- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U to spada san, jbte ako tko ima dubok san i svaku noc sanjas. San je takav cudan filing, kao drugi zivot :/ pogotovo nocne more kada se probudis zbog straha i dalje mislis da je stvarnost (jedno par sekundi). Kazu mi starci da se nekada derem po noci...
Zamislite kada zaspete toje kao preskakanje vremena :D
Jedino ti se svijest ugasi....dobro ne baš da se ugasi nego se samo privremeno zaustavi tj. ode u "PAUSE MODE" i onda ulogu preuzima tvoj podsvjesni um koji može raditi štogod tvoj svjesni um nemože, a to je stvaranje snova...dakle on napravi mini virtualni svijet i onda ti u njemu "igraš"
to je zayebano, nedaj boze nikome :/
Udri brigu na veselje
To je meni cudno...
Ima neka cinjenica da ljudi i lebdit mogu dok spavaju :/
Udri brigu na veselje
Krešo a nek si malo zapaprio Naxeemu, si vidio kak serucka, cijelu propovjed je napisao hahah. On topic, moj buraz svaku noć redovito ima pjevanu misu što se tiče sanjanja, lol, svaku noć neka dernjava izasna, svaku noć druga priča. Kakve taj lik ima snove isse
btw, negdje sam gledao na TVu da su neki ljudi sposobni imati lucidne snove, tj biti u kontroli svoga sna, i shvatiti da sanjaju ali se ne probuditi odmah (ja se odmah probudim čim shvatim da sanjam lol) već mogu raditi što žele, letjeti, biti neuništivi itd itd
To je meni cudno...
Ima neka cinjenica da ljudi i lebdit mogu dok spavaju :/
Ček...lebdit...WTF?
To su babske priče :S
Krešo a nek si malo zapaprio Naxeemu, si vidio kak serucka, cijelu propovjed je napisao hahah. On topic, moj buraz svaku noć redovito ima pjevanu misu što se tiče sanjanja, lol, svaku noć neka dernjava izasna, svaku noć druga priča. Kakve taj lik ima snove isse
btw, negdje sam gledao na TVu da su neki ljudi sposobni imati lucidne snove, tj biti u kontroli svoga sna, i shvatiti da sanjaju ali se ne probuditi odmah (ja se odmah probudim čim shvatim da sanjam lol) već mogu raditi što žele, letjeti, biti neuništivi itd itd
Ma nek sam mu....malo lijevo pa malo desno...pa nemere to tako 
I ja sam gledao tako neku emisiju o tom sanjanju i lucidnim snovima....kak zakon...kontroliraš šta sanjaš...hmmmm imam nekih bijesnih ideja šta bi htio sanjat 
ubiti mogu lebdit 1 metar iznad kreveta :)
To se dogada ljudima koji su u teskoj depresiji.
Udri brigu na veselje
I onima na grass-u :D
hahh, e to, a garant si to gledao u onoj emisiji Na Rubu Znanosti? Mislim to o lucidnim snovima
Inace ja sam prije imao osjecaj koda lebdim u snu. Tj. Kao da se krecem a zapravo lezim nije mi bilo nista cudno...
Udri brigu na veselje
hahh, e to, a garant si to gledao u onoj emisiji Na Rubu Znanosti? Mislim to o lucidnim snovima
Da to sam gledao.....ali bila je neka posebna emisija o snovima i tim stvarima....u biti bila je baš općenito vezana za ljudski mozak i njegove "posebne vještine"
Inace ja sam prije imao osjecaj koda lebdim u snu. Tj. Kao da se krecem a zapravo lezim nije mi bilo nista cudno...
Mwuaaahahahahahahahahahahhaha :D
Udri brigu na veselje
Oooo kralju! hahhahhahhahh, jel možeš vjerovat da sam to i ja jednom sanjao, to je bilo jako davno ali sam zapamtio taj san jer je toliko bio kretenski da ga nemožeš zaboraviti, hahah
edit- evo čekam u Ogameu mi dolaze 12 deathstarova uništiti mjesec, misli lik da je flota mi tamo, joj kad ga dočekam i shebem, uh
Udri brigu na veselje
Oko trećine života. Naravno, bitange koje ništ ne rade, već sam žive od nečijih drugih para izgube 2/3 haha
A jbg da ne spavamo nebi više mogli funkcionirat.....ako se mozak ne odmori minimalno 5 sati onda bi "pregorio".....dakle došlo bi do nekakvog moždanog udara i više nebi bio na životu....zato je ipak pametno uloženo vrijeme ;)
Udri brigu na veselje
LoL...a govor, procesiranje informacija, motoričke funkcije....to ti dolazi iz guzice jeli :P
Bote, ev gledam NY Yankeese live, kak je ovaj bejzbol besmislen sport, niš ne kužim, sam likovi udaraju lopticu ko budale s onom štapinom i odjednom publika počne se derat, wtf?!
LOL @ Krešo
Udri brigu na veselje
Bote, ev gledam NY Yankeese live, kak je ovaj bejzbol besmislen sport, niš ne kužim, sam likovi udaraju lopticu ko budale s onom štapinom i odjednom publika počne se derat, wtf?!
Cilja igre je što dalje razhebat lopticu...dakle ti si npr. na mjestu udarača tj. onaj sa onim šćapom
i trebaš udarit tu loptu i poslat je što dalje od obilježenog područja....ako ode izvan stadiona...po seljački: pošalješ ju u pi*ku materinu
...onda je to home run, po naški optrčavanje i tvoj tim dobiva bodove...a ako ju promašiš 3 puta ili ju netko uhvati kad ju ti udariš onda ispadaš i ideš na klupu do sljedeće izmjene tj. kad tvoj tim opet nastupa na mjesto udarača
Udri brigu na veselje
Zašto druže moj beogradski :D
Cilja igre je što dalje razhebat lopticu...dakle ti si npr. na mjestu udarača tj. onaj sa onim šćapom
i trebaš udarit tu loptu i poslat je što dalje od obilježenog područja....ako ode izvan stadiona...po seljački: pošalješ ju u pi*ku materinu
...onda je to home run, po naški optrčavanje i tvoj tim dobiva bodove...a ako ju promašiš 3 puta ili ju netko uhvati kad ju ti udariš onda ispadaš i ideš na klupu do sljedeće izmjene tj. kad tvoj tim opet nastupa na mjesto udarača
Hhhmm kak tup, glup i neupotrebljiv sport, ja volim sport i kužim se u puno sportova, al ovo je toliko besmislen sport.........
Damn sutra u skolu. A ovaj kreso smrad igra igre dok ja radim :D :D
Udri brigu na veselje
Radi radi....pa zaradi :P
Odo gledat pronjavu i 'Allo 'Allo :P
Aj LN marvo
Joj vidjet ćeš kako će ti nedostajat srednja kad završiš, mislim zbog ekipe, ja bih išao makar još godinu dana najradije