imam ovaj photoshop cs 5 portable, se može sa njim?
Probaj, nisam imao priliku radit s njim...
al ja sam totalni n00b u ps-u
Dobra vecer narode sta ima?
ja evo tu malo zverglam u carima interneta
al ja sam totalni n00b u ps-u

Napravio bih ti to, ali trenutno nemam vremena...
Kako je opera dobra :D Firefox suxx-a :D Trošio mi je 200mb, a opera oko 60-ak :D
weeee
Kako je opera dobra :D Firefox suxx-a :D Trošio mi je 200mb, a opera oko 60-ak :D
weeee
Ti to tek sad skuzio????
weeee
opera za računar ili za mob?
Udri brigu na veselje
OPERA ima puno manje bugova nego itijedna druga... druga stvar sto stranice odstupaju od standarda a Opera je rekla NE error correction-u jos prije 8 godina...
opera za komp :D i da sada sam skužio nikada nisam hti prebacivati s jednog na drugi, ali danas mi je firefox zaštekao 50000 puta :D i morao sam... opera mi je i lijepa i brza i malo troši i svee :D
opera za komp :D i da sada sam skužio nikada nisam hti prebacivati s jednog na drugi, ali danas mi je firefox zaštekao 50000 puta :D i morao sam... opera mi je i lijepa i brza i malo troši i svee :D
opera rulz
operu koristim već godinama i ne bih je mijenjao ni za što, dobro možda za verziju 10.63 
A nitko je nebi meni preporučio :D
e da jel mi netko može pomoći imam u task manageru 100 procesa :( a od tih 100 u task manageru ih je vidljivo 35 i tih 35 mi trebaju većinom, ali neznam di su ovi ostali i jel ima neki software čistač toga :S
Samo me zanima kako če raditi vista 32bit ultimate na ovim specifikacijama.Imam x3 procesor,ati raedonku hd5670 i 2gb ddr3 rama 1333MHz.
Samo me zanima kako če raditi vista 32bit ultimate na ovim specifikacijama.Imam x3 procesor,ati raedonku hd5670 i 2gb ddr3 rama 1333MHz.
Ja bi rađe stavio 7cu :D
Mislim da ce ti bolje raditi sedmica jer trosi manje RAM-a.
Sad cu.
Mislim da ce ti bolje raditi sedmica jer trosi manje RAM-a.
vrlo poboljšana verzija viste... ne ulazim u sam OS već mislm da radi dobro bez štekanja
Pa vec sam iznio svoju "teoriju" da je sedmica sp3 viste.
Jer kako sam cuo od upucenih ljudi iz servisa vista je sranje a sedmica je kuul.
Kako bolje natjerati ljude da zamjene xp?
Izbaci "sranje" OS koji ce izbjegavati i onda izbacis "poboljsanu" verziju koja je samo dorađena vezrija viste...
Sad cu.
Nece, opet isto. A da probam samo obrisati folder igre pa tamo instalirati novu igru?
barca 3:1
odlicno jos je real kiksa
danas si turbo angažiran na forumu, žena ti je otišla kod punice
?
punica mi je 5 metara dalje.. ali je žena otišla na team building u orahovicu za vikend, ma oči mi već ispadoše od gledanja uz monitor... bar da je sad tu poterala bi me u krpe
Dajem 120 litra rakije za novo napajanje i graficku :D
Dajem 120 litra rakije za novo napajanje i graficku :D
kakve rakije?