Jel zna netko dali ima tu u Zagrebu neki dućan gamepadovima (između ostalog) da dostavlja besplatno kroz cijelu Hrvatsku?
BUMP
Jel zna netko dali ima tu u Zagrebu neki dućan gamepadovima (između ostalog) da dostavlja besplatno kroz cijelu Hrvatsku?
BUMP
Cek, sad cu poslikat.
Obratiti ce ti se osoba e-mail-om, to je automatski generirana poruka.
Kad ti se javi, ti reci da je to bila slucajnost ili reci da samo promijeni primatelja narudzbe na tvog prijatelja.
Evo novog antispam oružja:
Hahah u arhivu :)
Hvala!
Cek, sad cu poslikat.
Obratiti ce ti se osoba e-mail-om, to je automatski generirana poruka.
Kad ti se javi, ti reci da je to bila slucajnost ili reci da samo promijeni primatelja narudzbe na tvog prijatelja.
OK, reci cu da je bilo slucajno, neznam, jer sam bio umoran, i nisam gledao najbolje.
gud ivning pipl
Dao bih ti Hvala na onaj post u Zalbi, ali nije vrijedno trosenja energije kad si five-star bastard.
gud ivning pipl
voc going on?
strašna je ona tema "žalba"
De link
De link
http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-teme-vezane-bug-online/zalba/70561.aspx?jumpto=1319756&sort=asc&view=flat
Ja se zaljepio za Josipu Lisac, sada slusam njenu Maglu i Gdje Dunav ljubi nebo
Ode nam bobo... prosmrdio 
Žalosno kakvi sve tupani imaju pristup internetu.
Ode nam bobo... prosmrdio 
Žalosno kakvi sve tupani imaju pristup internetu.
dugo je i traja 
dugo je i traja 
eee ja sam se s njim namučio 
Jedino se slažem s tim liko da je Weky teški rekten lol, samo nebuloze priča, tako i mene slijedi po forumu i dijeli TD. Kakav lik, takve se viđa rijetko rofl
Dao bih ti Hvala na onaj post u Zalbi, ali nije vrijedno trosenja energije kad si five-star bastard.
Ma no problem frende
Jedino se slažem s tim liko da je Weky teški rekten lol, samo nebuloze priča, tako i mene slijedi po forumu i dijeli TD. Kakav lik, takve se viđa rijetko rofl
Pokret zvan Mentalizam nastao je 11.8.2009. dolaskom Mene na forum. Mnogo je Mentalistu bilo potrebno da taj pokret uzme maha.
Sada, Mentalizam se prakticira sirom ovog foruma te se i vrijeme mjeri od 11.8.2009.
Pokret zvan Mentalizam nastao je 11.8.2009. dolaskom Mene na forum. Mnogo je Mentalisti bilo potrebno da taj pokret uzme maha.
Sada, Mentalizam se prakticira sirom ovog foruma te se i vrijeme mjeri od 11.8.2009.
hahahah, epic
I to kaže lik sa najvecim brojem kartona u 2 mjeseca.
http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/unistite-bug-forum/1319814.aspx
Za one koji nisu vidjeli, brilijanta ideja.
mislim da je to neka skripta tak da se nemora mućit i sljedit te 
mislim da je to neka skripta tak da se nemora mućit i sljedit te 
Može bit, vrag će ga znat :)
ma idem igrat trackmaniu 
Weky! Pa zar si i Koru rasplakao?
Weky! Pa zar si i Koru rasplakao?
Moguće :)
Sredio sam mu 2-3 crvena (naveo ga da prekrši pravila i tako da dobije crveni)
Ništa strašno.
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/unistite-bug-forum/70546.aspx?page=0&jumpto=1319880&sort=asc&view=flat
Ruganje BUG-ovim autorima (samo ako citate BUG).
Udri brigu na veselje
SUPER:)?