Vecer narod,e dobio 5,4 iz kemije, sretan sam, odlicno bilo na folkloru, i u petak plesem Valpovo i Slavoniju, i udjem u auto da krenem kuci, i sjetim se da imam projekt iz kemije taj dan :(((. Nista od nastupa. Bas mi skola mora upropastiti hobi kojeg volim.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vecer ljudi. Evo jedno pitanjce : Planiram uzeti novi disk, dali mogu sve Fileove sa sadasnjeg diska dakle OS i ostalo samo kopirati tj, prebaciti na novi disk, da sve funkcionira kako treba?
ebemu, kad će više stari doć da mu predam spisak komponenata koje mora nabaviti...
poludjet ću s ovom krntijom uskoro..
Dobra večer.
Evo gledao sam film Rec2, sad idem malo radit :)
Vecer ljudi. Evo jedno pitanjce : Planiram uzeti novi disk, dali mogu sve Fileove sa sadasnjeg diska dakle OS i ostalo samo kopirati tj, prebaciti na novi disk, da sve funkcionira kako treba?
možeš, znam da WD za svoje diskove ima takav program
U planu je WD Caviar Blue 500GB. Ako uhvatim strica prije nego sto podje iz Zagreba sutra.
U planu je WD Caviar Blue 500GB. Ako uhvatim strica prije nego sto podje iz Zagreba sutra.
onda možeš s tim njihovim, progooglaj malo za točan naziv
Ok, hvala. 
Evo baš planiram neki RTS da si skinem, jel ima koji dobar, a da je s povjesnom tematikom??
Jos malo prije spavanje Runes of Magic
Večer!
Danas napokon kupija bug
Šta ima kod vas?
Whazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!1! 

Šta ima narode...
Whazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!1! 

Šta ima narode...
and you are? 
ma Krešo tko je tebe tu zva?
fuuuuuuuuuuuuuu
Sad ću vas sve pogazit 
ja se sklanjam u podzemni bunker :D
Sad ću vas sve pogazit 
STOP znak je glavni 
STOP znak je glavni 
znakovi se čitaju odozdo 
fuuuuuuuuuuuuuu
Samo makni ž. Falija je napisat adresu
STOP znak je glavni 
znakovi se čitaju odozdo 
Slazem se prijatelju a sta mu vrijedi i taj gore znak STOP kad nemoze se pomaknuti ni u jednom smijeru ima barikade!
STOP znak je glavni 
znakovi se čitaju odozdo 
ma ne to nego najjači mi je na kraju STOP znak a nemoš nigdje 
Jel gleda ko policijsku akademiju?? 
Krešo moram za slijedeći petak napraviti prezentaciju za biologiju na temu pravilne prehrane :D a kud bolje nego ubaciti live primjere koje će mi dati tko drugi nego dr. mr. sc. Krešimir :D
valjda ćeš mi pomoći :D
fuuuuuuuuuuuuuu
ma ne to nego najjači mi je na kraju STOP znak a nemoš nigdje 
aha :D malo sam krivo skužio :D
al koji qrac da radiš kad dođeš do toga? čekaš helikopter??