Nice...aj daj slike ak može
kod cure sam ...slike kad dođem doma sutra
Kad si već kod cure...ako oćeš nešta lemit pitaj ju jel ima neki prsten ili dr. komad nakita koji je puko
Nice...aj daj slike ak može
kod cure sam ...slike kad dođem doma sutra
Kad si već kod cure...ako oćeš nešta lemit pitaj ju jel ima neki prsten ili dr. komad nakita koji je puko
Kod mene jos traju pregovori oko izrade profi lightshowa... 32 LED-ice, svaka od 3W... Trebalo bi bit hrpa posla, a i nesto love... :)
Kod mene jos traju pregovori oko izrade profi lightshowa... 32 LED-ice, svaka od 3W... Trebalo bi bit hrpa posla, a i nesto love... :)
Oće to ići preko nekog programa za izvođenje light-showa ili....?
Mislim si kupit novu memorijsku karticu MicroSD(ova koju imam ima samo 1 gb),al neznam da kupim 2 ili 4 gb(bolje 4 da se osiguram za budućnost).Imate kakvu preporuku kartice ili su one sve iste?
Oće to ići preko nekog programa za izvođenje light-showa ili....?
Ne, preko mikrofona i skretnica.
večer opet... ipak mi se čini da idemo na drid, prispavat...
manje će bi spavanja, a više ....
a nesmin reč bia bi u qurcu..
ma spava zato mi je i dosadno...ajd hvala bogu bar je dr.house...
Bome idem i ja, napravim jos 100 trbusnjaka i u krpe...
E da, zaboravil sam se pohvalit :D kako sam kupio 3 Raid adaptera protiv komaraca... Mamicu im J*ebem...
Mislim si kupit novu memorijsku karticu MicroSD(ova koju imam ima samo 1 gb),al neznam da kupim 2 ili 4 gb(bolje 4 da se osiguram za budućnost).Imate kakvu preporuku kartice ili su one sve iste?
Pa skoro sve su iste ali po meni je najbolji proizvođač mem. kartica San Disk
Mislim da će ti ova bit dobra
Gledaj one Class kategorije. Što je veća Class, to je kartica brža.
ova koju sam Tomi dao je class 4
sretan novi dan i ajte laku noć
:) tocnije 101 :)
Pogledat ću preksutra u Info-labu kakvih imaju kartica,nadam se da nisu skupe(kao USB stickovi,4gb sam platio 99 kuna).Al lako ih je nas krast kad su jedina informatička trgovina u Ogulinu(osim neke privatne,nikad nisam ništa kupio tamo).
Ajte, laku noć,vidimo se ujutro
ova koju sam Tomi dao je class 4
A za šta mu je to?
Iznad Class 5 ili 6 mu ne treba. Ona se čini OK, još je i bagatela, 59kn-4GB.
Tomo evo jedna solidna KARTICA
Class 2? Bila je bolja ona prije, čak i jeftinija :D
dobra vecer dobri ljudi :D
Adios muchachos !
To mi je memorijska za mobitel.A za proizvode u Info-labu nisam siguran što imaju.Još tamo radi neka "smotana" ženska
Znate gdje je Links u Zagrebu?
To mi je memorijska za mobitel.A za proizvode u Info-labu nisam siguran što imaju.Još tamo radi neka "smotana" ženska
Znate gdje je Links u Zagrebu?
Glamočka 1.
Ako je za mob, bit će dobra ona prva od Class 4. ;)
''Adidas !'' - ona zenska iz bracnih voda xD
laku noc