Igore a mozda je do sokova gaziranih kao sto su org coca cola,cocta i ostala gazirana pica moguce da mi je to naskodilo
Jedino ako piješ svakih 5 minuta po čašu...ali to će te prije udebljat nego omršavit 
Igore a mozda je do sokova gaziranih kao sto su org coca cola,cocta i ostala gazirana pica moguce da mi je to naskodilo
Jedino ako piješ svakih 5 minuta po čašu...ali to će te prije udebljat nego omršavit 
Sad imam 25god i stalno mi je isto jedem sve sto mama skuha-grah,rizot,grasak,zbun,kelj,juhu,sataras i dosta kuhanja a jedem i suhog dosta i ono nis
ja jedem sve što cura skuha, tako da se smatraj sretnim što jedeš nešto barem jestivo...
fkt bi trebala naučit kuhat, valjda neće vidjet ovo :P
Bez ljutnje jeli mozes navest bar dva jela sto ti napravi?
Jedem i jako puno slatkoga da se udebljam kao ostali ljudi koji su fat i nistacak ni sok nedjeluje
Jedem i jako puno slatkoga da se udebljam kao ostali ljudi koji su fat i nistacak ni sok nedjeluje
Možda imaš nedostatak nekih enzima ili microelemenata ili vitamina...ili svega zajedno 
Može biti štošta....odi kod doktora sutra i raspitaj se malo: kako se mogu i zašto se ne mogu udebljat
Zasto ne kuhas sam?
evo moja cura stvarno ne zna nista osim tjestenine i lazanja napraviti... tako da ja stalno kuham...
ma ne stignem kad radim...ako stignem onda ja kuham...
Radim i ja... od 8 do 10 sati na dan pa opet stignem... sve ti je do organizacije...
Možda imaš nedostatak nekih enzima ili microelemenata ili vitamina...ili svega zajedno 
Može biti štošta....odi kod doktora sutra i raspitaj se malo
Mislim da je vise ono trece(vitamini) jer mi stara slabo kupuje voce moguce je zbog toga
ma zna ona toga dosta kuhat, problem je u začinima na kojima štedi...a ja volim da je sve jače slatko/kiselo/slano il kaj već...
a pogledajte moju marendu na fesju
onda pocmite govorit o glistama...hhhh
Radim i ja... od 8 do 10 sati na dan pa opet stignem... sve ti je do organizacije...
ja radim 12 sati...a ona ne radi, nek bar kuha onda...
Meni se sve prima...užas.
Imam 172 uvis i 73 kile, iako je dosta mišića, opet je mrvicu previše. Imam udaračke noge što bi rekli (listine ko u crocopa) tak da možda nabacim i neku borilačku vještinu.
Najviše me zanima BJJ, pa ako znate neki klub slobodno recite...
Sad gledam neku teretanu u Dubravi, Sesvetama da upišem. Još ako daju popust za studente, idealno, ne bi baš dao preko 200kn. Može i ona shema da do 15h samo vrijedi, jer ionako imam popodne predavanja, pa ako ima preporuka bacajte slobobodno...
a pogledajte moju marendu na fesju
onda pocmite govorit o glistama...hhhh
Šta's jia 

same here, samo cm visi...
i uvik ide sprdnja na to...
a sta se nogu tice ja iman
ogromne butine i onda
gace uvik ili sire ili vece, big problems
ma zna ona toga dosta kuhat, problem je u začinima na kojima štedi...a ja volim da je sve jače slatko/kiselo/slano il kaj već...
Aha tako
meni je najgore kad mama stavi malo vegete u juha a ja volim kad je malo jaca
a sto se tice slatkog(obozavam),od kiselog volim samo kupus kiseli a slano slabo a mislim stedit na jelu kojeg jedes to mi je malo pretjerano
bolje stavit normalno da bude ukusnije.
Može biti štošta....odi kod doktora sutra i raspitaj se malo
Mislim da je vise ono trece(vitamini) jer mi stara slabo kupuje voce moguce je zbog toga
Nope... nema veze s vitaminima...
Prvo... nemoj jesti previse ugljikohidrata... jedi masniju hranu vise (znaci krumpir i kruh u minimalnim kolicinama, takodjer zaboravi i na rizu... Puno ljudi misli da je riza zdrava... a riza je toliko opterecenje na gusteracu da je strasno...
Takodjer... sad kad si mi ovo rekao mislim da i znam zasto si tako mršav... idi testiraj šečer... vjerojatno ti je 8+, sto nije jos nista opasno (iznad 14 je dijabetes tipa B), i da se riješiti djetama...
inace student četvrte godine medicine... :)
Aha tako
meni je najgore kad mama stavi malo vegete u juha a ja volim kad je malo jaca
a sto se tice slatkog(obozavam),od kiselog volim samo kupus kiseli a slano slabo a mislim stedit na jelu kojeg jedes to mi je malo pretjerano
bolje stavit normalno da bude ukusnije.
a jbg ona se tako naučila i njoj je tako fino...kaj mogu... 
Meni se sve prima...užas.
Imam 172 uvis i 73 kile, iako je dosta mišića, opet je mrvicu previše. Imam udaračke noge što bi rekli (listine ko u crocopa) tak da možda nabacim i neku borilačku vještinu.
Najviše me zanima BJJ, pa ako znate neki klub slobodno recite...
Sad gledam neku teretanu u Dubravi, Sesvetama da upišem. Još ako daju popust za studente, idealno, ne bi baš dao preko 200kn. Može i ona shema da do 15h samo vrijedi, jer ionako imam popodne predavanja, pa ako ima preporuka bacajte slobobodno...
172 i 73 kile ti je skoro pa idealno...
same here, samo cm visi...
i uvik ide sprdnja na to...
a sta se nogu tice ja iman
ogromne butine i onda
gace uvik ili sire ili vece, big problems
Butine su mi isto kompleks, moram nabavljat vece hlace pa nosit krojacu da skrati nogave. Užas, stvarno se osjećam debelo zbog butina....
Igore necu valjda imat dijetu ovak mrsav na ostaloj hrani(obozavam papat) jedino recimo na ugljikohidratima i seceru
evo kreso samo za tebe,
ja opcenito ne volim zacinjenu hranu
mogu sve ist bez soli, papra i toga,
al kad se radi o slatkome onda moraj bit ++++
Hahahhaha....kolki sendvič, a tek koji izraz lica na 5-oj slici 
a jbg...marenda je marenda i mora biti kako čovjek oće...a to je: velika 
Yeah....ya hear that 

evo kreso samo za tebe,
A majke ti koji sendvic ja bih mogao pojest pola
a drugu polovicu dam kresi
Ja taka 2 mogu pojest...kad sam jako gladan...inače normalna glad, mogu 1, a 'nako gladan.....opet 1 
ja mu dam cijelog 
evo kreso samo za tebe,
A majke ti koji sendvic ja bih mogao pojest pola
Ja taka 2 mogu pojest...kad sam jako gladan...inače normalna glad, mogu 1, a 'nako gladan.....opet 1 
Pa ima tu kila kruha ili je to veknica nisam dobro vidio a i ti si dobar u papanju
Ej Kora kak si rijesio slanje i uplatu?