Evo ja i EnlightenedPhoenix pomalo razgovaramo i zanima me vaše mišljenje. Dali se moderator koji ga je nazvao kretenom treba(o) javno ispričati
| 5 | DA |
|---|---|
| 12 | NE |
| 7 | oćemo Matu nazad |
Evo ja i EnlightenedPhoenix pomalo razgovaramo i zanima me vaše mišljenje. Dali se moderator koji ga je nazvao kretenom treba(o) javno ispričati
| 5 | DA |
|---|---|
| 12 | NE |
| 7 | oćemo Matu nazad |
dobro je eterna rekao, nemože i kvaliteta i kvaniteta, sada ima oho 35 tisuća registriranih korisnika, od kojih je 500 aktivno i nešto vrijedi, kada sam ja došao prije 2 godine i 3 mjeseca, nije bilo ni 5000 ljudi, a ne 35 tisuća, i onda je forum bio normalno mjesto
U potpunosti se slažen.
Nisan baš dugo tu, za 4 dana će bi godinu dana, ali mislin da je čak i prije godinu dana bilo bolje nego sad.
Oćemo Matu nazad!
nema se zasto javno ispricati dok se ZEP ne isprica javno i iskreno...
Također morate shvatiti da to što je on napisao zepu NIJE JAVNO, nego privatno...
To što je on bio dovoljno velik idiot pa je odaslao to svima... u tome se vidi da je dijete...
Čak ni ja nisam pustio sliku mojih PP-ova s Dragom nakon moje suspenzije (iako sam pokrenuo topic da se zna), a vjeruj JA SAM GROZNA OSOBA sto se tiče takvih stvari...
aha...nisam bio tu pa sam očito dobio krivu informaciju...
u tom slučaju ISPRIČAVAM SE
opet tvrdim, moderator se nema šta ispričavat, neka se Zepp ispriča što je prekršio nekoliko pravila i ponio se kretenski
a gledaj ak me banaju s foruma ja zelim jos sudjelovat jel mogu to napravit?
My Life Is A Very Serious Game...
vecer narode
zeppleinov vic me posjetio na srpski film i na onu scenu(ko je gleda zna na koju)
sefe jesi pozdravia sanadera u austriji?
nisi see valjda polomija na skijanju?
Ma jesan Sanadera da-ne-kazen-sad-sto, a ne posjetia...
Nisan se polomia (ostaje jos sutra :))
I ja san pogleda Srpski film... stvarno sjebana ona scena...
@AW
Odlicna slika!
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
Pricekaj neko vrijeme, napravi drugi nick... nemoj javno previse razglasiti da si to ti... budi pristojan, dobar, ne krsi pravila... i nitko te nece dirati...
ne, jer krsis pravilo o multinicku
Možeš gledati sa strane 
laku noć....ovo je bila burna većer..treba se odmorit
laku noć....ovo je bila burna većer..treba se odmorit

opet tvrdim, moderator se nema šta ispričavat, neka se Zepp ispriča što je prekršio nekoliko pravila i ponio se kretenski
ma gle, ako ćemo u detalje, ako nije trebao dobiti crni zbog toga posta onda je trebao zato jer mu je ovo drugi acc.
jednom ga potjeraju jer se glupirao i on se opet vrati i nstavi glumiti budalu, što tu još treba reći.
ja jesam za šalu i zahebanciju, ali što je previše je previše - pogotovo govorim u ime onih koji imaju malu djecu i bebe, i svaka aluzija iz takvog posta je ogavna.
Poslušaj ovaj savjet šta ti je da EnlightenedPhoenix.
ma gle, ako ćemo u detalje, ako nije trebao dobiti crni zbog toga posta onda je trebao zato jer mu je ovo drugi acc.
jednom ga potjeraju jer se glupirao i on se opet vrati i nstavi glumiti budalu, što tu još treba reći.
ja jesam za šalu i zahebanciju, ali što je previše je previše - pogotovo govorim u ime onih koji imaju malu djecu i bebe, i svaka aluzija iz takvog posta je ogavna.
a eto, nije baš trebao ostati bez ikakvog kartona, trebao mu je ostaviti crveni, da se smiri malo
ahahhaha idem nes napravit da me banaju
bes kao weky i pritajit cu se malo LN
a eto, nije baš trebao ostati bez ikakvog kartona, trebao mu je ostaviti crveni, da se smiri malo
potpis
My Life Is A Very Serious Game...
potpis
Dobija je žuti
potpis
slažem se - da nije bilo onoga "kretenu" bio bi on i dalje crn.
lol izgleda da sam propustio, a šta je to Zeppelin napravio smije li se znat? 
ispricao vic
sadrzaj vidi koju stranicu prije
Dobija je žuti
Žuti je kao i bijeli... Niš koristi...
Ja bi napravio da je zuti 24 satni ban...
Hahha.. Sad će svi pitati što je Zeppelin napravio.