- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Samo se šalim,u posljednje vrijeme sam aktivan na drugim forumima,pa sam ovaj malo zanemario.
Nemoj ti meni "malo zanemario"....imaš 20 (slovima: dvajst
) minuta da napraviš 3 zanimljive teme inače ću zvat Miru da te ban-a 

Ugl. Iden leći...¿ebeš smak svita kad moram sutra učit za školu...
Igore, ma nisam ja tjeskoban... 99% vremena sam sretan, ali me malo "stisne" kad pročitam nešto ovako... kud ću, kako ću... oće sve proći u redu...... :)
Jedna prekrasna pisma za laku noć:
Ja san lud za njom i znan to je glupo
al srce udara ludo kad je vidin
i zbog tog se stidin al nema mi pomoći
lud san od nula pa sve do ponoći
tu nema spasa tu nema kruva
iman kretenski osmijeh od uva do uva
žila mi kuca
stegne oko srca
zbog nje m, m, ...mucam
mekan ka štruca
ekipa me pljuca
al nije me briga ja pribacujen kanale ma neznan
ko da igra
pa namištan boju, svitlo, kontrast
buljin u ekran oči če mi otpast
doživit ću kolaps to je hipnoza čekan da mi kaže
koja je prognoza
postoje li šanse barem minimalne da dođemo
na iste duljine valne
ja lud san za njon priznajem to
lud san za njon neznan kud sa sobom
lud san za njon priznajem to
lud sa za njon ne znam kud sa sobom
i pari mi se plitka
znan sve je krinka
savršena slika kut svitla i šminka
i znan to je fikcija
loša joj je dikcija
al ima mota
to je divota
idila ka neka čudna sila me tira
da slinim a kad je vidim nemogu se sabrat
grizen se ka dabar
pratin svaki njen pokret ka radar
priko prike od prike pa njegovog prike
sam nabavija neke njene privatne snimke
a priko drugog prike sam nabavija broj
a sutra ću je nazvat i jojojoj
ti neznaš ko sam ja
ja tebe znam
da li znaš da mi ti kradeš miran san
da li znaš da te voli neko s ove strane
miluje daljinski i ljubi ekrane
ja lud san za njon priznajem
to lud san za njon neznan kud sa sobom
lud san za njon priznajem to
lud sa za njon ne znam kud sa sobom....
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Evo stigo napokon I.Kk da i njega malo cujem samo cujem open/lock sta ima novog neki novi dio warhammer-a?
Čitam romane u posljednje vrijeme.
Ja nemam bas zivaca citati knjige i romane
vise volim preko neta kak se kaze samo da nije papir(knjiga,novine,roman itd.) samo preko net-a!
Samo se šalim,u posljednje vrijeme sam aktivan na drugim forumima,pa sam ovaj malo zanemario.

Hmm,izazvat ćeš Internetski Ragnarok ako se Mirko i Ja,dva internetska super ratnika sukobimo.Serveri će pasti,burze će se isključiti,tsunamiji će se dogoditi i vulkani će eruptirati zbog naše borbe.

Hmm,izazvat ćeš Internetski Ragnarok ako se Mirko i Ja,dva internetska super ratnika sukobimo.Serveri će pasti,burze će se isključiti,tsunamiji će se dogoditi i vulkani će eruptirati zbog naše borbe.

Ma ne to....nego de malo sudjeluj na forumu....bilo gdje samo budi aktivan barem sat vremena na ovom forumu
BTW na koja 2 foruma si aktivan
I KaKa...
iliti igor kaka... to je baš ono sto moram :)
I KaKa...
Ode Igor u Karlov WC 
Ovaj forum ne bih bio zabavan bez nasih prijatelja ili mojih-ivan123,krese i I.Kk 

Ma ne to....nego de malo sudjeluj na forumu....bilo gdje samo budi aktivan barem sat vremena na ovom forumu
BTW na koja 2 foruma si aktivan
StarDestroyer.net,DakkaDakka i Factpile.
I KaKa...
I.Kk su inicijali od mog imena i prezimena.
Laku noć.
Kreso ima pravo stalno te I.Kk vidim na fb ali ne bas tako ovdje i ja sam rijetko tamo a vise sam ovdje
Laku noc svima cujemo se sutra
Hello, hello, hello....
Ma di si prijatelju nema krese i sefa da te zezaju i bolje sta ti radis dobroga?
Radim MySpace acc da vidim šta tamo ima, može netko malo opisat što je to uopće? Nešto kao Facebook i Twitter? Ili nešto više?
kud sam i citao o tom sranju.
Udri brigu na veselje
To je tako zvano REM stanje u noci. Tj. dubok san. Covjek provede 80 posto noci u REM stanju. Ako te neko probudi za vrijeme REM stanja, onda ti dio mozga za motoriku spava, te tada budes paraliziran dok se ne probudis, znaci dio mozga/tijela ti jos sanja ;)
Udri brigu na veselje
To je tako zvano REM stanje u noci. Tj. dubok san. Covjek provede 80 posto noci u REM stanju. Ako te neko probudi za vrijeme REM stanja, onda ti dio mozga za motoriku spava, te tada budes paraliziran dok se ne probudis, znaci dio mozga/tijela ti jos sanja ;)
Wtf?! Hoćeš više krenuti govoriti?! 
Što se ovo s Njuškalom događa? Ja kliknem na ponude mobitela i idem sad vidjeti kakvih ima oglasa iPhona, i sad piše tamo u zagradi 433 oglasa, ja kliknem na to, on meni izbaci samo 4 vau-vau oglasa! Wtf, pa gdje su ostala 429 oglasa?
Prije nego se naglo prekine REM faza, tvoja podsvijest probudi tvoj svjesni um...dakle teme samoga...kao neki alarma...i onda se ne prekine naglo ta REM faza.
The human being....a self suficient organism
......sorta 
Sto ces...
A dobro i sto ima veze i da je to tako???
Lijepo se vratis natrag spavati :) i gotovo... i ne sjecas se da si prekinuo san :)
Bolje i to nego imati facijalnu parezu desne strane lica i nemogucnost micanja iti jednog misica, te potom ostecenje slusnog zivca zbog te facijalne pareze :)
I stalno idiotsko zujanje u usima zbog toga...
Eto to ti ja imam :) odnosno imao sam facijalnu parezu kojih par tjedana :) ljepota...
Sto ces...
A dobro i sto ima veze i da je to tako???
Lijepo se vratis natrag spavati :) i gotovo... i ne sjecas se da si prekinuo san :)
Bolje i to nego imati facijalnu parezu desne strane lica i nemogucnost micanja iti jednog misica, te potom ostecenje slusnog zivca zbog te facijalne pareze :)
I stalno idiotsko zujanje u usima zbog toga...
Eto to ti ja imam :) odnosno imao sam facijalnu parezu kojih par tjedana :) ljepota...
Hahahah, isto se meni dogodi
Mislis dogodilo?
inace to stanje traje 3 do 9 mjeseci, meni je puno manje posto sam na vrijeme skuzio i poceo biti nesteroidne pripravke odmah...
Uf... nisam mogao normalno pricati... a lice mi je bilo objeseno, oko mi se nije moglo do kraja zatvoriti kad sam isao spavati (samo do pola...)
ma uzas uzas uzas...
ali nema veze :) sad mi je super :)
Aawwwwwhhhh......you pooorr thiiiinnnggg 

Nemoj nastavit o toj fazijalnoj paralizi...
Udri brigu na veselje
Mislis dogodilo?
inace to stanje traje 3 do 9 mjeseci, meni je puno manje posto sam na vrijeme skuzio i poceo biti nesteroidne pripravke odmah...
Uf... nisam mogao normalno pricati... a lice mi je bilo objeseno, oko mi se nije moglo do kraja zatvoriti kad sam isao spavati (samo do pola...)
ma uzas uzas uzas...
ali nema veze :) sad mi je super :)
Ma ne u tolikoj mjeri, meni uvrh glave minutu hahah
edit- ala Naxeem sere naveliko u temi F1 2010, idi pogle
Ma ne u tolikoj mjeri, meni uvrh glave minutu hahah
To nije bellova pareza... :P :P :P :P
Ma Krešo glavno da je proslo...
U to spada san, jbte ako tko ima dubok san i svaku noc sanjas. San je takav cudan filing, kao drugi zivot :/ pogotovo nocne more kada se probudis zbog straha i dalje mislis da je stvarnost (jedno par sekundi). Kazu mi starci da se nekada derem po noci...
Zamislite kada zaspete toje kao preskakanje vremena :D
Udri brigu na veselje