Reko nešto meni :)
haha hvala :D Inače prvi put da nešto ovako radim u minecraftu... predobra je igra :)
Reko nešto meni :)
haha hvala :D Inače prvi put da nešto ovako radim u minecraftu... predobra je igra :)
OPEN!
Dobra večer!
Ma kad cemo mi izvest onaj video kaj si govorek
Kad mi dođe brat sa laptopom koji ima integriranu webcameru.
OPEN!
Dobra večer!
svako večer
... ti muha zujala kraj uha
btw. kak me živcira način obrazovanja i školovanja u bosni, pa to nije normalno, svaki dan imam 3 kontrolna, a moram učiti 4-5 predmeta, svaki hebeni dan 
Meni svaki dan 7 sati.
Samo srijedom imam dva sata hrvatskoga.
Znači većinu dana u tjednu moram učiti 7 predmeta,imam 17 predmeta i dalje prolazim trenutno sa odličnim.
OPEN!
Dobra večer!
Ma kad cemo mi izvest onaj video kaj si govorek
Kad mi dođe brat sa laptopom koji ima integriranu webcameru.
Ma nema čekanja niš oću odma
kupi za 5kn0 kameru i ajmero!
vecer..
OPEN!
Dobra večer!
svako večer
... ti muha zujala kraj uha
btw. kak me živcira način obrazovanja i školovanja u bosni, pa to nije normalno, svaki dan imam 3 kontrolna, a moram učiti 4-5 predmeta, svaki hebeni dan 
Meni svaki dan 7 sati.
Samo srijedom imam dva sata hrvatskoga.
Znači većinu dana u tjednu moram učiti 7 predmeta,imam 17 predmeta i dalje prolazim trenutno sa odličnim.
ocu reci svaki dan imam 3 kontrolna i 1-2 predmeta ispituje
Meni tako vikednom i kad su uvjek praznici.Samo da mi je flat.
Zašto svi vozači Yuga sigurno idu u raj?=> U paklu su već bili.
Zašto vozači Yuga nikad ne nose karte?=> Nikad neće stići tako daleko da bi zalutali
.Zašto Yugo ima grijače zadnjeg stakla?=> Da Vam se ne bi po zimi smrzle ruke dok ga gurate.
Što se nalazi na zadnje dvije stranice Yugićevog uputstva za korisnike?=> Red vožnje gradskog autobusa.
Koja je razlika između vlasnika običnog Yuga i sportskog?=> Vlasnik sportskog Yuga nosi Nike sprinterice
.Kako prepoznati sportski Yugo?=> Na kuki za prikolicu ima tenisku lopticu.
Kako se zovu kočnice na Yugu?=> Dodatna oprema.
Što treba učiniti ako vam Yugo prokuha?=> Prestanite ga gurati i pustite ga da se odmori.
Kako se zove Yugo s pojasevima?=> Ruksak Yugo.
Kako se zove Yugo na autoputu?=> Ulični ubojica.
Kako da udvostručite cijenu svom Yugu?=> Napunite mu rezervoar.
Yugo je dizajniran za petero ljudi... Jedan da sjedne na vozačevo mjesto i četvero da guraju.
Šta se brže raspada od Juga?=> Zemlja koja ga proizvodi.
Koja je najveća želja vlasnika Yuga?=> Da kupe auto.
Kako u Zastavinoj tvornici provjeravaju da li vrata dobro dihtaju?=> Stave mačku u Yugo i ako do ujutro ne pobegne -> dobro dihtaju.
Kako prijete očevi sinovima u Americi?=> Ako ne budeš dobar, kupit ću ti Yugo pa će ti se cijela ulica smijati.
Koja je razlika između Yugića i Jehovinog svjedoka?=> Jehovinom svjedoku možeš zalupiti vrata.
Što je bacanje para?=> Ugraditi antiradar u Yugo.
Neki prodavači rabljenih vozila skidaju kilometražu na satu da dokažu ljudima da auto vrijedi te novce, a oni koji prodaju Yuga baš naprotiv, oni mu dodaju kilometražu da uvjere
kupce da stvarno može prijeći toliko.
Koja je razlika između Ferarija i Yugića?Ferariju treba 4 sekundi do 100 km/h, a Yugu 100 sekundi do 4 km/h.
Kako postići s Yugom da za 10 sekundi ubrza do 100 km/h?=> Gurnite ga sa brda.
Kako postići da Yugo ide brže niz brijeg?=> Ugasite motor.Kako nadograditi Yugo?=> Stavite motor unutra.
Kako se zove Yugo na vrhu planine?=> Čudo.
Kako se zovu dva Yuga na vrhu planine?=> Čudo nad čudima.
Kako s Yugom ići brže uz brdo?=> Izbacite putnike.
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
Samo razdvoji redove molim te.
neman pojma, evo brat upalia mob kaze da radi ko urica, jbga
od mob shipping je bia 37$ pa je i dosa za tjedan, a digitizer
je bia free shipping znaci nacekat cu se...
Krešo evo sad sam uslikao pogled s balkona i pogled iz jedne od staklenih soba :P
Cool
A vidi moj Storage room (obsidian i obični kamen) 
uuuu predobro :D Kako ove slike staviš? e da i jel ima način da nekako brže skršim kocku... npr stavim brick kocku i hoću je maknuti i onda moram čekati 100 godina dok on nju skrši ako me razumješ :P
Krešo evo sad sam uslikao pogled s balkona i pogled iz jedne od staklenih soba :P
Cool
A vidi moj Storage room (obsidian i obični kamen) 
uuuu predobro :D Kako ove slike staviš? e da i jel ima način da nekako brže skršim kocku... npr stavim brick kocku i hoću je maknuti i onda moram čekati 100 godina dok on nju skrši ako me razumješ :P
Sliku naraviš od vune i štapova (odeš na crafting bench i staviš vunu u sredinu a štapove okolo) i kad postaviš sliku ona se ist kao i sve u igri random generira znači možeš dobit bilo šta pa ju moraš svaki puta maknut pa stavit dda dobiješ onu koju hoćeš
Svaka vrsta bloka u igri se različito "raspada" upotrebom različitih alata od različitih materijala....tako da je najbrže za većinu blokova upotrijebit dijamantne alate......a cigleni blok se isto raspada s kojim god krampom ti njega udarao (bilo kameni, čelični ili dijamantni) isto tako i za drveni blok
Sliku naraviš od vune i štapova (odeš na crafting bench i staviš vunu u sredinu a štapove okolo) i kad postaviš sliku ona se ist kao i sve u igri random generira znači možeš dobit bilo šta pa ju moraš svaki puta maknut pa stavit dda dobiješ onu koju hoćeš
Svaka vrsta bloka u igri se različito "raspada" upotrebom različitih alata od različitih materijala....tako da je najbrže za većinu blokova upotrijebit dijamantne alate......a cigleni blok se isto raspada s kojim god krampom ti njega udarao (bilo kameni, čelični ili dijamantni) isto tako i za drveni blok
Da to sam shvatio :D Inače kada sam prvi put pokrenuo minecraft gledam šta je to i izađem :D Sada je ovo JEDINA igra koju imam na laptopu, a da je igram čim nađem vremena :D
Da to sam shvatio :D Inače kada sam prvi put pokrenuo minecraft gledam šta je to i izađem :D Sada je ovo JEDINA igra koju imam na laptopu, a da je igram čim nađem vremena :D
Tak i ja....kad sam još bio na WIN 7 imao sam jedno 10-ak igara....sada kad imam čist i original Xp imam jedino Minecraft i Beat Hazard (onak kad mi je dosadno i da se razbudim
) i možda ću stavit Sims 2 i 3 (samo zbog uređivanja kuća
) i ništa više ne treba 
Ja koju god igru stavim pobrišem vrlo brzo... Laptop mi služi za net, mail, filmove i muziku... i naravno minecraft. Za igre mi ne nintendo DS FTW :) (naravno s linkerom nedam im lovu za oriđiđi igre :))
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
T3DDY
A ja čekam da mi dođe laser...valjda će sljedeći tjedan ili sredinom sljedećeg mjeseca....ipak je shipment koštao 1 dolar :S
Večer
koji andorid drzis na njemu sefe??
skini se, skini se, skini se, skini se (naravno govorim o igrici za nintendo)
Sutra ću probat napravit 2 automatska minecart sustava (1. od kuće do spawn pointa i 2. u Mineshaft #1) i lift u Mineshftu #1 
Sutra ću probat napravit 2 automatska minecart sustava (1. od kuće do spawn pointa i 2. u Mineshaft #1) i lift u Mineshftu #1 
Meni to uopće nije jasno. Ja napravim tračnice i onaj minecart i kako da ga pokrenem najjednostavnije? bez nekog odbijanja ili nečeg sl. :P
Meni to uopće nije jasno. Ja napravim tračnice i onaj minecart i kako da ga pokrenem najjednostavnije? bez nekog odbijanja ili nečeg sl. :P
Stavi powered micart
i uzmi komad ugljena u ruku i desni klik na "lokomotivu"Sutra ću probat napravit 2 automatska minecart sustava (1. od kuće do spawn pointa i 2. u Mineshaft #1) i lift u Mineshftu #1 
Stavi powered micart i uzmi komad ugljena u ruku i desni klik na "lokomotivu"
zanimljivo... probao, ali bez ovog ugljena, ali ja ne mogu ući u taj powered minecart ili mogu? onako da sjedim unutra :P
zanimljivo... probao, ali bez ovog ugljena, ali ja ne mogu ući u taj powered minecart ili mogu? onako da sjedim unutra :P
Staviš jedan prazan minecart ispred powered minecart-a i onda dođeš iza powered minecarta i staviš ugljen i brzo uskoči u onaj prazni minecart i eto ga, voziš se :D
Samo što ovo što ja radim neće trebat powered minecart nego idem prema
......izgleda lagano za napravit :)Jel zna nekto ak kupim graficku u adm trgovini, dali cemi naplatit i ugradnju graficke kartice?????