Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.838.116
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
dragec0 kaže...

Igore a mozda je do sokova gaziranih kao sto su org coca cola,cocta i ostala gazirana pica moguce da mi je to naskodiloIzlanuo se

Jedino ako piješ svakih 5 minuta po čašu...ali to će te prije udebljat nego omršavit Neodlučan

Good moaning!...Will you please stop bonging the bill...I will go out the bock pissage................IN GAME: IWEK91
16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
dragec0 kaže...

Sad imam 25god i stalno mi je isto jedem sve sto mama skuha-grah,rizot,grasak,zbun,kelj,juhu,sataras  i dosta kuhanja a jedem i suhog dosta i ono nisMršti se

ja jedem sve što cura skuha, tako da se smatraj sretnim što jedeš nešto barem jestivo...

fkt bi trebala naučit kuhat, valjda neće vidjet ovo :P

Bez ljutnje jeli mozes navest bar dva jela sto ti napravi?

16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
dragec0 kaže...

Igore a mozda je do sokova gaziranih kao sto su org coca cola,cocta i ostala gazirana pica moguce da mi je to naskodiloIzlanuo se

Jedino ako piješ svakih 5 minuta po čašu...ali to će te prije udebljat nego omršavit Neodlučan

Jedem i jako puno slatkoga da se udebljam kao ostali ljudi koji su fat i nistacak ni sok nedjelujeIzlanuo se

16 godina
dragec0 kaže...

Jedem i jako puno slatkoga da se udebljam kao ostali ljudi koji su fat i nistacak ni sok nedjelujeIzlanuo se

Možda imaš nedostatak nekih enzima ili microelemenata ili vitamina...ili svega zajedno Neodlučan

Može biti štošta....odi kod doktora sutra i raspitaj se malo: kako se mogu i zašto se ne mogu udebljat

Good moaning!...Will you please stop bonging the bill...I will go out the bock pissage................IN GAME: IWEK91
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.10.2010 0:17 (Krešo91).
18 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
EnlightenedPhoenix kaže...

Zasto ne kuhas sam?

evo moja cura stvarno ne zna nista osim tjestenine i lazanja napraviti... tako da ja stalno kuham...

ma ne stignem kad radim...ako stignem onda ja kuham...

Radim i ja... od 8 do 10 sati na dan pa opet stignem... sve ti je do organizacije...

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
18 godina
neaktivan
dragec vrlo je vjerojatno poremecena funkcija stitnjace...
16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
dragec0 kaže...

Možda imaš nedostatak nekih enzima ili microelemenata ili vitamina...ili svega zajedno Neodlučan

Može biti štošta....odi kod doktora sutra i raspitaj se malo

Mislim da je vise ono trece(vitamini) jer mi stara slabo kupuje voce moguce je zbog togaSmijeh

17 godina
moderator
dragec0 kaže...

ma zna ona toga dosta kuhat, problem je u začinima na kojima štedi...a ja volim da je sve jače slatko/kiselo/slano il kaj već...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
17 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

a pogledajte moju marendu na fesju

onda pocmite govorit o glistama...hhhh

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
17 godina
moderator

Radim i ja... od 8 do 10 sati na dan pa opet stignem... sve ti je do organizacije...

ja radim 12 sati...a ona ne radi, nek bar kuha onda...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
16 godina
neaktivan
Ajde informaticari jeste ,ali vidim ima potencijala i za dokture ovdje
MBO: Asus M2V green CPU: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core 6000+ 3.00GHz RAM: 2.50Gb DDR2 667MHz HDD: WD 2500JS 250GB CD/DVD: DWD RW pioneer VGA: Radeon X1300/X1550 Series 512 MB KUĆIŠTE: neptun 810 400W
18 godina
neaktivan

Meni se sve prima...užas.

Imam 172 uvis i 73 kile, iako je dosta mišića, opet je mrvicu previše. Imam udaračke noge što bi rekli (listine ko u crocopa) tak da možda nabacim i neku borilačku vještinu.

Najviše me zanima BJJ, pa ako znate neki klub slobodno recite...

Sad gledam neku teretanu u Dubravi, Sesvetama da upišem. Još ako daju popust za studente, idealno, ne bi baš dao preko 200kn. Može i ona shema da do 15h samo vrijedi, jer ionako imam popodne predavanja, pa ako ima preporuka bacajte slobobodno...

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
16 godina
Makić kaže...

a pogledajte moju marendu na fesju

onda pocmite govorit o glistama...hhhh

Šta's jia Izlanuo se

Smijeh

17 godina

same here, samo cm visi...

i uvik ide sprdnja na to...

a sta se nogu tice ja iman

ogromne butine i onda

gace uvik ili sire ili vece, big problems

16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
dragec0 kaže...

ma zna ona toga dosta kuhat, problem je u začinima na kojima štedi...a ja volim da je sve jače slatko/kiselo/slano il kaj već...

Aha takoIzlanuo semeni je najgore kad mama stavi malo vegete u juha a ja volim kad je malo jacaSmijeha sto se tice slatkog(obozavam),od kiselog volim samo kupus kiseli a slano slabo a mislim stedit na jelu kojeg jedes to mi je malo pretjeranoIzlanuo sebolje stavit normalno da bude ukusnije.

