vat ar ju toking abaut...aj kent andrstend ju....du ju spik kroejšn lengviđ 
vaj donć ju get a najs kap of šat t fak ap 
vaj donć ju gou autsajd en plej hajd end gou fak jur self 
vat ar ju toking abaut...aj kent andrstend ju....du ju spik kroejšn lengviđ 
vaj donć ju get a najs kap of šat t fak ap 
Bot of ju šud šat d fak ap end stop ekting lajk 2 morons toking lajk krejzi madrfakrs 
aj vud if aj kud 

Bot of ju šud šat d fak ap and stop ekting lajk 2 morons toking lajk krejzi madrfakrs 
šat d fak up nub 
baj d vej....no habla inglez 
Bot of ju šud šat d fak ap and stop ekting lajk 2 morons toking lajk krejzi madrfakrs 
šat d fak up nub 
baj d vej....no habla inglez 
hahahahah probajte ovo izgovorit:
Do why me key too 
šat d fak up nub 
baj d vej....no habla ingliš 
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
whata faka *
i mi tebe volimo 
whata faka *
Misliš.....
f1-ivo
pederčina
(opet Ivo...ispričavam se...ja sam upućujem da je to neko "poznat"
)
Odo Robina gledat, ak mi bude dosadan, opet se vraćam za komp
Ljudi, laka vam noć, ja odo spavat jer jedva gledam i ovop isem, sutra petak i jos 6 sati popodnevna smjena. Laku NOC
Sretan novi dan!
The P1 still uses the ARM9-based Nexperia NX4008 CPU clocked at 208 MHz.
The P1 still uses the ARM9-based Nexperia NX4008 CPU clocked at 208 MHz.
HVALA
HVALA
Molim.
Večer Ivo 
Otkud ti u ove sitne sate?
Servisiram jedno računalo. Trenutno radim backup jer komp je u totalnom kaosu.
Kako ljudi mogu koristit računalo par godina bez antivirusa i onda se čude kako ništa ne radi ili je pak sporo za poludit?!
Znao sam. čovječe. opet mi se pleše 
Servisiram jedno računalo. Trenutno radim backup jer komp je u totalnom kaosu.
Kako ljudi mogu koristit računalo par godina bez antivirusa i onda se čude kako ništa ne radi ili je pak sporo za poludit?!
pffffff.....pričaj mi...tako sam ja kod frendice iz razreda došao rušit/dizat winse..... kad ono 
hrpa virus, prastari avast- nikad update-an, tona sr*nja, mali milion addon-ova na kompu...tipa ask.com itd....komp spor užasno i na kraju...još je mod-ani XP tj. ona ga mod-ala...nedo te kru dragi da to više ikad vidim...a rušio sam joj sistem jedno 6 puta u mjesecu...tak da sam org CD-key od svog org XP-a zapamtio i sad ga znam otkucat napamet 

hrpa virus, prastari avast- nikad update-an, tona sr*nja, mali milion addon-ova na kompu...tipa ask.com itd....komp spor užasno i na kraju...još je mod-ani XP tj. ona ga mod-ala...nedo te kru dragi da to više ikad vidim...a rušio sam joj sistem jedno 6 puta u mjesecu...tak da sam org CD-key od svog org XP-a zapamtio i sad ga znam otkucat napamet 
Taj toolbar kad vidim odmah poludim!

I ja.
I ja...i to svako stavlja....ono aj ko ga šljivi šta će mi bit
i stavi...tako je moja sestra stavila jedno tonu tih toolbar-ova na IE i FF...izgledalo je nešto slično ovome
dok ja nisam došao
i stavi...tako je moja sestra stavila jedno tonu tih toolbar-ova na IE i FF...izgledalo je nešto slično ovome
dok ja nisam došao
LOL
odo gledat D Potrošne i onda u krpe
LN marvo 
BTW pozdravio vas Hambrle...jbg javio mi se preko XF-a i želi vam laku i ugodnu noć 
dok ja nisam došao