Evo:
Žuto/Crveni je disco
Žuto/Plavo je odlagalište metalnog otpada Ekipa ide u taj disko. 
Tamo puštaju metal? 
Evo:
Žuto/Crveni je disco
Tamo puštaju metal? 
Ako vam smeta što netko piše Aruba Aruba njnj bla bla...brišite ih sa fejsa. Meni nikad neće bit jasno kako netko može imat ljude koje ne zna. Doduše, ja imam dosta ljudi koje ne znam,ali samo zbog jedne igre koju tamo igram...ostalo su svi ljudi koje znam (čast izuzecima ili novima koji su me dodali pa se pokušavam sjetit otkuda ih znam ali najčešće bivaju izbrisani). Ako ne znate birati društvo, onda se nemojte ni žalit kako vas netko živcira. Obitelj ne možeš bitati, društvo možeš. 
ma di je sad taj ivan?
netko....
treba mi netko tko se bavi photoshopom...sitnica je, možda 2 min posla
???
znam da sam dosadan, al za curu je :/
Evo:
Žuto/Crveni je disco
Tamo puštaju metal? 
roflcopter!
Aruba,Aruba bez spolnog uda! :D
ne kontam šta imate ti i mentalist zajedno osim što valjda idete zajedno u razred?
nemamo ništa zajedničkog...to su ti trollovi. btw.kakav razred čo? ja na faksu, a on ga neće ni vidjet, možda samo prat podove na faksu. 
ok. onda sam ja nešto krivo shvatio. http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=156483821034557&v=wall
neeeeeeeeeeee, koji je kralj napravio tu grupu?
Ako vam smeta što netko piše Aruba Aruba njnj bla bla...brišite ih sa fejsa. Meni nikad neće bit jasno kako netko može imat ljude koje ne zna. Doduše, ja imam dosta ljudi koje ne znam,ali samo zbog jedne igre koju tamo igram...ostalo su svi ljudi koje znam (čast izuzecima ili novima koji su me dodali pa se pokušavam sjetit otkuda ih znam ali najčešće bivaju izbrisani). Ako ne znate birati društvo, onda se nemojte ni žalit kako vas netko živcira. Obitelj ne možeš bitati, društvo možeš. 
E šteta jer mi oonda ne koristi FB. Neće biti ni jednog posta.
ne kontam šta imate ti i mentalist zajedno osim što valjda idete zajedno u razred?
nemamo ništa zajedničkog...to su ti trollovi. btw.kakav razred čo? ja na faksu, a on ga neće ni vidjet, možda samo prat podove na faksu. 
ok. onda sam ja nešto krivo shvatio. http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=156483821034557&v=wall
neeeeeeeeeeee, koji je kralj napravio tu grupu?
pa Mentalist osobno (lično)
ma di je sad taj ivan?
netko....
treba mi netko tko se bavi photoshopom...sitnica je, možda 2 min posla
???
znam da sam dosadan, al za curu je :/
Tek sam sad vidio...
Gdje gori? 
pa kako to da onda ja nisam obrisan? :D
pa kako to da onda ja nisam obrisan? :D
izuzetak. 
izuzetak. 
hehe :D
eto sad svi ovdje vidite da sam poseban xD
izuzetak. 
hehe :D
eto sad svi ovdje vidite da sam poseban xD
uuu fatzo 
LN Pijandure :P
ln svima idem ja
idem i ja...neki ovdje moraju pisati kolokvij za par dana... 
Dobra večer ljudi.
Odoh i ja...
LN.
@xxx-man, ono ti sutra sredim.
opet forum nedostupan?
HTTP error 503: service unavailable
Odoh i ja...
LN.
@xxx-man, ono ti sutra sredim.
bude nailer, netrebaš se mučit :D
bude nailer, netrebaš se mučit :D
Ok... 
LFM LJUDE koi hoce igrat cugopol, ne osjecam se najbolje, nemogu se ustat, htio sam napravit novu temu al dobio bi crni karton, htio sam ju nazvat picka vam materina onima koji nedaju hvala i onima koji postavljaju glupa pitanja... modovi pls nemojte me banat popio sam.... eo kum mi kaze da to stavim spoiler
Sretan novi dan!
Sretan novi dan!
i tebi sinko xD
Sretan novi dan!
i tebi sinko xD
Hvala,vidimo se poslije,odoh na pivu i sviruckanje gitare!
Hvala,vidimo se poslije,odoh na pivu i sviruckanje gitare!
nemoj se zabunit pa popit gitaru i svirat na pivi xD
Vecer, nastup dobro prosao, ja zadovoljam, jos osjetim cizme na nogama :D, mislio ostati na zabavi makar do pola 2, 2 a moja baba kod kuce se brine kad nisam tamo u 10, ebote.
Insomnija 
Insomnija ili nesanica je poteškoća uspavljivanja, održavanja spavanja, doživljaj loše kvalitete spavanja ili nedovoljnog spavanja, unatoč dobrim uvjetima za spavanje.
Insomnija može biti primarna (psihofiziološka, idiopatska, familijarna) tj. dugotrajna, uz manju ili nikakvu povezanost s organskim ili psihičkim promjenama, sekundarna zbog psihijatrijskih poremećaja, tjelesnih/neuroloških bolesti, liječenja te ovisnosti. Insomnija je čest simptom i u sklopu drugih poremećaja spavanja - sleep apneje, sindroma nemirnih nogu i poremećaja cirkadijarnog ritma...
NJOY!
Laku noc
šta je ovo?! nema nikog