prdnio sam kad sam vidio tu sliku... trebam ju isprintat pa kad moram na wc da samo izleti sve iz mene
i sada smo otkrili posebnu moć moga pokemona :)
prdnio sam kad sam vidio tu sliku... trebam ju isprintat pa kad moram na wc da samo izleti sve iz mene
i sada smo otkrili posebnu moć moga pokemona :)
Joo sramota me reći sta uopće igram hehe, smijat ćete mi se
( igram super maria i otrkila sam neki novi nivo i sada igram imam 14 života heheh;) 
Jedna od najzabavnijih igara ;)
to ti je pokemon
i to je kocka na kojoj sam vježbao cut malo i onda sam sve extrudao i bevelao i štajaznam i onda smoothao :D
HAHAHAHAHA! :D
Sada kužiš to sa cutom? Biti će nešto od tebe :D
ma taj cut ful zanimljiva opcija :D
ali da me ubiješ ja više neznam što napraviti s onim ekranom :P
Gdje si zapeo?
ja jedanput na tjedan igram super mario na nintendu iz 1998 xDD
carsko je xD
Joo sramota me reći sta uopće igram hehe, smijat ćete mi se
( igram super maria i otrkila sam neki novi nivo i sada igram imam 14 života heheh;) 
aaawwwhhhh SM (ne sado-mazo nego Super Mario
) mi je najbolja igra ikad....tebam si skinut onu za NES
E Dino...imamo ime za tvog Pokemona....
Shit-zoo
čudni ljudi sa čudnim baštama na kojima pasu čudne koze sa čudnim vimetima... tu mora da je nešto čudno....
Ma igra je legendarna i ja sam ko klinka igrala.
A malo mi dosadno hehe, ljenčarim
( samo da mi ne postane igra zarazna )
čudni ljudi sa čudnim baštama na kojima pasu čudne koze sa čudnim vimetima... tu mora da je nešto čudno....
meni je čudan tramvaj koji tipka ovdje xD
Danijele mislim da sam ja zeznuo u početku modeliranja onaj ekran :D ali sutra ću to sada idem spavat najverojatnije jer mi se neda više bit budan :D
Laku noć :D
meni je čudan tramvaj koji tipka ovdje xD
trebas me upoznat uzivo, ovo nije ni blizu cudnom kakav sam inace =)
edit: laku noć gospon božji čovječe
Vecer narode, jel mi moze netko preporuciti dobru tv karticu za komp, da nije skupa i da je iz Linksa. Nazalost sam samo tamo ogranicen.
Vecer narode, jel mi moze netko preporuciti dobru tv karticu za komp, da nije skupa i da je iz Linksa. Nazalost sam samo tamo ogranicen.
vecer jazavci
upravo me stresla struja.na srecu nije prvi put al sam jos pod nekim blagim sokom
vecer jazavci
upravo me stresla struja.na srecu nije prvi put al sam jos pod nekim blagim sokom
kak te stresla struja....jesi turao prste gdje im nije mjesto 
Olaaa!
Kaj se radi?
Ja lagano guštam u Stargate SG1, i neznam ić bacit partiju LoL-a, ili Evil Geniusa. Kaj prije roknut (recommendations?)
veče spameri 
ima li neki poseban razlog što je ovaj jazavac dobio ban ili mu je došlo vrijeme 
kak te stresla struja....jesi turao prste gdje im nije mjesto 
nisam prste turao,nego sam turao 
niste nesto aktivni sa spamom danas
veče spameri 
ima li neki poseban razlog što je ovaj jazavac dobio ban ili mu je došlo vrijeme 
a valjda opet mato
ps.nisam ja mato
veče spameri 
a valjda opet mato
ps.nisam ja mato
ne, ti si emo
Olaaa!
Kaj se radi?
Ja lagano guštam u Stargate SG1, i neznam ić bacit partiju LoL-a, ili Evil Geniusa. Kaj prije roknut (recommendations?)
Večer....
Već znaš šta trebaš igrat 
Stop whining!!!
DAA!!!! I go to blow stuf up now
I want vodka 
Red Ivan.....meni osobno najsmiješniji Henchman u cijeloj igri...umirem na njegove komentare 
veče spameri 
Večer Robi....ma to je Mato sa njegovim ko-zna-kojim account-om
dobio je ban zato što je budala i naravno multiaccount-aš
Ma tek sam krenuo s tom igrom. Tek se učim :D.
Igram s onim debelim malim hitlerom.
I imam samo Valet miniona, nemogu guard i tehnician nikak napraviti, lijepo stavim u queue da se napravi jedan, napravio sma im školske klupe, lab desk, i onu vreću za udaranje, sve kaj treba i nikak da ih valet istrenira. Trenira samo druge valete, al guarda i tehniciana neće. Jel treba još kaj osim opreme u tranining room?
veče spameri 
a valjda opet mato
ps.nisam ja mato
ne, ti si emo
I da jesam sto onda?
Ma tek sam krenuo s tom igrom. Tek se učim :D.
Igram s onim debelim malim hitlerom.
I imam samo Valet miniona, nemogu guard i tehnician nikak napraviti, lijepo stavim u queue da se napravi jedan, napravio sma im školske klupe, lab desk, i onu vreću za udaranje, sve kaj treba i nikak da ih valet istrenira. Trenira samo druge valete, al guarda i tehniciana neće. Jel treba još kaj osim opreme u tranining room?
trebaš otić na World Domination Screen i kidnapirat negdje Guarda i Tehniciana....najlakša misija za Guard-a je u južnoj Americi, a za Tehnician-a u nekom od A.N.V.I.L. područja....mislim da je ono kraj Japana i naravno u japanu je malo teža za Tehnician-a
Kad ih kidnapiraš terbaš ih ispitivat na Interogation Chair tako da oni construction workeri se pretvore u jednog od naprednijih minion-a
Opremu ćeš postepeno otključavat kako dobiješ mogćnost kidnapiranja naprednijih ljudi kao scientist-a, mercenary-a i spin doctora
Aaaaa, tnx, znači u kriminal :D.
Da SUPER, to ti nije zdravo...
DRŽ' HVATAJ!!!
xD
EDIT:
Ahaaa, sad sam skonto, onaj tutorial im i nije najbistriji.
Zato se worker pretvorio u Valeta, jer je ispitivao čistaćicu/sluškinju...lol.
DRŽ' HVATAJ!!!
xD
Da...ovo je neka vrsta diskriminacije!!!
DRŽ' HVATAJ!!!
xD
Do jaja!
E, reci ak ćeš plakat il nekaj da prestanem, ne želim imat te na duši i u crnoj kronici :D
DRŽ' HVATAJ!!!
xD
EDIT:
Ahaaa, sad sam skonto, onaj tutorial im i nije najbistriji.
Zato se worker pretvorio u Valeta, jer je ispitivao čistaćicu/sluškinju...lol.
tako je...hehe :D
ak trebaš išta u vezi igre samo pitaj :)
DRŽ' HVATAJ!!!
xD
Do jaja!
E, reci ak ćeš plakat il nekaj da prestanem, ne želim imat te na duši i u crnoj kronici :D
Slusaj nemoj da ti i ja budemo na naslovnici.
Alo Pattinson, ne brini, ja i ti nećemo na naslovnicu...
Da sam znal da si tak nikakav, ne bi te ni spominjal, slab si zajebant.
Dokazao si stereotipe o emićima, odma u plač na prvu.
Inače pravi muškarci zalili bi odma to s pokojom pivom, a ti bi zalio se u vlastitoj krvi....gdje je tu zabava?