Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.116.974
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
kanta kaže...
Krešo91 kaže...

Večer narode Osmijeh

većer ljubavi Poljubac

Avatar...ready....clear a path! .......................IN GAME: IWEK91
16 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

červe đubrad! šta radite Cool

Nemojte traziti razloge zbog kojih cete biti tuzni, trazite sitnice kojima cete se radovati ;) ljepoto moja :D
16 godina
protjeran
Hambrle kaže...

masturbiramo

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
16 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

Kopamo pa sadimo...oš s nama Belji se

16 godina
kanta kaže...
Hambrle kaže...

masturbiramo

i hoćel to?

Krešo91 kaže...
Hambrle kaže...

Kopamo pa sadimo...oš s nama Belji se

rado Cool, imal ikog na ircu?

Nemojte traziti razloge zbog kojih cete biti tuzni, trazite sitnice kojima cete se radovati ;) ljepoto moja :D
16 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

Nema Mršti se

16 godina
Krešo91 kaže...
Hambrle kaže...

Nema Mršti se

e kreso hvala za ono na xfire sto si mi pokusavao pomoc Namigiva eo lupit cu ti negdi hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.8.2010 22:16 (Hambrle).
16 godina
protjeran
Hambrle kaže...

i hoćel to?

kak ne ćoiće....laku noć drkaći ja odo spavat....sutra je prvi dan moje desetodnevne prakse......dobro je to šta dobijem 700 kn za tih 10 dana

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
16 godina
kanta kaže...
Hambrle kaže...

i hoćel to?

kak ne ćoiće....laku noć drkaći ja odo spavat....sutra je prvi dan moje desetodnevne prakse......dobro je to šta dobijem 700 kn za tih 10 dana

meni 170 kn, da si nabavim bfbc2!!!!!

16 godina
neaktivan

Ja trebam nekih 80 kn za mrežnu karticu da mogu gledat OptiTV na PC-u Neodlučan

16 godina
Krešo91 kaže...

Ja trebam nekih 80 kn za mrežnu karticu da mogu gledat OptiTV na PC-u Neodlučan

vis ja tream duplo Neodlučan

17 godina
neaktivan
Nedjelja navečer, a na MaxTvu ništa... Pa eto gledam Američki futbal
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
16 godina

Večer spameri...

Šta ima?

BOG I HRVATI /// Ljubi svoju zemlju, na njoj ti sagradi dom i brani je krvlju svojom povezan si s njom!!!
16 godina
ivan123 kaže...

Večer spameri...

Šta ima?

Evo instalira se GTA 4 i uživa u danas dobivenom flatu..=)

∂αмαgєнιgн // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec).
16 godina
neaktivan
ivan123 kaže...

Večer spameri...

Šta ima?

Večer....evo ja sebi tražim dodatnu mrežnu karticu...da mogu gledat Opti TV na kompu Cool

16 godina
DamageHigh kaže...
ivan123 kaže...

Večer spameri...

Šta ima?

Evo instalira se GTA 4 i uživa u danas dobivenom flatu..=)

blago tebi, ja bih odmah skinuo sve sa torrenta!

16 godina

nema ništa,već 2 dana "lutam"po partisu da si nešto korisno skinem al nema ništa.

Xfire:mirkeckiller///////////COD2 nick:|BuG|Mirkeckiller ///////// Trackmania nations forever login:mirkeckiller
16 godina
neaktivan

Koji Prince of Per(ver)sia mi preporučate.....ali da moj PC može normalno radit

16 godina
Krešo91 kaže...

Koji Prince of Per(ver)sia mi preporučate.....ali da moj PC može normalno radit

sand of time, warrior within, two thrones.....

16 godina

Ljudi molim vas crIznenađenck za GTA 4...ali isproban (dobar)..

Sve je prošlo OK, ali imam shaking screen i auto ubrzava sam..dakle cr... nevalja..

Hvala!

∂αмαgєнιgн // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec).
16 godina
protjeran

AAAAAAAAA VičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeViče

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.8.2010 23:15 (Daniman123).
16 godina
protjeran
eeeeeeehaaaaa ljudstvo eo ja preso balad tonija
16 godina
Daniman123 kaže...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA VičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeViče

smile freak Belji se

16 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA VičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeViče

Cool

16 godina
tarankula kaže...
eeeeeeehaaaaa ljudstvo eo ja preso balad tonija

i ja sam danas preso kompletan eflc, prije preso tonija sad lost and damned

16 godina

lol

Xfire:mirkeckiller///////////COD2 nick:|BuG|Mirkeckiller ///////// Trackmania nations forever login:mirkeckiller
17 godina
neaktivan
.Dani, daj skrati ovo za 5/6... Na mobitelu sam pa smeta.
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
16 godina
protjeran
Hambrle kaže...
Daniman123 kaže...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA VičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeViče

smile freak Belji se

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA VičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeViče

KAKO SAM NAŽIVCIRAN UFFFFFFFFFFFFFFFFVičeVičeViče

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.8.2010 23:14 (Daniman123).
16 godina
Daniman123 kaže...
Hambrle kaže...
Daniman123 kaže...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA VičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeViče

smile freak Belji se

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA VičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeViče

KAKO SAM NAŽIVCIRAN UFFFFFFFFFFFFFFFFVičeVičeViče

double smile freak Cool

16 godina
protjeran

Ni taj tvoj chil pil nebi pomogao mome gnjevu.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice