- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja nisam i ne namjeravam.
Nikada nisam volio simse, ali kada sam ih zaigrao sims 1 obožavao sam graditi kuće. Nešto kao program "arhitektura za debile" u kojoj sam jako uživao
Ne želim pokrenuti stare ovisnosti
Sutra cu vam uslikati nesto od cega se napijes
Ponosni vlasnik svjetleće tipkovnice, i mojeg vjernog pratitelja gamepada u zadnjih godinu dana. Uljepljen moment ljepiljom (ima samo 2 šarafa pa moram, a i rupe su shebane lol) žica zaljepljena izolirkom i udubljene gljive koje btw savršeno rade, nemoguć za rastaviti, savršenstvo. Oboje, naravno, kupljeno u HG Spotu.
http://www.hgspot.hr/53132/kontroler-hama-usb-gamepad-black-force
Hahahahha, još ga imaju u ponudi!!! Kupujem opet isti!!!
Ponosni vlasnik svjetleće tipkovnice, i mojeg vjernog pratitelja gamepada u zadnjih godinu dana. Uljepljen moment ljepiljom (ima samo 2 šarafa pa moram, a i rupe su shebane lol) žica zaljepljena izolirkom i udubljene gljive koje btw savršeno rade, nemoguć za rastaviti, savršenstvo.
Jeli je to hama gamepad ni ni nisu losi a jeftini
a i dobra tipkovnica di si kupio svjetlecu i meni bih trebala da nemoram paliti svjetlo u sobi
Alienski 
Alienski 
Nekako lijepo izgleda. Ev prijavio sam se na Razerovu nagradnu igru http://l33t.razerzone.com/index.php?user_dtl=d811406316b669ad3d370d78b51b1d2e poklanjaju svašta, sam se prijaviš mailom i to je to. TKo zna možda me izvuku, a nagrade su hebačke
I ja saam se prijavio mozda budem vece srece u ovome jer nikad nisam osvojio nista a igrao sam 40ak puta nagradne igre
ln
Alienski 
Laku noc prijatelju ja odoh
.
Mislim da ću ovaj alienski uzet, još sam da Danimanu prodam ploče i to je to haha
Krešo fala na reganju na Razeru, dobijo sam 2 frag pointa od tebe i Drageca po jedan :)
BTW, za sve koji žele biti u mogućnosti dobiti moguću nagradu od stotina nagrada od Razera molim da se regaju ovdje. Meni vaše registracije daju bodove. Hvala.
link za reg - http://l33t.razerzone.com/index.php?user_dtl=d811406316b669ad3d370d78b51b1d2e
Evo moja tipkovnica
htjeo bih sa svjetlecim tipkama kao na mobitelu
A vidi moje 
Kaj si to okacil iza monitora, kakvo je to osvjetljenje neonka ili nekaj drugo ja imam neonku plavu inace iza monitora objesenu.
Evo moja tipkovnica
htjeo bih sa svjetlecim tipkama kao na mobitelu
A vidi moje 
Kaj si to okacil iza monitora, kakvo je to osvjetljenje neonka ili nekaj drugo ja imam neonku plavu inace iza monitora objesenu.
Moja samogradnja po BUG-u 
A to su ledice da, tak mi je i nekak izgledalo da nije neonka uopce.
A to su ledice da, tak mi je i nekak izgledalo da nije neonka uopce.
Sutra ću dobit komad mliječnog plexiglasa pa će fino raspršit svijetlo i bit će baš umirujuća boja
a ovako samo bliješti 
Jel zna netko dali ima tu u Zagrebu neki dućan gamepadovima (između ostalog) da dostavlja besplatno kroz cijelu Hrvatsku?
unlock btw lol
OPEN!
Dobra večer.
Večer
OPEN!
Dobra večer.
AAaaa prije tebe sam, hihihihi
OPEN, vecer narode, Imam problem (opet, znam) Slago sam frendu konfu u protisu, i kliknio za narudzbu, umjesto da sam mu poslao, sta da radim? jel se moze otkazati nekako?
Zar svi moramo reci "Open" i "Dobra vecer", pa maloprije smo pricali...
Posto sam Hrvat, a Hrvati su zbog 9. stoljecnog nedostatka drzave bili skloni nacionalnim/kolektivnim budjenjima i ostalim stvarima reci cu i ja:
OPEN!
Dobra vecer.