kupio sam danas powerball neon blue pro :-P
320kn u protisu, mislim da je ipak previse, realno vrijedi 150kn
Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Moja 
siguran si da se nikad nije tamo slikala? teško za povjerovat :P
A onu sam morala promijeniti haha..
Večer dame i gospodo.
Večer dame i gospodo.
and you are? 
and you are? 
To je moja (zaštićena) fora... 

[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
and you are? 
To je moja (zaštićena) fora... 

tiho jazavac(c) jedan 
nisam vidio copyright pa se smije koristit 
I vlasnik mu je lijen... 
tiho jazavac(c) jedan 
nisam vidio copyright pa se smije koristit 
Ako nisi vidio znak, to ne znači da ne ćeš vidjet tužbu... 
BTW. Prošetaj se do okuslite... 
[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
Ako nisi vidio znak, to ne znači da ne ćeš vidjet tužbu... 
BTW. Prošetaj se do okuslite... 
ma ja bum vas sve tužil :P
do koga/čega?? 
ma ja bum vas sve tužil :P
do koga/čega?? 
Okulist.. 
Lijeva ruka brža od desne, desna je umorna.. 
znaci naradia si se s rukama...
imas neke dobre filmove, sad udjeli i nama 
znaci naradia si se s rukama...
imas neke dobre filmove, sad udjeli i nama 
Vrlo rado, ali me pravila foruma sputavaju... 
Morat ćeš sam tražit. 
ššššš... znate ovaj zvuk? zvuk surfanja internetom! ------- eXtreme_pWna preko mene daje TD
Ja idem lagano u krevet. Jos malo jezbi za "plocice" odraditi. Stvarno se osjeti rad misica nakon vjezbi ako se pravilno rade.
Dobra večer ljudi i laku noć :)
Večer svima...
Još jedna druga šihta posla, trebalo bi onoga tko je izmislio laptope objesiti za najbolniji dio tjela.
Večer svima...
Još jedna druga šihta posla, trebalo bi onoga tko je izmislio laptope objesiti za najbolniji dio tjela.
Pa nitko te ne tjera da ga koristis... :)
Večer svima...
baci u smeće xD
Pa nitko te ne tjera da ga koristis... :)
Tjera nužda i rokovi. Svaki put se osvjedočim da je tipkanje 50 stranica teksta, na laptopu, ko posjeta zubaru.
Sve mi se čini da će i završit u smeću.
Tjera nužda i rokovi. Svaki put se osvjedočim da je tipkanje 50 stranica teksta, na laptopu, ko posjeta zubaru.
Sve mi se čini da će i završit u smeću.
probaj na netbooku pa da vidiš onda xD
probaj na netbooku pa da vidiš onda xD
To sam iskusio prošlo ljeto, u dva dana sam morao napisati cca 100-tinjak stranica projekta (malo teksta, malo tablica, malo formula). Investitor se sjetio da mora predati projekt prije mog povratka s godišnjeg. Prema tome je vađenje zuba na živo mila majka.
Kroz godine sam se naučio koristiti numerički dio tipkovnice i kad mi pod ruke dođe laptop bez iste, ko da si mi ruku odrezao.