- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Inace kreso... kako igrati mincraft bez login nejma posto ne mogu se regati...
Ja sam maloprije picio igru Prototype i Fallout3 odlicne igre a pogotovo prototype kad imas cekic i da kopiras covjeka 
Ne trebaš se regat...samo igraš offline u singleplayer-u dok ne dignu server....jer im je za vikend pao server i sad daju besplatno dok ne dignu opet server...ako odeš na njihov web site vidjet ćeš da je samo privremena stranica i sad daju đabe najnoviju verziju.....samo da napomenem opet: igra je još u ALPHA fazi razvoja tako da će se nekima često rušit, kako kome
U biti samo odi na prvom ekranu na login bez ičega i onda će ti izbacit ili error i ponudit offline igranje ili će ti odmah otić na glavni menu gdje biraš single player igru i rokaj kolko možeš......zasad je igra đabe ali će inaće koštat nekih 10 $........puna cijena20 $ kad se igra skroz završi...tako da sad požuriš sa skidanjem i rokaj kolko možeš...evo ja i mind_chalange deremo 300 
Ja sam maloprije picio igru Prototype i Fallout3 odlicne igre a pogotovo prototype kad imas cekic i da kopiras covjeka 
Meni je najbolje sa ogromnim mišićima zajedno sa štitom i onda šprint u gusti promet......djeluješ ko tenk i avion zajedno 
Ne trebaš se regat...samo igraš offline u singleplayer-u dok ne dignu server....jer im je za vikend pao server i sad daju besplatno dok ne dignu opet server...ako odeš na njihov web site vidjet ćeš da je samo privremena stranica i sad daju đabe najnoviju verziju.....samo da napomenem opet: igra je još u ALPHA fazi razvoja tako da će se nekima često rušit, kako kome
U biti samo odi na prvom ekranu na login bez ičega i onda će ti izbacit ili error i ponudit offline igranje ili će ti odmah otić na glavni menu gdje biraš single player igru i rokaj kolko možeš......zasad je igra đabe ali će inaće koštat nekih 10 $........puna cijena20 $ kad se igra skroz završi...tako da sad požuriš sa skidanjem i rokaj kolko možeš...evo ja i mind_chalange deremo 300 
Nekako mi je u totali blocky... ideja je sasvim ok... nadam se da ce napraviti malo bolje rendiranje s malo vise pixela :) jer ovo malkice boli okice...
Inace... SNIJEG PADA HEBEMU...
Ideja igre je da bude tako kockasta i mislim da neće biti previše dorađena grafika...barem sam tako ja čuo...
A snijeg sam i ja prvi put dobio...ako hoćeš samo odi nazad na gl. menu i napravi novi svijet....inače me zanima kako izgledaju ti čudaci koji odaju po noći kad je snijeg 
Meni je najbolje sa ogromnim mišićima zajedno sa štitom i onda šprint u gusti promet......djeluješ ko tenk i avion zajedno 
To moram probat nisam znao
i ludnica je kad oko sebe velike siljke pobijes sve oko sebe..
LN
Večer ovim budnima....
Igore.......jesil se naigrao Minecraft-a...meni je za danas dosta
sad sam kopao nekih 2 i po sata u njoj i još u po planine samo rupu 3*3 ravno dole...aj bar mi je kućerak dobar trebam to poslikat da se pohvalim 
OPEN!
Dobra večer.
večer, bieberi!!!
Večer narode.....odo igrat Minecraft 
čitamo se kasnije 
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
http://www.bug.hr/_cache/4ba64a523f05c61a2dbde26a20bf6bec.jpg
Može ovako?
So long baby, I'm gone
[Oh yeah ]
[Well] Bloody Mary give me shivers from a shot
Set up the shooters it's time for a drop
[Give me ] Old Jamaica, runnin' we come
Down at the hatch Jack, the women and the fun
We drink a lot, That demon drop
This one's on me and here's to you
Whiskey on the rocks
a double or a shot
Whiskey on the rocks
Elixer from the top
[You were] Drinkin' Mai Tais, Singapore sling
Beam me up Jim, it's time to come in
I' ll have one more afore ye close up the door
It' s on the house mac, it' s whiskey galore
We drink a lot, that demon drop
This one's on me, here's mud in your eye
Whiskey on the rocks
A double or a shot
Whiskey on the rocks
Elixer from the top
Yeah, yeah, yeah, come on
Let's throw seven sheets to the wind - hahaha
Fill 'em up too!
I' m drinkin'
Whiskey on the rocks
A double or a shot
Whiskey on the rocks
A double or a shot
Whiskey on the rocks
A double or a shot
Whiskey on the rocks
A double or a shot
I' m drinkin'
Whiskey on the rocks
I' ll have a whiskey on the rocks
Give me whiskey on the rocks
Keep it comin' on the rocks
[Yeah ] Pour me a double here comes trouble
on the rocks
Whiskey on the rocks
...
Laku noć ljudi... ;)
...
Laku noć ljudi... ;)
Sad je u modi postanje lyricsa na forum?
Već smo konstatirali da ovo nije fb. 
Jel se smije ovdi postat linkovi sa wareza, imam nešta za pokazati što će se nekima svidjeti......neki možda već i znaju da je izašlo
a ist tako, malo ih je imalo
kad san ga ja kreira