I "I Am Legend" isto.
vise SF, ali svakako preporucam!
I "I Am Legend" isto.
vise SF, ali svakako preporucam!
Da, kupio sam u ADM-u, uz proc ne daju stock cooler, nego neki spire. Mogu reć da je tih, a temp u idle je 40C okruglih.
daj mali spire je cudo od tisine ima bit...imam ga ja na jednoj staroj kanti...koja papcina,dok je radio pc isao jedan utor pricvrstit i noktom dodirnem ventilator kulera...razletila se dva krilca u komadice :D
kupio taj jeftinjak spire i dobar je...ta kanta mi ponekad radi.
Paranormal activity....usro sam se živ
popušio Dinamo :(((
vozdra btw
ja nesmijem gledat taj horror, no neznam sta je u njemu strasno toliko, daj reci
ja nesmijem gledat taj horror, no neznam sta je u njemu strasno toliko, daj reci
film opce nije strasan ako ga ne gledas po noci i ako ga gledas na dijelove... moras se bas udubit u njega da bi bio strasan...
Ma lik neki i ženska žive u nekoj "ukletoj kući" i lik sve snima kamerom koju je kupio...u biti ako oćeš gledat gledaj po danu u mitraljeskom gnijezgu
Čul sam da je i "The Collector" dobar.
A čuli ste vjerovatno za "The Quarantine", pogledajte .REC, španjolski film kojeg je "Karantena" kopirala. Preporuka.
Dobra vecer
dobro vece, mislim kupiti scythe katana 3, mozete li mi netko reci svoja iskustva, posto u temama o njima cijeli dan nitko ne odgovara
Ja sam tu, ali sam igrao AC2.
Najs. :thumbs:
Ma lik neki i ženska žive u nekoj "ukletoj kući" i lik sve snima kamerom koju je kupio...u biti ako oćeš gledat gledaj po danu u mitraljeskom gnijezgu
pa sta je tu strasno?
pa sta je tu strasno?
Vjeruj,strašno je.
Iako kad se poslije gledanja filma malo razmisli,shvatiš da nije strašno.U filmu nema krvi,ni ičega sličnog.Više je pshihološki.
pa sta je tu strasno?
Valjda one jeftine fore kao zatvaranje vrata nakon šta uđu u prostoriju, škripanje, samo otvaranje.. Uglavnom, većina elemenata iz F.E.A.R.-a.
pa sta je tu strasno?
Vjeruj,strašno je.
Iako kad se poslije gledanja filma malo razmisli,shvatiš da nije strašno.U filmu nema krvi,ni ičega sličnog.Više je pshihološki.
pa daj onda reci sta je tu "strasno" pa navedi neke dijelove :S
pa sta je tu strasno?
Valjda one jeftine fore kao zatvaranje vrata nakon šta uđu u prostoriju, škripanje, samo otvaranje.. Uglavnom, većina elemenata iz F.E.A.R.-a.
Jedino fali mala Alma
vecer :)
Vjeruj,strašno je.
pa daj onda reci sta je tu "strasno" pa navedi neke dijelove :S
Pogledaj pa sam vidi
ljudi ima tko prijedlog kaj da idem lemit...baš mi se lemi a nemam ideju kaj napravit...
ljudi ima tko prijedlog kaj da idem lemit...baš mi se lemi a nemam ideju kaj napravit...
prste.
prste.
trebaju mi još...
Nice...aj daj slike ak može
kod cure sam ...slike kad dođem doma sutra