Sretan novi dan!
Bot strikes again 
de ajd pričaj bokte....svi misle da neka skripta otvara/zatvara birc/nespavalice
Evo.
ma skripta je prenapredna 
Sretan novi dan!
Bot strikes again 
de ajd pričaj bokte....svi misle da neka skripta otvara/zatvara birc/nespavalice
Evo.
Sretan novi dan!
Bot strikes again 
Evo.
Ne vrijeđaj duha stroja.
LN ljudi :D pogledao sam prvu sezonu Glee-a :D
hoces rec:
mrak nema oci 
LN ljudi :D pogledao sam prvu sezonu Šeherezade :D

Ta mi je fora iz Warhammer 40k-a.
Arise mighty machine,release the wrath of the machine over the enemies of the Omnissiah.
eeee da...Warhammer 40k
to je igra....mogao bi skinut neku verziju samo ne znam koju...igrao sam Soulstorm i svidjela mi se....ono sa zadržavanjem taktičkih točaka po mapi mi je odlično osmišljeno....onda moraš smišljat kako šta zaštitit i gdje napast neprijatelja
ma jednostavno remek djelo od igre 
Arise mighty machine,release the wrath of the machine over the enemies of the Omnissiah.
eeee da...Warhammer 40k
to je igra....mogao bi skinut neku verziju samo ne znam koju...igrao sam Soulstorm i svidjela mi se....ono sa zadržavanjem taktičkih točaka po mapi mi je odlično osmišljeno....onda moraš smišljat kako šta zaštitit i gdje napast neprijatelja
Započeo kao tabletop igra u 1987.Mislim da je već 1991 proizvedena prva 40k video igra,a što misliš o ovim riječima na engleskom koje sam sklepao?
eeee da...Warhammer 40k
Započeo kao tabletop igra u 1987.Mislim da je već 1991 proizvedena prva 40k video igra,a što misliš o ovim riječima na engleskom koje sam sklepao?
aaa kru te...da je toliko stara i dan danas owna po top listama ÜBERCOOL 
rečenica....EPIC 
BTW tražim onaj trailer za film Ultramarines nastao od Warhammer 40k-a (ti si jednom stavio taj trailer) u biti našao sam to ali naiđem na ovo na toj istoj stranici sa najavom filma....zanimljiva kreacija
Odo ja narode
Aj LN svima (osim trollovima
)
Jel mi netko moze rec koliko mogu dobit za max tv prijamnik? (ovaj novi crni) savrseno ocuvan i ispravan, u t-com novi dode 1700kn
Ako imas max tv i oces ga gleda na vise od jednog tv-a (a mnogi imaju doma vise od jednog tv-a) treba ti jos jedan prijamnik, a u t-hitler kosta 1700kn
ajd sad zbroji 2+2 pa jos jednom razmisli
OPEN!
Dobra večer!
OPEN!
Dobra večer!
Večer i tebi bot... 
večer jazavci (c) 
Večer narode....
došo sa predavanja, jeo....pogledao jel sve na utorrentu skinuto...OK
sad isprobavam ovaj PS 2 emulator...valjda mi oće pokrenut igru (Crash Tag Team Racing)
EDIT: GOD DAMN IT 
ne prepoznaje .nrg file...
kud nisam ranije vidio....a ništ onda, prebacit u .iso......jbg igra ima 4 i nešt GB...this will take a while 
večer ljudi :D imamo novi nepravilni glagol :D try tried throught :D
kako je :D
alo ekipa sta ima 
jel zna tko mozda koje se rolice dobiju s Malossi variomatom za Gileru Runner 125?
večer ljudi :D imamo novi nepravilni glagol :D try tried throught :D
kako je :D
večer Dino
ti to ozbiljno ili.... 
alo ekipa sta ima 
jel zna tko mozda koje se rolice dobiju s Malossi variomatom za Gileru Runner 125?
errrrrrrrr....dobre???

ma provala od ovog iz razreda :D sada nam je to novi pomoćni glagol :D
dala mi je 4 petice iz eng jer sam se javio :)
i danas mi je rekla da mi nema gdje ocjene upisati i da mi može odmah zaključiti za kraj ocjenu :D
i danas mi je rekla da mi nema gdje ocjene upisati i da mi može odmah zaključiti za kraj ocjenu :D
Sad si me podsjetio..
Danas je razrednica napravila jednoj učenici (u mom razredu) facepalm zato što je računala na digitron koliko je 200*100.
-ao je cijeli razred...
reci mu da ti je Krešo rekao da mu daš facepalm 
a daj kad je profesorica pročitala elegancy ovi se počeli derati ganci ganci :D
Sad si me podsjetio..
Danas je razrednica napravila jednoj učenici (u mom razredu) facepalm zato što je računala na digitron koliko je 200*100.
-ao je cijeli razred...
Her fail is upsetting the Namek 
kad se sjetim kako je lik u 2. srednje tražio Hrvatsku na karti Hrvatske i na kraju ponosno rekao da tog nema i da je to sigurno kriva karta xD
ma kakve mi provale imamo... profesorica nacrta srce sa crvenom i plavom bojom, a ovaj se javi profesorice jel' nama srce stvarno u dvije boje
i taj isti lik je djelio olovku s drugim jer nema svoju -.-''
kad se sjetim kako je lik u 2. srednje tražio Hrvatsku na karti Hrvatske i na kraju ponosno rekao da tog nema i da je to sigurno kriva karta xD
To s kartama mi je najjače... ništa ne znaju.. 
vecer.. eh nemojte o tim biserima ima
sam ih u osnovnoj na tone, da se granica
Hrvatske ne zna pokazat, Split, Zagreb,
jadransko more i to ona karta Hrvatske 2m*2m...