- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Već smo konstatirali da ovo nije fb. 
da, ali neki se ponašaju kao da jest 
Malo nas ima koji nemaju fb... epidemija
da, postali ste endemske biljke 
ostalo mi je taman još toliko snage da mogu surfati po forumu 
Bok svim nehrkalicama, kaj to delaš dok surfaš pilis drva s procesorom jel fuckaj ga.
Srecom pa se ova potraga dobro zavrsila, s obzirom kak je pocelo sve je bilo moguce to je tak u slicnim situacijama.
http://www.24sata.hr/news/lovci-policija-i-gss-6-sati-trazili-po-sumi-dva-djecaka/192085/
Evo ljudovi moji dragi kako sutra imam rođendan evo malo da se počastite :P neda mi se sutra. Čeka me iznenađenje :D
edit: neznam šta ko voli piti pa si sami uzmite :D
sretan ti onda unaprijed 15-ti dinček
p.s. uzalud mene pitaš za igre - nikada me to nije pretjerano zanimalo 
sretan ti onda unaprijed 15-ti dinček
p.s. uzalud mene pitaš za igre - nikada me to nije pretjerano zanimalo 
Ma ok je... stavim im to ručno :D tako su sretni 1, 2, 3 i 4. razred kada im stavim igre :D i onda guraju kućište uza zid i savijaju kabele... pa se čude kada nešto rikne -.-
btw. hvala :D
Sretan Rođendan!
Bok svim nehrkalicama, kaj to delaš dok surfaš pilis drva s procesorom jel fuckaj ga.
Srecom pa se ova potraga dobro zavrsila, s obzirom kak je pocelo sve je bilo moguce to je tak u slicnim situacijama.
http://www.24sata.hr/news/lovci-policija-i-gss-6-sati-trazili-po-sumi-dva-djecaka/192085/
bok rambo, ma nije baš da pilim drva, ali blizu - adobe encore mi transcodira video, i u slijedećem statusu će biti narednih 30-ak minuta, i tako otprilike 3 puta tjedno po 3-4 sata - živio intel! 
a dečeci ko dečeci - sreća da su ih našli, tko zna što bi im još moglo pasti na pamet da su ostali vani preko noći. .
14gb ima šef, mislim da je sve da.
Ev upravo je izašla F1 2010 na "onim" mjestima hehe, znam da neki ovdje vole formulu
Stavit ću preko noći da mi se skida, ima prek 6 gigi, ak sad stavim da se skida laggat će mi internet nenormalno
Ev upravo je izašla F1 2010 na "onim" mjestima hehe, znam da neki ovdje vole formulu
to bih čak i ja mogao zaigrati 
to bih čak i ja mogao zaigrati 
Baš sam si i ja razmišljao o igranju te igre :D
lol, ev tek sad vidim da u F1 2010 su već počeli ljubitelji naširoko pisati kako skidaju igru
Sretan novi dan!
da budem jedini ja ne skidam...
jutro svima, ili večer,
, ovo je prvi put da ustajem nakon dugo vremena a da Birc nije otvoren.
jutro :P
OPEN!
Dobra večer.
Dobro veče
Sad s dječiji vrtić pretvara u noćni klub!
Sad s dječiji vrtić pretvara u noćni klub!
onda možeš u krpe 
Skinul sam sezone dr. house-a i sad vidim da kvaliteta nije bog zna kaj... 
Skinul sam sezone dr. house-a i sad vidim da kvaliteta nije bog zna kaj... 
Better luck next time
Better luck next time
Prosla me volja za ponovnim skidanjem...