Ne treba mi class 6(tko zna kakva mi je ova trenutna,vjerojatno 1 ili 2).Vidit ću u Info-labu prekosutra,sutra ne radi ništa a ostale trgovine mi nisu baš blizu.
Laku noć!
Ne treba mi class 6(tko zna kakva mi je ova trenutna,vjerojatno 1 ili 2).Vidit ću u Info-labu prekosutra,sutra ne radi ništa a ostale trgovine mi nisu baš blizu.
Laku noć!
Odo odgledat neki film i onda krmit aj LN narode
Laku noc.
Aaaaaajjjjjmmmmoooooo ljuuuuuuddddiiiiiii faaaaajruuuuunntttt!!!!
Pokup'te prnje i bjež'te lijegat....sutra dođ'te u isto vrijeme
LOCK!
zaključavaš prije kraja radnog vremena. sram te bilo
OPEN!
Koji su bolji Smajliji?
Thumb up za ove
Thumb down za ove
Close d' door...de zatvori ta vrata.....komarci ulaze
Rideru i krešo,da vam odgovorim ovdje.Nisam ništa prčakao,prije mi je htjelo i 100% je adresa 192.168.1.1,provjerio sam u ipconfig/all
OPEN!
Koji su bolji Smajliji?
Thumb up za ove
Thumb down za ove
Stari naravno, simpatičniji su, imaju normalnu boju za smajlije, ovi novi imaju ružan ten.
Rideru i krešo,da vam odgovorim ovdje.Nisam ništa prčakao,prije mi je htjelo i 100% je adresa 192.168.1.1,provjerio sam u ipconfig/all
Jeli ima neku naljepmicu na njemu...ispod iznad ono sa serijskim brojevima i te PM
Trebalo bi tamo pisat nešta
Onda resetiraj router i jesili šta dirao po mrežnim postavkama šta imaš postavito pod default gateway ?
OPEN!
Koji su bolji Smajliji?
Thumb up za ove
Thumb down za ove
Stari naravno, simpatičniji su, imaju normalnu boju za smajlije, ovi novi imaju ružan ten.
Da,ovi stari su bolji,ali mi je žao ovog dizajnera koji je dizajnirao ove nove.Sigurno plače u nekom crnom kutu okružen novim smajlijima.
Jeli ima neku naljepmicu na njemu...ispod iznad ono sa serijskim brojevima i te PM
Trebalo bi tamo pisat nešta
Onda resetiraj router i jesili šta dirao po mrežnim postavkama šta imaš postavito pod default gateway ?
Ne radi mi već nekoliko dana(možda i mjeseci,nisam provjeravao dugo).Default getaway je kao što sam i rekao 192.168.1.1,rekao sam da sam provjerio
Rješio sam restartom rutera.Znači li to da mi je ruter pri kraju?
na aparatima za disanje :D
Jesam ti i rekao da ga resatuješ jer samo bi tako mogao da probaš pristupiti postavkama,i neznači da je pri kraju
Jesam ti i rekao da ga resatuješ jer samo bi tako mogao da probaš pristupiti postavkama,i neznači da je pri kraju
Tek sad vidim
Al kao da sam vidio.Hvala
Inace jedna od mojih drazih slika slikana sa nekadasnjim K850i (koji onda nije imal dostojnog protivnika kaj se kvalitete slike tice)
Pijanac jedan Ja bih ipak samo red bull, bez vodke molim
Aloha, evo malo energy drinka :)
Inace jedna od mojih drazih slika slikana sa nekadasnjim K850i (koji onda nije imal dostojnog protivnika kaj se kvalitete slike tice)
Koliko ono taj telefon ima 5 megapixela ,autofokus,bljeskalicu još je on dostojan protivnik
OPEN!
Koji su bolji Smajliji?
Thumb up za ove
Thumb down za ove
Da,ovi stari su bolji,ali mi je žao ovog dizajnera koji je dizajnirao ove nove.Sigurno plače u nekom crnom kutu okružen novim smajlijima.
Evo na ovo mislim:(imao sam samo paint.net pri ruci pa nije baš sve uklopljeno)
večer
Aloha, evo malo energy drinka :)
Koliko ono taj telefon ima 5 megapixela ,autofokus,bljeskalicu još je on dostojan protivnik
Pa naravno, ja još ne vidim potrebu da ga mijenjam.
playing: [FLAC] [04:05] Laura Branigan - Self Control </44 kHz/988 kbps/28,90 Mb/>
e ljudi jel znate neku realističnu trkačinu
ono.. kad idem 160 da se vidi da idem 160 a ne ko u mwu ono.. kao da cu krenit unatrag...