nespavalice ajmo koja je bolja grafa GTS450 ILI GTS 250, da ne otvaram temu o pola noći
450 
jel puno bolja?
nespavalice ajmo koja je bolja grafa GTS450 ILI GTS 250, da ne otvaram temu o pola noći
450 
jel puno bolja?
Gledam sad neku prijateljicu prijateljice na FBu... Uf, al bi je!
pics or it didn't happen :D
450 
jel puno bolja?
pa da sada ne obrazlažem u pol noći jer mi se ne da, ali ako se dvoumiš ciljaj na 450-ku jer je dosta bolja
Barice, jel tako?
GEEZUS
he is so fucking handsome 

450 
jel puno bolja?
pa da sada ne obrazlažem u pol noći jer mi se ne da, ali ako se dvoumiš ciljaj na 450-ku jer je dosta bolja
Barice, jel tako?
/look at avatar 
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
ili početak novog, odličan izbor 
450 
jel puno bolja?
Barice, jel tako?
hebiga kod mene u Bih je obratno 250-tka je dosta skuplja valjda je to sto je ima sve manja na zalihi
450 
jel puno bolja?
Barice, jel tako?
/look at avatar 
tak je!
jer ti nisi kul ti nisi kul ti si na nekom drugom mjestu
bas nisi za ekipu, moga si bar ime rec... ocekujem na PM 
kako mrzim ovaj multi-touch pad...retardirane geste sa 2343534 prstiju...ma ko to izmisli...
kako mrzim ovaj multi-touch pad...retardirane geste sa 2343534 prstiju...ma ko to izmisli...
apple?
apple?
pojma nemam...ovaj netbook je acer...imaju loše ideje...
da i nocnoj ekipi uputim poziv u pomoc :D http://www.bug.hr/forum/topic/razni-mrezni-problemi/problem-povezivanjem-router/83295.aspx?page=0&jumpto=1590969&sort=asc&view=flat
apple?
pojma nemam...ovaj netbook je acer...imaju loše ideje...
ma mislim apple ti je to izmislia, ostali kopiraju, mene to zivcira al dobro.. kad se sjetim svog starog aspire one, genijalan lapt je bia :D
Dobra je pjesma, ali malo predepresivna za mene :)
Evo jedna pjesma koju nemogu prestat slušat već tjedan dana xD (mozda sam vec postao)
eio ti jedna vesela onda 
Ta je pre vesela 
ma mislim apple ti je to izmislia, ostali kopiraju, mene to zivcira al dobro.. kad se sjetim svog starog aspire one, genijalan lapt je bia :D
ja imam AO 532h....dobar je al ovaj touchpad živcira...
a tek kad uđem u postavke, valjda se može namjestit i da mi kavu skuha... xD
eio ti jedna vesela onda 
di si to izvuko? xD
Apple nije bio ni u planu kad su radili multitouch 
IBM began building the first touch screens in the late 1960s, and, in 1972
Moja greška, umoran sam 

da i nocnoj ekipi uputim poziv u pomoc :D http://www.bug.hr/forum/topic/razni-mrezni-problemi/problem-povezivanjem-router/83295.aspx?page=0&jumpto=1590969&sort=asc&view=flat
bizarno, prepospan sam da bih detaljno čitao sve posteve, ali koliko vidim isprobao si sve opcije osim reinstala windowsa?
a najjači mi je mali dino, "kaže ja u tom slučaju zovem t-com službu za korisnike" router i mreža bntovi