Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.034.093
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
lzgr kaže...

Evo:

Žuto/Crveni je disco

Žuto/Plavo je odlagalište metalnog otpada Ekipa ide u taj disko. {#}

Tamo puštaju metal? {#}

BOG I HRVATI
17 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Ako vam smeta što netko piše Aruba Aruba njnj bla bla...brišite ih sa fejsa. Meni nikad neće bit jasno kako netko može imat ljude koje ne zna. Doduše, ja imam dosta ljudi koje ne znam,ali samo zbog jedne igre koju tamo igram...ostalo su svi ljudi koje znam (čast izuzecima ili novima koji su me dodali pa se pokušavam sjetit otkuda ih znam ali najčešće bivaju izbrisani). Ako ne znate birati društvo, onda se nemojte ni žalit kako vas netko živcira. Obitelj ne možeš bitati, društvo možeš. {#}

16 godina
moderator

ma di je sad taj ivan?

netko....

treba mi netko tko se bavi photoshopom...sitnica je, možda 2 min posla

???

znam da sam dosadan, al za curu je :/

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
17 godina
neaktivan
ivan123 kaže...
lzgr kaže...

Evo:

Žuto/Crveni je disco

Žuto/Plavo je odlagalište metalnog otpada Ekipa ide u taj disko. {#}

Tamo puštaju metal? {#}

roflcopter!

Aruba,Aruba bez spolnog uda! :D

Vama sam na raspolaganju. Ako me trebate nešto pitati,tražite pomoć itd. tu sam za vas. PP me!
17 godina
neaktivan
lzgr kaže...
anshika05 kaže...
lzgr kaže...

ne kontam šta imate ti i mentalist zajedno osim što valjda idete zajedno u razred?

nemamo ništa zajedničkog...to su ti trollovi. btw.kakav razred čo? ja na faksu, a on ga neće ni vidjet, možda samo prat podove na faksu. {#}

ok. onda sam ja nešto krivo shvatio. http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=156483821034557&v=wall

neeeeeeeeeeee, koji je kralj napravio tu grupu?

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
17 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

Ako vam smeta što netko piše Aruba Aruba njnj bla bla...brišite ih sa fejsa. Meni nikad neće bit jasno kako netko može imat ljude koje ne zna. Doduše, ja imam dosta ljudi koje ne znam,ali samo zbog jedne igre koju tamo igram...ostalo su svi ljudi koje znam (čast izuzecima ili novima koji su me dodali pa se pokušavam sjetit otkuda ih znam ali najčešće bivaju izbrisani). Ako ne znate birati društvo, onda se nemojte ni žalit kako vas netko živcira. Obitelj ne možeš bitati, društvo možeš. {#}

E šteta jer mi oonda ne koristi FB. Neće biti ni jednog posta.

Vama sam na raspolaganju. Ako me trebate nešto pitati,tražite pomoć itd. tu sam za vas. PP me!
17 godina
nailer kaže...
lzgr kaže...
anshika05 kaže...
lzgr kaže...

ne kontam šta imate ti i mentalist zajedno osim što valjda idete zajedno u razred?

nemamo ništa zajedničkog...to su ti trollovi. btw.kakav razred čo? ja na faksu, a on ga neće ni vidjet, možda samo prat podove na faksu.  {#}

ok. onda sam ja nešto krivo shvatio. http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=156483821034557&v=wall

neeeeeeeeeeee, koji je kralj napravio tu grupu?

pa Mentalist osobno (lično)

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
16 godina
XXX-Man kaže...

ma di je sad taj ivan?

netko....

treba mi netko tko se bavi photoshopom...sitnica je, možda 2 min posla

???

znam da sam dosadan, al za curu je :/

Tek sam sad vidio...

Gdje gori? {#}

BOG I HRVATI
16 godina
moderator
anshika05 kaže...

pa kako to da onda ja nisam obrisan? :D

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
anshika05 kaže...

pa kako to da onda ja nisam obrisan? :D

izuzetak. {#}

16 godina
moderator
anshika05 kaže...

izuzetak. {#}

hehe :D

eto sad svi ovdje vidite da sam poseban xD

17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
anshika05 kaže...

izuzetak. {#}

hehe :D

eto sad svi ovdje vidite da sam poseban xD

uuu fatzo {#}

16 godina
protjeran

LN Pijandure :P

Ako poštuješ sva pravila, propuštaš svu zabavu! ▲ ▲
17 godina
neaktivan

ln svima idem ja

17 godina
neaktivan

idem i ja...neki ovdje moraju pisati kolokvij za par dana... {#}

18 godina
neaktivan

Dobra večer ljudi.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina

Odoh i ja...

LN.

@xxx-man, ono ti sutra sredim.

BOG I HRVATI
16 godina
moderator

opet  forum nedostupan?

HTTP error 503: service unavailable

16 godina
moderator
ivan123 kaže...

Odoh i ja...

LN.

@xxx-man, ono ti sutra sredim.

bude nailer, netrebaš se mučit :D

17 godina
neaktivan
Dobra večer i laka noć! moram nadoknaditi san, sinoć bio na koncertu Discipln a kitschme pa teba napuniti baterije ;)
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina
XXX-Man kaže...

bude nailer, netrebaš se mučit :D

Ok... {#}

BOG I HRVATI
15 godina
neaktivan

LFM LJUDE koi hoce igrat cugopol, ne osjecam se najbolje, nemogu se ustat, htio sam napravit novu temu al dobio bi crni karton, htio sam ju nazvat picka vam materina onima koji nedaju hvala i onima koji postavljaju glupa pitanja... modovi pls nemojte me banat popio sam.... eo kum mi kaze da to stavim spoiler

jako volim zvijezdice, pomagajte ljudi....ja sam mala gljiva.... svinja je kraljica životinja dok ne probam lava
17 godina
neaktivan

Sretan novi dan!

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
16 godina
moderator
I.Kk kaže...

Sretan novi dan!

i tebi sinko xD

17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
I.Kk kaže...ru

Sretan novi dan!

i tebi sinko xD

Hvala,vidimo se poslije,odoh na pivu i sviruckanje gitare!

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
16 godina
moderator
I.Kk kaže...

Hvala,vidimo se poslije,odoh na pivu i sviruckanje gitare!

nemoj se zabunit pa popit gitaru i svirat na pivi xD

16 godina

Vecer, nastup dobro prosao, ja zadovoljam, jos osjetim cizme na nogama :D, mislio ostati na zabavi makar do pola 2, 2 a moja baba kod kuce se brine kad nisam tamo u 10, ebote.

Steam: ha.nanas
15 godina

{#}  Insomnija {#}

Insomnija ili nesanica je poteškoća uspavljivanja, održavanja spavanja, doživljaj loše kvalitete spavanja ili nedovoljnog spavanja, unatoč dobrim uvjetima za spavanje.

Insomnija može biti primarna (psihofiziološka, idiopatska, familijarna) tj. dugotrajna, uz manju ili nikakvu povezanost s organskim ili psihičkim promjenama, sekundarna zbog psihijatrijskih poremećaja, tjelesnih/neuroloških bolesti, liječenja te ovisnosti. Insomnija je čest simptom i u sklopu drugih poremećaja spavanja - sleep apneje, sindroma nemirnih nogu i poremećaja cirkadijarnog ritma...

NJOY!

mutikaša i probisvijet
15 godina

Laku noc

17 godina
neaktivan

šta je ovo?! nema nikog Belji se

Atomska bubamara
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice