neće mi nitko odgovorit? 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nema što, naravno da je najjači kad se boriš protiv polunaoružanih talibana... Ajde ameri da vas vidimo protiv ruskih helikoptera... Zašto nema neki takav ruski kanal?
Gade mi se takve emisije... Ili, isto tako usporedba AK47 i još neke američke puške u kojoj američka puška pobijedi... Pa naravno....
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Elite Spammer
neće mi nitko odgovorit? 
na što?
kod nas je pobijedila i obranila ruska puška 
ima tu tko neki prijedlog za program koji traži wifi mreže...netstumbler mi ne radi...
treba mi neki da mi pokaže popis mreža i dal su zaštićene ili ne...
na što?
kod nas je pobijedila i obranila ruska puška 
Misliš rumunjska :D
Misliš rumunjska :D
rus ju je izmislio 
ima tu tko neki prijedlog za program koji traži wifi mreže...netstumbler mi ne radi...
treba mi neki da mi pokaže popis mreža i dal su zaštićene ili ne...
na što?
ne znam...
ne znam...
a jbg...radi mi neki vistastumbler ali me živcira kad mi svaki put piše da nije podržan os...
a jbg...radi mi neki vistastumbler ali me živcira kad mi svaki put piše da nije podržan os...
ja imam tp linkov adapter, koji mi pokazuje koje su mi mreže u dohvatu, i da li su zaključane ili ne.
Večer narode...evo mene sa kamiondžijskog zadatka, onaj euro truck simulator je dobar, ali moglo bi biti bolje da imam volan i da ima muzike u igri 
xxx-man preporučujem ti da probaš easy free wi-fi radar 
ma meni je na netbooku neki atheros čip kojeg ne podržava većina programa...na laptopu koristim netstumbler, al ovdje nemogu...
Večer narode...evo mene sa kamiondžijskog zadatka, onaj euro truck simulator je dobar, ali moglo bi biti bolje da imam volan i da ima muzike u igri 
da, hebeno je na tipke - ali nije loša simulacija. na piratima izgleda ne raid glazba, to je valjda neki bug ili nešto..
Imam pitanje,vako imam wireless mrežnu i spajam se na moj router,i sada ako hoću da dohvačam bolji signal šta trebam kupiti/ručno napraviti? Antenu ili moram kupiti bolji wireless uređaj? treba mi da dohvatim 200-300m u krug.
da, hebeno je na tipke - ali nije loša simulacija. na piratima izgleda ne raid glazba, to je valjda neki bug ili nešto..
Radi glazba,samo treba se formatirati u OGG format i zaljepiti u dokumenti/euro truck simulator/music i onda ući u igru i stisniti R i izabrati od koje pjesme da svira i svirat će,meni sve radi.
A dor važno je da valja
...još ću isprobat onaj 18 wheels of steel..jer me jedan frend davi s tom igrom kao on je vako on je nako...pa da više zašuti
Imam pitanje,vako imam wireless mrežnu i spajam se na moj router,i sada ako hoću da dohvačam bolji signal šta trebam kupiti/ručno napraviti? Antenu ili moram kupiti bolji wireless uređaj? treba mi da dohvatim 200-300m u krug.
kantena
ili antenu, ili nešto ovako http://www.tp-link.com/products/productDetails.asp?class=wlan&pmodel=TL%2DWN722N imaš ih u konikomu
kantena
Koja je cijena anteni do dohvata 300m? Ima tu udruga u selu imaju Wireless i 20mbps brzinu neta i flat,i sada me pati kako da uletim kod njih,a nemaju zaštićen net,pa reko da malo se grebem na 20mbps,preko noći negase router,ja sav sretan.
To ti Batista najbolje zna...on je maher za takve stvari...ali mislim da trebaš neku jaču antenu stavit il tak nešto
Koja je cijena anteni do dohvata 300m? Ima tu udruga u selu imaju Wireless i 20mbps brzinu neta i flat,i sada me pati kako da uletim kod njih,a nemaju zaštićen net,pa reko da malo se grebem na 20mbps,preko noći negase router,ja sav sretan.
na koju foru u ivanovcu imaju 20mbs?
Gledaj možeš napraviti pojačivač wireless signala ili možeš kupiti wireless antenu i prišerafiti nju na RP-SMA konektor na tvom routeru ili jednostavno možeš kupiti bolji wireless router 
E neznam,bio sam u udruzi,tj. član sam i svatko plaća net i zato imamo toliku brzinu,imao sam šta vidjet brzina 20mbps ja sam zinuo i reko ajde da se grebem.
Kakve od ovih dolje specifikacija mora biti antena?
- Neusmjerena unutrašnja antena
- Konstrukcija: dipol
- Pojačanje: 5 dBi
- Frekvencija: 2,4 GHz
- Priključci: RP-SMA
E neznam,bio sam u udruzi,tj. član sam i svatko plaća net i zato imamo toliku brzinu,imao sam šta vidjet brzina 20mbps ja sam zinuo i reko ajde da se grebem.
de, odakle ti to - u osijeku nemaju takve brzine, a ne u ivanovcu - jedino da se spajaju svjetlovodom na centralu 
Gledaj možeš napraviti pojačivač wireless signala ili možeš kupiti wireless antenu i prišerafiti nju na RP-SMA konektor na tvom routeru ili jednostavno možeš kupiti bolji wireless router 
To me zanima.
Optika

No,no,no...not that...this:
sretan novi dan
No,no,no...not that...this:
da, moš mislit 25 km od centrale..
ali ako mato tako kaže, onda neka bude..
Dobra večer i sretan novi dan sa zakašnjenjem!