Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.048.252
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
Zeppelin kaže...
Krešo91 kaže...

vat ar ju toking abaut...aj kent andrstend ju....du ju spik kroejšn lengviđ Belji se

vaj donć ju get a najs kap of šat t fak ap Smijeh

vaj donć ju gou autsajd en plej hajd end gou fak jur self Cool

WHAAAAAAAAAAAZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! .......................IN GAME: IWEK91
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.9.2010 23:48 (Krešo91).
15 godina
protjeran
Za nespavalice (22h - 06h)

Bot of ju šud šat d fak ap end stop ekting lajk 2 morons toking lajk krejzi madrfakrs Smijeh

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.9.2010 23:50 (Kora).
15 godina
Krešo91 kaže...

vaj donć ju gou autsajd en plej hajd end gou fak jur self Cool

aj vud if aj kud CoolCoolSmijehSmijeh

16 godina
neaktivan
Kora kaže...

Bot of ju šud šat d fak ap and stop ekting lajk 2 morons toking lajk krejzi madrfakrs Smijeh

šat d fak up nub Belji se

baj d vej....no habla inglez Cool

WHAAAAAAAAAAAZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! .......................IN GAME: IWEK91
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.9.2010 23:51 (Krešo91).
15 godina
protjeran
Krešo91 kaže...
Kora kaže...

Bot of ju šud šat d fak ap and stop ekting lajk 2 morons toking lajk krejzi madrfakrs Smijeh

baj d vej....no habla inglez Cool

hahahahah probajte ovo izgovorit:

Do why me key too Smijeh

Dinamo živi vječno
15 godina
Krešo91 kaže...
Kora kaže...

baj d vej....no habla ingliš Cool

17 godina
neaktivan
Je je... i ti meni :)

(-.-)Zzzzz....
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
15 godina
neaktivan

whata faka *

Be Gamer
15 godina
Šef kaže...
Je je... i ti meni :)

(-.-)Zzzzz....

i mi tebe volimo {#emotions_dlg.tongue-out}

16 godina
neaktivan
damircazin kaže...

whata faka *

Misliš.....

f1-ivo

pederčina 

(opet Ivo...ispričavam se...ja sam upućujem da je to neko "poznat" Namigiva)

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.9.2010 23:56 (Krešo91).
15 godina
protjeran

Odo Robina gledat, ak mi bude dosadan, opet se vraćam za komp

Dinamo živi vječno
16 godina

Ljudi, laka vam noć, ja odo spavat jer jedva gledam i ovop isem, sutra petak i jos 6 sati popodnevna smjena. Laku NOC

17 godina
neaktivan

Sretan novi dan!

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
16 godina
neaktivan
I.Kk kaže...

Sretan novi dan!

također...sa zakašnjenjem Cool

16 godina
neaktivan
zna li ko brzinu procesora u sony ericssonu P1i?
“Ustanite kao lavovi iz drijemeža, U nesavladivom broju Stresite lance ko rosu sa vas Koje su, dok ste spavali, stavili na vas Vas je mnogo, a njih je – malo.”
17 godina
neaktivan
wanderer kaže...

The P1 still uses the ARM9-based Nexperia NX4008 CPU clocked at 208 MHz.

World Championships: 7, GP started: 263, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,413
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
wanderer kaže...

The P1 still uses the ARM9-based Nexperia NX4008 CPU clocked at 208 MHz.

HVALAPoljubac

“Ustanite kao lavovi iz drijemeža, U nesavladivom broju Stresite lance ko rosu sa vas Koje su, dok ste spavali, stavili na vas Vas je mnogo, a njih je – malo.”
16 godina
neaktivan

Večer Ivo Cool

Otkud ti u ove sitne sate?

EDIT: vidim zaštoBelji se

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 0:11 (Krešo91).
17 godina
neaktivan
wanderer kaže...

HVALAPoljubac

Molim.

Krešo91 kaže...

Večer Ivo Cool

Otkud ti u ove sitne sate?

Servisiram jedno računalo. Trenutno radim backup jer komp je u totalnom kaosu.

Kako ljudi mogu koristit računalo par godina bez antivirusa i onda se čude kako ništa ne radi ili je pak sporo za poludit?!

World Championships: 7, GP started: 263, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,413
16 godina

Znao sam. čovječe. opet mi se pleše Cool

Don't panic, im Bosnian!!
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Servisiram jedno računalo. Trenutno radim backup jer komp je u totalnom kaosu.

Kako ljudi mogu koristit računalo par godina bez antivirusa i onda se čude kako ništa ne radi ili je pak sporo za poludit?!

pffffff.....pričaj mi...tako sam ja kod frendice iz razreda došao rušit/dizat winse..... kad ono Iznenađen

hrpa virus, prastari avast- nikad update-an, tona sr*nja, mali milion addon-ova na kompu...tipa ask.com itd....komp spor užasno i na kraju...još je mod-ani XP tj. ona ga mod-ala...nedo te kru dragi da to više ikad vidim...a rušio sam joj sistem jedno 6 puta u mjesecu...tak da sam org CD-key od svog org XP-a zapamtio i sad ga znam otkucat napamet Nevinašce

17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
pffffff.....pričaj mi...tako sam ja kod frendice iz razreda došao rušit/dizat winse..... kad ono Iznenađen

hrpa virus, prastari avast- nikad update-an, tona sr*nja, mali milion addon-ova na kompu...tipa ask.com itd....komp spor užasno i na kraju...još je mod-ani XP tj. ona ga mod-ala...nedo te kru dragi da to više ikad vidim...a rušio sam joj sistem jedno 6 puta u mjesecu...tak da sam org CD-key od svog org XP-a zapamtio i sad ga znam otkucat napamet Nevinašce

Taj toolbar kad vidim odmah poludim!

17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Krešo91 kaže...

I ja.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

I ja...i to svako stavlja....ono aj ko ga šljivi šta će mi bit Izlanuo se i stavi...tako je moja sestra stavila jedno tonu tih toolbar-ova na IE i FF...izgledalo je nešto slično ovomeIznenađen dok ja nisam došao

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 0:26 (Krešo91).
16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
F1-IVO kaže...

I ja...i to svako stavlja....ono aj ko ga šljivi šta će mi bit Izlanuo se i stavi...tako je moja sestra stavila jedno tonu tih toolbar-ova na IE i FF...izgledalo je nešto slično ovomeIznenađen dok ja nisam došao

LOLViče

18 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

izgledalo je nešto slično ovomeIznenađen dok ja nisam došao

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Krešo91 kaže...

izgledalo je nešto slično ovomeIznenađen dok ja nisam došao

Ahaaaaaa Belji se....ja sam ovako gledao i rekao

16 godina
neaktivan

odo gledat D Potrošne i onda u krpe

LN marvo Cool

BTW pozdravio vas Hambrle...jbg javio mi se preko XF-a i želi vam laku i ugodnu noć Namigiva

18 godina

Novi interface kod instalacije nvidia drivera.. Šteta šta i nvidia contorl panel nije u toj boji...

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice