Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.885.221
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
Šef kaže...

Htio sam te dodat, pa sam zato isao na tvoj profil...

pratit šefe, pratit! kada upišeš u tražilicu ime, ne moraš ići na nečiji profil da dodaš, imaš mali gumbić follow, doduše ne znam da li se prikazuje na androidu..

17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Did I miss anything?? {#}

ne{#}

P4k1 kaže...

Blago vama koji ste se makli od t shita

a što te drži kod njih?

16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
P4k1 kaže...

a što te drži kod njih?

To što su mi samo oni dostupni :( {#}

Jel bi se mogaoo tužit Bnet radi lažnog oglašavanja, (dostupni u cijeloj hrvatskoj a nisu)

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.
18 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

Još sam na njemu i ne žalim - što nebih rekao za moje poznanike koji su prešli naneko "bolje" rješenje

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan

Nece valjda opet...

[=XII=] {_.:BRUNO:._}
17 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

To što su mi samo oni dostupni :( {#}

Jel bi se mogaoo tužit Bnet radi lažnog oglašavanja, (dostupni u cijeloj hrvatskoj a nisu)

a gdje živiš? jesi gledao kod iskona, oni su dostupni tamo gdje i t-com.

bnet je "dostupan" u cijeloj hrvatskoj preko total tv-a kojega su nedavno kupili.

16 godina
robisierra92 kaže...

ne{#}

Šef kaže...

Nece valjda opet...

I'm afraid so..... {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
P4k1 kaže...

Još sam na njemu i ne žalim - što nebih rekao za moje poznanike koji su prešli naneko "bolje" rješenje

a eto vidiš oni su meni bili super u početku, pa su mi poečli rezat tj. smanjivat brzinu, sad jedva imam 1 mbps, upolada skoro pa i   nema, ping mi ne pada ispod 200 u dobrim danima, učestalo pucanje veze, često žaljenje nije uložilo plodom

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.
18 godina
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

ja sam otišao prvnestveno zbog cijene usluge, i ne žalim. ali, sto ljudi - sto problema..

16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

a gdje živiš? jesi gledao kod iskona, oni su dostupni tamo gdje i t-com.

bnet je "dostupan" u cijeloj hrvatskoj preko total tv-a kojega su nedavno kupili.

a živim u solinu, koji oni još imaju naveden da je pod njihovom uslugom ,ali nije

17 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
Šef kaže...

Htio sam te dodat, pa sam zato isao na tvoj profil...

pratit šefe, pratit! kada upišeš u tražilicu ime, ne moraš ići na nečiji profil da dodaš, imaš mali gumbić follow, doduše ne znam da li se prikazuje na androidu..

Ma znam da se prati... 

samo sam te htio malo nazivcirat...{#} 

Kod ove aplikacije moras otic na neciji profil, pa onda dod... -pratit nekog... ;)

[=XII=] {_.:BRUNO:._}
18 godina
neaktivan
P4k1 kaže...
Paolo2612 kaže...
P4k1 kaže...

a eto vidiš oni su meni bili super u početku, pa su mi poečli rezat tj. smanjivat brzinu, sad jedva imam 1 mbps, upolada skoro pa i   nema, ping mi ne pada ispod 200 u dobrim danima, učestalo pucanje veze, često žaljenje nije uložilo plodom

Ja nemam nikakvih prigovora. Nikada brzina manja od naznačene, dvaput imao problem i oba riješena isti dan u roku par sati (došli mi doma). Čak i oni pokloni za produženje stizali rekordno brzo

17 godina
neaktivan
parizer kaže...

he he he da, da  {#} da ga vidim negdje na ulici povijao bih ga ko mačku! ali takvi upadaju u bb, niti ne mora popuniti prijavnicu.

vidio bih koliko bi ih se prijavilo da ne znaju koliki je novčani dobitak na kraju.

btw za tog lika ide ova pjesma

hahahahha

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 0:56 (robisierra92).
16 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Ja iman sutra da im hebem sve po spisku

16 godina
neaktivan

Jeli bili se moglo bnet tužit za lažno oglašavanje

18 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
parizer kaže...

he he he da, da {#} da ga vidim negdje na ulici povijao bih ga ko mačku! ali takvi upadaju u bb, niti ne mora popuniti prijavnicu.

vidio bih koliko bi ih se prijavilo da ne znaju koliki je novčani dobitak na kraju.

Opet novi big brother, opet novi pacijent iz rijeke

Ne gledam ga, ali uvijek čujem da je iz mog grada najveća budala/pacijent

17 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

ne, pa jesam ti u prethodnom postu pojasbnio o čemu se radi...

16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
P4k1 kaže...

ne, pa jesam ti u prethodnom postu pojasbnio o čemu se radi...

dobro ti sa total tv, ali za ovo šta pišu da su dostupni u solinu a nisu

17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Opet novi big brother, opet novi pacijent iz rijeke

Ne gledam ga, ali uvijek čujem da je iz mog grada najveća budala/pacijent

je, da uvijek neki kreten iz rijeke  {#} ej što gledaš u zadnje vrijeme, koju seriju?

18 godina
neaktivan
Šef kaže...

Ali, sad sam negdi procitao da ima Eng. verzija? 

Na samom linku od dealextremea piše da je sučelje moguće namjestiti i na engleski, tj. da je predinstaliran. Samo pitanje je kako naći put kroz menije do podešavanja jezika, ako je po defaultu na kineskom  {#}

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
17 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

dobro ti sa total tv, ali za ovo šta pišu da su dostupni u solinu a nisu

da, to je fora, total tv ide preko satelita i možeš ga gledati u cijeloj hrvatskoj, a oni ih kupili, drugo ništa tu nema od bneta, jer bnet je kablovski operater,

inače, u solinu bi ti trbao biti dostupan iskon, osim ako nisi baš u nekoj zabiti.

18 godina
neaktivan

Večer svima!

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Večer svima!

večer, evo nam ive, uvijek dobre volje  {#}

16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

inače, u solinu bi ti trbao biti dostupan iskon, osim ako nisi baš u nekoj zabiti.

dostupan je na nekim dijelovima ali meni nije, i nisam baš u zabiti, al šta ću

ok sad mi brzo istiće ugovor kod t shita i jel mogu ja ne produživat ugovor nego plačat misečni korištenje dok se ne odjavim

16 godina
neaktivan

Večer Ivo dugo te nisam vidija, vjerovatno mojom krivicom

18 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

večer, evo nam ive, uvijek dobre volje {#}

Pucam od veselja:)

Kako je kod vas?

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
17 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

ok sad mi brzo istiće ugovor kod t shita i jel mogu ja ne produživat ugovor nego plačat misečni korištenje dok se ne odjavim

naravno, bio bez ugovora ili ne ista ti je cijena uslugem, ali se možeš prebaciti kad god hoćeš. u međuvremnu ti možda bude nešto i dostupno, s obzirom da se ti operateri šire kao gljve poslje kiše.

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Pucam od veselja:)

Kako je kod vas?

kod men loše hebe me t com

16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
P4k1 kaže...

naravno, bio bez ugovora ili ne ista ti je cijena uslugem, ali se možeš prebaciti kad god hoćeš. u međuvremnu ti možda bude nešto i dostupno, s obzirom da se ti operateri šire kao gljve poslje kiše.

ok hvala, jer ne želim više potpisivat ugovor sa njima, rađije bi bija ffreelancer pa da kad mi postane nešto dostupno odlepršam od njih

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice