Pa kad pacijent je dosadan, ako mu se ne sviđa šta uopće komentira, izgleda da lik nema srednju završenu i samo pola osnovne. 
@Daniman- koliko sam ja dosad vidio ovdje svatko nešta što komentira, ti odmah citiraš i odmah pokušaj huškanja 
Pa kad pacijent je dosadan, ako mu se ne sviđa šta uopće komentira, izgleda da lik nema srednju završenu i samo pola osnovne. 
@Daniman- koliko sam ja dosad vidio ovdje svatko nešta što komentira, ti odmah citiraš i odmah pokušaj huškanja 
Više mi je dopi*dio ovaj žuti karton... Traje do 25.9. 
Jel to od onih starih vijesti...
Uffff
je to je taj.kad je to bilo (25.8.)
Imamo tebe pristojnoga zreloga kulturnoga...
Ja sam se barem opametio i prestao, al ti nastavljaš i čekaš da ti pošaljem sočni PM, al nećeš me navući, ma znam ja takve klinje poput tebe......viđa sam takvih na desetke 
Hambrie, šta ti to znači?
koje tomice 
To da ti se pleše
Ja sam se barem opametio i prestao, al ti nastavljaš i čekaš da ti pošaljem sočni PM, al nećeš me navući, ma znam ja takve klinje poput tebe......viđa sam takvih na desetke 
odskijaj
Get lost...
Never,pain is the illusion of senses(to koristim dok vježbam).
Nikad.
Fine su te rijeći :)
Kako poznate rećenice lijepše zvuči na engleskom :)
Slažem se,ostatak ide ",despair is the illusion of the mind".
Još jedna.
Only the insane prosper and only those who prosper truly judge what is sane.
Budem si jednu ukrao za potpis :D
Još jedna.
Čitaj brzo:
Humu-humu-nuku-apua-a....yeah bitch 
de, nemojte se svadjati
odskijaj
Ma kakve su to gay fore "odskijaj"?! koji je to k...?
Ako netko ima problema samnom neka slobodno kaže nemam ja ništa protiv... Nebih ja nikoga izvrjeđao zbog toga...
Ako baš toliko me nevoliš ignore bok... Ja tebe ne ignoriram jer mi nesmetaš, i nije me tako lako bacit iz takta ;)
:)
odskijaj
Ma kakve su to gay fore "odskijaj"?! koji je to k...?
ces da ti nesto drugo kazem?
Fajt, fajt, fajt!!!
Fajt, fajt, fajt!!!
ROUND 1
FAJT!
DA
VATERPOLO
Fajt, fajt, fajt!!!
Ti si ostao živ jer je krešo zapeo u vodovodu a mato pokvario zetor... A ja spamao po forumu...
Spor ti internet ivane :P
Fajt, fajt, fajt!!!
ROUND 1
FAJT!
FINIŠ HIM!
Ako netko ima problema samnom neka slobodno kaže nemam ja ništa protiv... Nebih ja nikoga izvrjeđao zbog toga...
Ako baš toliko me nevoliš ignore bok... Ja tebe ne ignoriram jer mi nesmetaš, i nije me tako lako bacit iz takta ;)
:)
Pa onda ako ti se ne sviđa nešto moje ignoriraj i ne komentiraj/flejmaj, jer to ti je jedini cilj.
@Izgr-hoću da nešto drugačije kažeš, ajde budi muško ako si tolika faca pa reci nešto al baš sočno, ajde da te vidim, a ne te gej fore izbacivat, gdje samo to kupiš........
Fine su te rijeći :)
Kako poznate rećenice lijepše zvuči na engleskom :)
Još jedna.
Budem si jednu ukrao za potpis :D
Još jedna prije nego što odem igrati.Evo jedna iz Warhammer 40k-a.
They shall be my finest warriors, these men who give of themselves to me. Like clay I shall mould them, and in the furnace of war forge them. They will be of iron will and steely muscle. In armour shall I clad them and with the mightiest guns will they be armed. They will have tactics, strategies and machines so that no foe can best them in battle. They are my bulwark against the Terror. They are the Defenders of Humanity. They are my Marines, and they shall know no fear. - Emperor of Mankind
Fajt, fajt, fajt!!!
Shut your fucking face, uncle fucker.
You're a cock-sucking, ass-licking uncle fucker.
You're an uncle fucker, yes it's true.
NOBODY fucks uncles quite like you.

Ti si ostao živ jer je krešo zapeo u vodovodu a mato pokvario zetor... A ja spamao po forumu...
Spor ti internet ivane :P
Nije... Pogledaj mi na zidu (fb) onu sliku sa speed testa... 
Shut your fucking face, uncle fucker.
You're a cock-sucking, ass-licking uncle fucker.
You're an uncle fucker, yes it's true.
NOBODY fucks uncles quite like you.

Odskijaj. 
ma kakva sad opet prepirka 
jer to ti je jedini cilj
Nebih reko...
prije će ćovjek zemlju pretvorit u ravnu ploču, nego njih spriječit da se prepiru 
Klinci se svađaju... 
BTW. Zar ti ne bi trebao biti u onoj 18+ temi? 
jer to ti je jedini cilj
Nebih reko...
Jedini, kažem ti, znam ja takve klinje, kad zapnu za nešto, ne puštaju.
just stay out of this.please. NHF
evo ja da se javim samo da mi ostane u "teme u kojim sudjelujem" :D