EDIT: zgodna..
znam
kaj sad svi fapate na tu žensku?
ne, tvoj avatar je bolji...
u tu svrhu, da :D
EDIT: zgodna..
znam
kaj sad svi fapate na tu žensku?
ne, tvoj avatar je bolji...
u tu svrhu, da :D
ovo treba za poruku dana :D
Definitivno da, uz sliku odgovarajućeg hardware-a.
Mislim da bi trebalo tražiti Domagoja da specijalno za ovu priliku omogući i sliku uz poruku dana.
ok, što mislite kako bi moderatori reagirali na temu naziva: s čime ustrijeliti psa?
jer mi je upravo 2. po redu trenirku zdrapao....
Mislim da bi trebalo tražiti Domagoja da specijalno za ovu priliku omogući i sliku uz poruku dana.
di su sad modovi da ih zamolimo da stave ovo za por dana? :)
Pokrenuo ga je
Ja nabavio inventory editor pa rokam s tnt-om. Otišo sam u Nether preko hell portala i roko
ovog malog treba držati pod povećalom, sumnjam na Matin sindrom (način pisanja i trollanje)
di su sad modovi da ih zamolimo da stave ovo za por dana? :)
Ma poruka mjeseca.
Drustvo napustam vas, dosta za veceras. Laku noc svima!
Pokrenuo ga je
Ja nabavio inventory editor pa rokam s tnt-om. Otišo sam u Nether preko hell portala i roko
taman se priključujem
samo neka Fraps radi
ovog malog treba držati pod povećalom, sumnjam na Matin sindrom (način pisanja i trollanje)
ja vidim da nema ni jednu poruku :/
Laku noć, Gman
ja vidim da nema ni jednu poruku :/
pričekajmo, zasada samo sumnjam jer klinca poznajem u RL i daje znakove takvog ponašanja u RL
I ja sam, evo, stavio curu i sebe na avatar da vidite da imam curu i da nisam baš skroz bezveze, eh.
pričekajmo, zasada samo sumnjam jer klinca poznajem u RL i daje znakove takvog ponašanja u RL
sad kužim :D
Heh...
Koji psx4droid koristiš? Ja sam imao želju zaigrat CTR, ali nije išlo (pola tekstura je falilo)...
I ja sam, evo, stavio curu i sebe na avatar da vidite da imam curu i da nisam baš skroz bezveze, eh.
ti si kolega odljepio skroz
che-check this out http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/imam-problem-tv-pomoc/85467.aspx
Pozzdravlja Vas ekipa, sa čelom i odgovornim DJ. Kihoty, Djodje aka. Đuka, Alen aka ACO, Benđi aka BenX te teta Beta!
_\m/
Sretan rođendan Đuki
Što fali naočalama? To je slikano na ljeto.
LOL?