hvala, jer mi se neda tražiti :)
itko? uglavnom tu sam za "rat" protiv modova, samo može razlog? :)
itko? uglavnom tu sam za "rat" protiv modova, samo može razlog? :)
Miro je rekao Zeppelinu da je kreten.
Ukratko. 
Čini se da je tako
Znaš li rukaovati s vatrenim oružjem? 
Evo koliko vidim Zeppelin se vratio tako da je sve rješeno. 
neeee (za ivana).... bas me trebao dodat na fejsuu.... pustite ivana... pustite svih...!!! u qrac sad... zaboravite sve....
ma ljudi su otišli u k, wtf
ovu su brzo obrisali
E kako je zeppelin uspio popiti crni zbog pedofilskog vica?
Pa ima ih 500 milijuna u humoru, a da ne govorim o rasističkim, nacisitčkim i vjerskim.
Čini se da je tako
Znaš li rukaovati s vatrenim oružjem? 
Evo koliko vidim Zeppelin se vratio tako da je sve rješeno. 
Znaš kako se kaže - uvijek spremni.
Možda dođe opet do eskalacije situacije. Trebamo znati da li nam čuvaš leđa
E kako je zeppelin uspio popiti crni zbog pedofilskog vica?
Pa ima ih 500 milijuna u humoru, a da ne govorim o rasističkim, nacisitčkim i vjerskim.
...čovjek se zapita...
odjednom pedofilski vic i odma se djele crni kartoni

Štrajk foruma!!!!! 

Pozdrav nespavalice, može li mi itko objasniti kakve su ovo novonastale pobune na forumu? 
Haha, evo teme :D
Nisu nista njihove majke krive...
Ne sjecam se da je ikad bilo ovakve teme, mozda ce netko uocit da se casa napunila (?).
Bila je tema:koliki vam je k*rac (necenzurirano je bilo)
I unutra je moron rekao da je njegov xy i stavio sliku od nekog crnačkog k*rca -.-
Al to nije bilo psovanje moderatora... To je bila sprdacina. Jel bi tebi bilo isto kad bi ti rekel da imas luleka ili da ti velim neka ti svevisnji hebe mater ?
Poruku sam ja prijavio (kamenujte me), bila je krajnje neumjesna, istina, al baš nisam siguran da je za permabann bila.
...čovjek se zapita...
sjećam se tog njegovog posta u temi humor, dobio je odmah 15-ak td-uova, stvarno je bilo neumjensno to što je napisao. baš bljuvotina, a imam inače jak želudac.
Ej dečki mislim da bi bilo dosta sad, pametniji popuštaju.
Nemojte, molim vas vise.
i nemojte molim vas psovati moderatorima ili bilo kome drugome.
Znam da se robisierra neće složiti sa mnom, ali žao mi je i Mate aka Gnjavator komunikacije aka Super :).
Možda lik stvarno nije bio Mato?!
...čovjek se zapita...
sjećam se tog njegovog posta u temi humor, dobio je odmah 15-ak td-uova, stvarno je bilo neumjensno to što je napisao. baš bljuvotina, a imam inače jak želudac.
se sjecas, daj napisi da ja to procitam, al to je ipak sala i mislim da je nepotrebni crni, glupost.
...čovjek se zapita...
jel znaš možda kak ide vic? Da se osobno uvjerimo 
Znam da se robisierra neće složiti sa mnom, ali žao mi je i Mate aka Gnjavator komunikacije aka Super :).
Al' je bio iritantan do granice bola, i mislim da je on zaslužio svoj trenutni status :)
ja znam kak ide vic al ga ne mislim ponovo objavljivat...
super je super, on nema veze s matom. super je samo malo djetinjast lik, ali nije toliko loš da dobije crni.
a mato, taj nema tu što tražiti. deset puta je banan i opet se vraća.. mislim, vratiti će se opet..
super je super, on nema veze s matom. super je samo malo djetinjast lik, ali nije toliko loš da dobije crni.
a mato, taj nema tu što tražiti. deset puta je banan i opet se vraća.. mislim, vratiti će se opet..
mislis vec se vratio, tu je s nama? :D
Ako hoćeš, možeš ga dobit na pp...
se sjecas, daj napisi da ja to procitam, al to je ipak sala i mislim da je nepotrebni crni, glupost.
vjeruj mi toliko je ogavno da ga ne želim napisati, ali ima veze s bebama i nekim spolnim radnjama. totalna bljuvotina.
Al' je bio iritantan do granice bola, i mislim da je on zaslužio svoj trenutni status :)
ja znam kak ide vic al ga ne mislim ponovo objavljivat...
nemoj slučajno da napišeš ovdje
kad već inzistiraš da mi pošalješ, neću se ljutit 
Moze i meni na pp?
Ej ekipa. Imate moju podršku.
GO FOR IT!
Well, hello there! :)
Vratila se! :)
Ovaj mi je forum postao odličan izvor info. o filmovima, glazbi i ostalom. Samo se držim podalje "čudnih" likova. Što ima novoga? Sad smo u ratu s modovima?
Ja sam preumoran za ikakve ratove... :)
Mozda sutra... :)
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
Nisam se puno s njima susretala tu po forumu pa ih ni ne razlikujem. Ali lik što se branio da nije Mato je bio upečatljiv. Žao mi ga bilo.