18 godina
neaktivan
dragec0 kaže...
Krešo91 kaže...
dragec0 kaže...

Može biti štošta....odi kod doktora sutra i raspitaj se malo

Mislim da je vise ono trece(vitamini) jer mi stara slabo kupuje voce moguce je zbog togaSmijeh

Nope... nema veze s vitaminima...

Prvo... nemoj jesti previse ugljikohidrata... jedi masniju hranu vise (znaci krumpir i kruh u minimalnim kolicinama, takodjer zaboravi i na rizu... Puno ljudi misli da je riza zdrava... a riza je toliko opterecenje na gusteracu da je strasno...

Takodjer... sad kad si mi ovo rekao mislim da i znam zasto si tako mršav... idi testiraj šečer... vjerojatno ti je 8+, sto nije jos nista opasno (iznad 14 je dijabetes tipa B), i da se riješiti djetama...

18 godina
neaktivan
zadnja-kocnica kaže...
Ajde informaticari jeste ,ali vidim ima potencijala i za dokture ovdje

inace student četvrte godine medicine... :)

17 godina
moderator
dragec0 kaže...

Aha takoIzlanuo semeni je najgore kad mama stavi malo vegete u juha a ja volim kad je malo jacaSmijeha sto se tice slatkog(obozavam),od kiselog volim samo kupus kiseli a slano slabo a mislim stedit na jelu kojeg jedes to mi je malo pretjeranoIzlanuo sebolje stavit normalno da bude ukusnije.

a jbg ona se tako naučila i njoj je tako fino...kaj mogu... Nevinasce

17 godina

evo kreso samo za tebe,

ja opcenito ne volim zacinjenu hranu

mogu sve ist bez soli, papra i toga,

al kad se radi o slatkome onda moraj bit ++++

18 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Meni se sve prima...užas.

Imam 172 uvis i 73 kile, iako je dosta mišića, opet je mrvicu previše. Imam udaračke noge što bi rekli (listine ko u crocopa) tak da možda nabacim i neku borilačku vještinu.

Najviše me zanima BJJ, pa ako znate neki klub slobodno recite...

Sad gledam neku teretanu u Dubravi, Sesvetama da upišem. Još ako daju popust za studente, idealno, ne bi baš dao preko 200kn. Može i ona shema da do 15h samo vrijedi, jer ionako imam popodne predavanja, pa ako ima preporuka bacajte slobobodno...

172 i 73 kile ti je skoro pa idealno...

18 godina
neaktivan
Makić kaže...

same here, samo cm visi...

i uvik ide sprdnja na to...

a sta se nogu tice ja iman

ogromne butine i onda

gace uvik ili sire ili vece, big problems

Butine su mi isto kompleks, moram nabavljat vece hlace pa nosit krojacu da skrati nogave. Užas, stvarno se osjećam debelo zbog butina....

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
16 godina
neaktivan

Igore necu valjda imat dijetu ovak mrsav na ostaloj hrani(obozavam papat) jedino recimo na ugljikohidratima i seceruIzlanuo se

16 godina
Makić kaže...

evo kreso samo za tebe,

Hahahhaha....kolki sendvič, a tek koji izraz lica na 5-oj slici Smijeh

a jbg...marenda je marenda i mora biti kako čovjek oće...a to je: velika Cool

18 godina
neaktivan
Tvoja hrana koju ti sada jedes je puna toga...

TO TI NE VALJA... jer ti tanko crijevo gubi mogucnost apsorbcije masti sto ti potom dolazi do talozenje iste u debelom crijevu i polaganim ubijanjem gušterače...

idi doktoru... izvadi šečer i reci joj sve...
16 godina
Tvoja hrana koju ti sada jedes je puna toga...

TO TI NE VALJA... jer ti tanko crijevo gubi mogucnost apsorbcije masti sto ti potom dolazi do talozenje iste u debelom crijevu i polaganim ubijanjem gušterače...

idi doktoru... izvadi šečer i reci joj sve...

Yeah....ya hear that Izlanuo se

Nevinašce

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.10.2010 0:30 (Krešo91).
16 godina
neaktivan
Makić kaže...

evo kreso samo za tebe,

A majke ti koji sendvic ja bih mogao pojest polaBelji sea drugu polovicu dam kresiSmijeh

16 godina
dragec0 kaže...
Makić kaže...

evo kreso samo za tebe,

A majke ti koji sendvic ja bih mogao pojest polaBelji sea drugu polovicu dam kresiSmijeh

Ja taka 2 mogu pojest...kad sam jako gladan...inače normalna glad, mogu 1, a 'nako gladan.....opet 1 Nevinašce

17 godina
moderator
dragec0 kaže...

a drugu polovicu dam kresiSmijeh

ja mu dam cijelog Nevinasce

16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
dragec0 kaže...
Makić kaže...

evo kreso samo za tebe,

Ja taka 2 mogu pojest...kad sam jako gladan...inače normalna glad, mogu 1, a 'nako gladan.....opet 1 Nevinašce

Pa ima tu kila kruha ili je to veknica nisam dobro vidio a i ti si dobar u papanjuBelji se

16 godina
neaktivan

Ej Kora kak si rijesio slanje i uplatu?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice