My Life Is A Very Serious Game...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Propustio si Zeppelinov crni karton. Iz razloga jer je "Kreten" (citat Mire).
nisam znao da je modovima dozvoljeno kršit pravila foruma :/
po meni sasvim uredu... za ono sto je napisao, pogotovo ako covjek ima dijete...
I meni je doslo da to napisem... ali sam samo preskocio vic...
Vic je dosadan...
Nit smijesan nit glup nit odvratan... (ako mene pitate)
Jer nakon sto sam odgledao Srpski film i onu neku 'enciklopediju' (na netu), nisam bas naisao na nesto odvratnije... 
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
hocu i ja taj vic na pp 

Službeno sam tu....žuti zbog vica....neznam tko ga je gore napiso al neš nije dobro ali nećemo više o tome.....

Vic je dosadan...
Nit smijesan nit glup nit odvratan... (ako mene pitate)
Jer nakon sto sam odgledao Srpski film i onu neku 'enciklopediju' (na netu), nisam bas naisao na nesto odvratnije... 
Slažem se. Nakon svega što sam se nagledao na netu ovaj vic je priča za laku noć, ali ipak mislim da je takvim vicevima mjesto na 4chanu, a ne bolu
Propustio si Zeppelinov crni karton. Iz razloga jer je "Kreten" (citat Mire).
nisam znao da je modovima dozvoljeno kršit pravila foruma :/
po meni sasvim uredu... za ono sto je napisao, pogotovo ako covjek ima dijete...
Sami su moderatori rekli kada su banali Mentalista da nema nikakve netolerancije na forumu, znači nesmije se nikoga vrijeđati, čak i ako netko voli drugačiji tip humora od ostalih osoba.
vecer nespavalice htio bih pitat jel u redu da napravim novi acc a da mi ovaj banaju jer sam s ovim acc nabrao dosat zutih crvenij i skoro crni -.- gubio sam zvjezdice....napravit cu drugaciji nick ??'
a gle u redu je s jedne strane jer je u pravu, ali nije u redu jer mod mora svojim ponašanjem pružit primjer ostalima...
ako kužiš kaj hoću reć...
a gle u redu je s jedne strane jer je u pravu, ali nije u redu jer mod mora svojim ponašanjem pružit primjer ostalima...
ako kužiš kaj hoću reć...
Shvaćam ja što ti želiš...
Ali isto tako sam misljenja da se MOD nema što ispričavati dok se Zepp ne ispriča javno svima... I ISKRENO...
a to barem po njegovim komentarima... neće moći...
Odoh...
LN.
vecer nespavalice htio bih pitat jel u redu da napravim novi acc a da mi ovaj banaju jer sam s ovim acc nabrao dosat zutih crvenij i skoro crni -.- gubio sam zvjezdice....napravit cu drugaciji nick ??'
Nije uredu.
Nije uredu.
zas?
bas bi htio novi acc
zašto je Sesvetski Kraljevec suspendiran?
Otvorija je jednu debilnu temu
Ali isto tako sam misljenja da se MOD nema što ispričavati dok se Zepp ne ispriča javno svima... I ISKRENO...
slažem se s tobom...
samo hoću reć da nije ga trebao vrijeđat javno...iako je imao potpuno pravo na to...
vecer narode
zeppleinov vic me posjetio na srpski film i na onu scenu(ko je gleda zna na koju)
sefe jesi pozdravia sanadera u austriji?
nisi see valjda polomija na skijanju?
Nije uredu.
zas?
bas bi htio novi acc
Nickovi - Zabranjeno je korištenje prostačkih i uvredljivih nickova, te onih koji bi se mogli povezati s redakcijom Bug Onlinea, Buga, Entera i Mreže. Zabranjeno je uzimanje nickova koji su imena članova ovih redakcija ili se mogu shvatiti kao imena članova ovih redakcija. Zabranjeno je registriranje i korištenje više nickova (multinick) za jednu te istu fizičku osobu. Prekrišitelji će biti upozoreni i potjerani s foruma.
Jer je zabranjeno prema pravilima foruma. 
Pa i ako napraviš novi opet krećeš od nula odnosno pola zvjezdice i to je to. Što se kartona i ostalog tiče potrudi se posati prihvatljivije postove i to je to. Promijeni avatar, pošalji modovima zahtjev za promjenu nicka i to je to.
a mislim meni je svedno ja cu napravit samo sam htio cuti misljenja
ma kome će se taj ispričati? njemu je sve to zabavno, i još mu pojedinci daju TU kao podršku.
kada sam došao ovamo prije 23 mjeseca (još sam prije toga neaktivno pratio podjedine teme) ovaj forum je bio potpuno drugačije mjesto, a danas...
Pa i ako napraviš novi opet krećeš od nula odnosno pola zvjezdice i to je to. Što se kartona i ostalog tiče potrudi se posati prihvatljivije postove i to je to. Promijeni avatar, pošalji modovima zahtjev za promjenu nicka i to je to.
Ja mislin da se nick ne može prominit, čak ni uz zahtjev.
ma kome će se taj ispričati? njemu je sve to zabavno, i još mu pojedinci daju TU kao podršku.
kada sam došao ovamo prije 23 mjeseca (još sam prije toga neaktivno pratio podjedine teme) ovaj forum je bio potpuno drugačije mjesto, a danas...
dobro je eterna rekao, nemože i kvaliteta i kvaniteta, sada ima oho 35 tisuća registriranih korisnika, od kojih je 500 aktivno i nešto vrijedi, kada sam ja došao prije 2 godine i 3 mjeseca, nije bilo ni 5000 ljudi, a ne 35 tisuća, i onda je forum bio normalno mjesto
Malo sam propustio toga, ali sam uredno pročitao i vidim malo strke na forumu.
I što se mene tiče šala ok, ali malo taj humor nije prijeren za forum.
A sad da je odmah za crni, hmm, o tome se već raspravilo žešće.
I evo malo da se svi smirimo evo jedan vic:
Internet explorer:
- najbolji explorer za skidanje drugih browsera (explorera) 
slažem se s tobom...
samo hoću reć da nije ga trebao vrijeđat javno...iako je imao potpuno pravo na to...
pa nije ga vrijeđao javno... Onaj ban se vidi samo iz ZEPOVOG accounta...
To sto je Zep pustio u opticaj nije javno... To se moze tretirati kao privatna poruka...
I za mene je Zep 3.14zda sto je to uopce pustio u opticaj (kako luka nije kad su ga protjerali pokazao sto je pisalo)...
Barem sada znam cija su misljenja... jako nazadna...
@robi... vidis da nas jos ima iz stare garde... ti, batista, deus ex machina i jos nebrojeni drugi... iako ne pricamo previse... jos smo kolektiv...
Ja mislin da se nick ne može prominit, čak ni uz zahtjev.
Ma potpuno je svejedno koji nick koristi (barem meni). Kids!!!