa Izgr šta je sad heheheh Ivan te sad spustio heheh.

16 godina
dragec0 kaže...
ivan123 kaže...
lzgr kaže...

Leatherface {#}

mentalist

Ahhaa Izgr šta je sad heheheh Ivan te sad spustio heheh.

Vadit će se na pederluk {#}

17 godina
neaktivan

Ljudi!

Di je ona tema sa slikama "vaših" automobila???

15 godina

Večer svima..

Šta se radi? Jeli bilo kakvih makljaža po forumu?

16 godina
mario.L_hr kaže...

Večer svima..

Trenutno su u toku pregovori između ivana i lzgr-a {#}

16 godina
neaktivan

A šta vas dvojica tu radite Hambrle i xDinichx?{#}

16 godina
Hambrle kaže...
mario.L_hr kaže...

Večer svima..

Trenutno su u toku pregovori između ivana i lzgr-a {#}

A lzgr i Mentalist se love po Puli... {#}

BOG I HRVATI
16 godina
dragec0 kaže...

A šta vas dvojica tu radite Hambrle i xDinichx?{#}

Dino jede, čini mi se

A ja gledam Phineas and Ferb {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice