Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.892.690
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
Krešo91 kaže...

Reko nešto meni :)

haha hvala :D Inače prvi put da nešto ovako radim u minecraftu... predobra je igra :)

17 godina
neaktivan
dragec0 kaže...
I.Kk kaže...

OPEN!
Dobra večer!

Ma kad cemo mi izvest onaj video kaj si govorekBelji se

Kad mi dođe brat sa laptopom koji ima integriranu webcameru.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
17 godina
neaktivan
Hambrle kaže...
mind_challenge kaže...
I.Kk kaže...

OPEN!
Dobra večer!

svako večer

... ti muha zujala kraj uha

btw. kak me živcira način obrazovanja i školovanja u bosni, pa to nije normalno, svaki dan imam 3 kontrolna, a moram učiti 4-5 predmeta, svaki hebeni dan Viče

Meni svaki dan 7 sati.

Samo srijedom imam dva sata hrvatskoga.

Znači većinu dana u tjednu moram učiti 7 predmeta,imam 17 predmeta i dalje prolazim trenutno sa odličnim.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
16 godina
neaktivan
I.Kk kaže...
dragec0 kaže...
I.Kk kaže...

OPEN!
Dobra večer!

Ma kad cemo mi izvest onaj video kaj si govorekBelji se

Kad mi dođe brat sa laptopom koji ima integriranu webcameru.

Ma nema čekanja niš oću odmaBelji sekupi za 5kn0 kameru i ajmero!Belji se

17 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

vecer..

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
17 godina
neaktivan
I.Kk kaže...
Hambrle kaže...
mind_challenge kaže...
I.Kk kaže...

OPEN!
Dobra večer!

svako večer

... ti muha zujala kraj uha

btw. kak me živcira način obrazovanja i školovanja u bosni, pa to nije normalno, svaki dan imam 3 kontrolna, a moram učiti 4-5 predmeta, svaki hebeni dan Viče

Meni svaki dan 7 sati.

Samo srijedom imam dva sata hrvatskoga.

Znači većinu dana u tjednu moram učiti 7 predmeta,imam 17 predmeta i dalje prolazim trenutno sa odličnim.

ocu reci svaki dan imam 3 kontrolna i 1-2 predmeta ispituje

I see dead people
17 godina
neaktivan
večer, najeo se sviježe paprike, sejtana, maslaca i napio mlijeka... sad odoh gledati Seinfeld...
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
17 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...
večer, najeo se sviježe paprike, sejtana, maslaca i napio mlijeka... sad odoh gledati Seinfeld...

Meni tako vikednom i kad su uvjek praznici.Samo da mi je flat.

15 godina
neaktivan

Zašto svi vozači Yuga sigurno idu u raj?=> U paklu su već bili.

Zašto vozači Yuga nikad ne nose karte?=> Nikad neće stići tako daleko da bi zalutali

.Zašto Yugo ima grijače zadnjeg stakla?=> Da Vam se ne bi po zimi smrzle ruke dok ga gurate.

Što se nalazi na zadnje dvije stranice Yugićevog uputstva za korisnike?=> Red vožnje gradskog autobusa.

Koja je razlika između vlasnika običnog Yuga i sportskog?=> Vlasnik sportskog Yuga nosi Nike sprinterice

.Kako prepoznati sportski Yugo?=> Na kuki za prikolicu ima tenisku lopticu.

Kako se zovu kočnice na Yugu?=> Dodatna oprema.

Što treba učiniti ako vam Yugo prokuha?=> Prestanite ga gurati i pustite ga da se odmori.

Kako se zove Yugo s pojasevima?=> Ruksak Yugo.

Kako se zove Yugo na autoputu?=> Ulični ubojica.

Kako da udvostručite cijenu svom Yugu?=> Napunite mu rezervoar.

Yugo je dizajniran za petero ljudi... Jedan da sjedne na vozačevo mjesto i četvero da guraju.

Šta se brže raspada od Juga?=> Zemlja koja ga proizvodi.

Koja je najveća želja vlasnika Yuga?=> Da kupe auto.

Kako u Zastavinoj tvornici provjeravaju da li vrata dobro dihtaju?=> Stave mačku u Yugo i ako do ujutro ne pobegne -> dobro dihtaju.

Kako prijete očevi sinovima u Americi?=> Ako ne budeš dobar, kupit ću ti Yugo pa će ti se cijela ulica smijati.

Koja je razlika između Yugića i Jehovinog svjedoka?=> Jehovinom svjedoku možeš zalupiti vrata.

Što je bacanje para?=> Ugraditi antiradar u Yugo.

Neki prodavači rabljenih vozila skidaju kilometražu na satu da dokažu ljudima da auto vrijedi te novce, a oni koji prodaju Yuga baš naprotiv, oni mu dodaju kilometražu da uvjere

kupce da stvarno može prijeći toliko.

Koja je razlika između Ferarija i Yugića?Ferariju treba 4 sekundi do 100 km/h, a Yugu 100 sekundi do 4 km/h.

Kako postići s Yugom da za 10 sekundi ubrza do 100 km/h?=> Gurnite ga sa brda.

Kako postići da Yugo ide brže niz brijeg?=> Ugasite motor.Kako nadograditi Yugo?=> Stavite motor unutra.

Kako se zove Yugo na vrhu planine?=> Čudo.

Kako se zovu dva Yuga na vrhu planine?=> Čudo nad čudima.

Kako s Yugom ići brže uz brdo?=> Izbacite putnike.

"Čovjek postaje najbliži sebi kada postigne onakvu ozbiljnost koju ima dijete dok se igra." (Heraklit)
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 22:31 (whisper2311).
17 godina
neaktivan
Makicu, kad ce digitizer stic?

Dani, ne mucim se s gledanjem... uzivam... 3.nekoliko incha na 10-15cm udaljenosti nije lose...
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
17 godina
neaktivan
whisper2311 kaže...
vicevi

Samo razdvoji redove molim te.

17 godina
neaktivan

Krešo evo sad sam uslikao pogled s balkona i pogled iz jedne od staklenih soba :P

16 godina
xDinichx kaže...

Krešo evo sad sam uslikao pogled s balkona i pogled iz jedne od staklenih soba :P

Cool

A vidi moj Storage room (obsidian i obični kamen) Cool

Avatar...ready....clear a path!!
17 godina

neman pojma, evo brat upalia mob kaze da radi ko urica, jbga

od mob shipping je bia 37$ pa je i dosa za tjedan, a digitizer

je bia free shipping znaci nacekat cu se...

17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
xDinichx kaže...

Cool

uuuu predobro :D Kako ove slike staviš? e da i jel ima način da nekako brže skršim kocku... npr stavim brick kocku i hoću je maknuti i onda moram čekati 100 godina dok on nju skrši ako me razumješ :P

16 godina
xDinichx kaže...
Krešo91 kaže...
xDinichx kaže...

Cool

uuuu predobro :D Kako ove slike staviš? e da i jel ima način da nekako brže skršim kocku... npr stavim brick kocku i hoću je maknuti i onda moram čekati 100 godina dok on nju skrši ako me razumješ :P

Sliku naraviš od vune i štapova (odeš na crafting bench i staviš vunu u sredinu a štapove okolo) i kad postaviš sliku ona se ist kao i sve u igri random generira znači možeš dobit bilo šta pa ju moraš svaki puta maknut pa stavit dda dobiješ onu koju hoćešNamigiva

Svaka vrsta bloka u igri se različito "raspada" upotrebom različitih alata od različitih materijala....tako da je najbrže za većinu blokova upotrijebit dijamantne alate......a cigleni blok se isto raspada s kojim god krampom ti njega udarao (bilo kameni, čelični ili dijamantni) isto tako i za drveni blok

17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Sliku naraviš od vune i štapova (odeš na crafting bench i staviš vunu u sredinu a štapove okolo) i kad postaviš sliku ona se ist kao i sve u igri random generira znači možeš dobit bilo šta pa ju moraš svaki puta maknut pa stavit dda dobiješ onu koju hoćešNamigiva

Svaka vrsta bloka u igri se različito "raspada" upotrebom različitih alata od različitih materijala....tako da je najbrže za većinu blokova upotrijebit dijamantne alate......a cigleni blok se isto raspada s kojim god krampom ti njega udarao (bilo kameni, čelični ili dijamantni) isto tako i za drveni blok

Da to sam shvatio :D Inače kada sam prvi put pokrenuo minecraft gledam šta je to i izađem :D Sada je ovo JEDINA igra koju imam na laptopu, a da je igram čim nađem vremena :D

16 godina
xDinichx kaže...

Da to sam shvatio :D Inače kada sam prvi put pokrenuo minecraft gledam šta je to i izađem :D Sada je ovo JEDINA igra koju imam na laptopu, a da je igram čim nađem vremena :D

Tak i ja....kad sam još bio na WIN 7 imao sam jedno 10-ak igara....sada kad imam čist i original Xp imam jedino Minecraft i Beat Hazard (onak kad mi je dosadno i da se razbudim Namigiva) i možda ću stavit Sims 2 i 3 (samo zbog uređivanja kuća Namigiva) i ništa više ne treba Cool

17 godina
neaktivan

Ja koju god igru stavim pobrišem vrlo brzo... Laptop mi služi za net, mail, filmove i muziku... i naravno minecraft. Za igre mi ne nintendo DS FTW :) (naravno s linkerom nedam im lovu za oriđiđi igre :))

17 godina
neaktivan
Ja čekam 16MicroSD karticu... C4

Valjda će brzo, iz VB...

Sad čekam da se mobitel napuni pa da flashnem najnoviju verziju DeFrost ROMa...
Skoro svaka 2 tjedna izlazi nova verzija...
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
16 godina
neaktivan
večer svima
T3DDY
16 godina
Šef kaže...
Ja čekam 16MicroSD karticu... C4

Valjda će brzo, iz VB...

Sad čekam da se mobitel napuni pa da flashnem najnoviju verziju DeFrost ROMa...
Skoro svaka 2 tjedna izlazi nova verzija...

A ja čekam da mi dođe laser...valjda će sljedeći tjedan ili sredinom sljedećeg mjeseca....ipak je shipment koštao 1 dolar :S

TeDDY kaže...
večer svima

Večer

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 22:57 (Krešo91).
17 godina

koji andorid drzis na njemu sefe??

17 godina
neaktivan

skini se, skini se, skini se, skini se (naravno govorim o igrici za nintendo)

16 godina

Sutra ću probat napravit 2 automatska minecart sustava (1. od kuće do spawn pointa i 2. u Mineshaft #1) i lift u Mineshftu #1 Cool

17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Sutra ću probat napravit 2 automatska minecart sustava (1. od kuće do spawn pointa i 2. u Mineshaft #1) i lift u Mineshftu #1  Cool

Meni to uopće nije jasno. Ja napravim tračnice i onaj minecart i kako da ga pokrenem najjednostavnije? bez nekog odbijanja ili nečeg sl. :P

16 godina
xDinichx kaže...
Krešo91 kaže...

Sutra ću probat napravit 2 automatska minecart sustava (1. od kuće do spawn pointa i 2. u Mineshaft #1) i lift u Mineshftu #1 Cool

Meni to uopće nije jasno. Ja napravim tračnice i onaj minecart i kako da ga pokrenem najjednostavnije? bez nekog odbijanja ili nečeg sl. :P

Stavi powered micart

i uzmi komad ugljena u ruku i desni klik na "lokomotivu"

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 23:06 (Krešo91).
17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
xDinichx kaže...
Krešo91 kaže...

Sutra ću probat napravit 2 automatska minecart sustava (1. od kuće do spawn pointa i 2. u Mineshaft #1) i lift u Mineshftu #1  Cool

Stavi powered micart i uzmi komad ugljena u ruku i desni klik na "lokomotivu"

zanimljivo... probao, ali bez ovog ugljena, ali ja ne mogu ući u taj powered minecart ili mogu? onako da sjedim unutra :P

16 godina
xDinichx kaže...

zanimljivo... probao, ali bez ovog ugljena, ali ja ne mogu ući u taj powered minecart ili mogu? onako da sjedim unutra :P

Staviš jedan prazan minecart ispred powered minecart-a i onda dođeš iza powered minecarta i staviš ugljen i brzo uskoči u onaj prazni minecart i eto ga, voziš se :D

Samo što ovo što ja radim neće trebat powered minecart nego idem prema

......izgleda lagano za napravit :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 23:11 (Krešo91).
17 godina

Jel zna nekto ak kupim graficku u adm trgovini, dali cemi naplatit i ugradnju graficke kartice?????

Martin
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice