- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
strašno sam zadovoljan s novin Princom iz Perzije,
je da je izašla ima 3 miseca, tek san sad zaigra, vratila
je sve ono zbog čega obožavan PoP
http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/malo-se-zeznuo/69694.aspx
cool tema, dali je troll prosudite sami :)
edit: yeah, it's a troll
F1 2010 na volancu je divota.
Da pitam nesto, bratic moj poceo skidati lotro, pa se pitam jel ovo verzija za eu? http://www.lotro.com/support/download-lotro
Ajde LN moram se dic u 5 
Ja i dalje sredjivat svoj Android desktop... ručno mijenjat ikone (jer djubre od programa kuži da sam ga skinuo nelegalno... di mi je sad SkidRow)... :)
Odoh pajkit :)
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
LN svima koji su budni
butelje,gemišti,rakija,2 espressa na kraju..fuj
OPEN!
Dobra večer.
Svako veče
Vecer narode! Sta se radi? Ev ja malo cistim laptop,skeniram i cekam da se to sve zavrsi i i gram BC2 :D
Večer
Dobra Večer!
evo ja imam jedan problemčić, a neda mi se temu otvarat, naime ''kupio'' sam Dead Rising 2 i instalirao, no međutim sada treba instalirati vcredist, i kada pokrenem instalaciju instalacija dolazi do onog djela kada piše ''prikupljanje potrebnih informacija'', to preleti i dalje ništa niti nakon pola sata ništa se ne pokreće, btw. pokrenuo sam kao administrator.
tko riješi dobije gajbu po izboru 
Hey, ništa pametno, slušam muziku i tako :)
Hey, ništa pametno, slušam muziku i tako :)

...
evo ja imam jedan problemčić, a neda mi se temu otvarat, naime ''kupio'' sam Dead Rising 2 i instalirao, no međutim sada treba instalirati vcredist, i kada pokrenem instalaciju instalacija dolazi do onog djela kada piše ''prikupljanje potrebnih informacija'', to preleti i dalje ništa niti nakon pola sata ništa se ne pokreće, btw. pokrenuo sam kao administrator.
Pokusaj restatat komp. mozda tada instalacija nastavlja .

...
Pokusaj restatat komp. mozda tada instalacija nastavlja .

eto, neradi ni to...
hvala svejedno
Playing: [FLAC] [03:47] U2 - Pride (In The Name Of Love) </44 kHz/968 kbps/26,33 Mb/
...
vecer..
ovo ti je najsuvisli post u zadnje vrime..
u bircu, uz kavu evo i u nespavalicama

Od Jurre je svaki post genijalan...
mora san update-at temu o mangi...
Svaka pjesma od U2 je super, ali ta je jedinstveno odlicna :)
Udri brigu na veselje
SKORO pa moje ime 

Skini PS i uredi... 
SKORO pa moje ime 

Skini PS i uredi... 
imam ovaj photoshop cs 5 portable, se može sa njim?