Oooo pa gdje si borg 
Pozz Robi :)
Jedva čekam zahlađenje ubila me ova vrućina totalno.
Oooo pa gdje si borg 
Oooo pa gdje si borg 
I ja,stvarno bi bilo super da je 22-24 stalno...
Ništa ljudi gasim ovu svoju makinu, preriskanto se igrati sa gromovima, uživajte pozdrav :)
Dečki jel znate možda dal postoje kakve tablete ili nešto za povečanje grudi ?
da, zato te sve cure idu na plasticne operacije, valjda se boje tableta..LOL 
Većer,e @Rott,u kojem si djelu Zagreba,ja sam iz Dubrave,kod mene nešto grmi,al niš ne vidim,a baš bi volio fotkat malo...
e pa nisi ti jedini iz osijeka, ima nas još koji se kuhamo u tom kraju!
također..
ah, što da moraš raditi po ovoj žegi - jbt kad se sjetim što sutra sve trebam odradti najrađe se ne bih niti ustao iz krevete. pokušati ću sve riješiti prijepodne, pa se ostatak dana zavući u hladovinu..
Nažalost oluja nije stigla do Splita još, valjda bude... Laku noć forumaši!!!
Većer,e @Rott,u kojem si djelu Zagreba,ja sam iz Dubrave,kod mene nešto grmi,al niš ne vidim,a baš bi volio fotkat malo...
Novi Zagreb,kod Avenue mall-a!
Upravo je prestala,to znaci da ide prema tebi!!!!!! 
ako ide prema dubravi, doći će i do slavonije
evo već osjetim svježi vjetrić..
Novi Zagreb,kod Avenue mall-a!
jeee,tnx 
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
umisljen je on puno, samo ne pokazuje to previse javno
ekipa, utihnuli ste - odoh u krpe - laku noć svima ..
ekipa, utihnuli ste - odoh u krpe - laku noć svima ..
Idem i ja,LN!
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
e pa nisi ti jedini iz osijeka, ima nas još koji se kuhamo u tom kraju!
također..
ah, što da moraš raditi po ovoj žegi - jbt kad se sjetim što sutra sve trebam odradti najrađe se ne bih niti ustao iz krevete. pokušati ću sve riješiti prijepodne, pa se ostatak dana zavući u hladovinu..
pa ja neznam šta se svi žale na vrevu, pa zar bi radije štajaznam -10 i snježurinu? radije ću se peći na 45 stupnjeva nego se smrzavat vani i nositi jaknu :)
Jooj ljudi...treba se dić ujutro u 7, a ne spava mi se...:wallbang:
pa ja neznam šta se svi žale na vrevu, pa zar bi radije štajaznam -10 i snježurinu? radije ću se peći na 45 stupnjeva nego se smrzavat vani i nositi jaknu :)
Kod mene potpno obrnuto - kada moram birati +-40 uvijek odabirem hladniju varijantu. Mrzim vrućine, a zima mi uopće ne smeta
Inače dobra večer ljudi
dabar veće svima
Kod mene potpno obrnuto - kada moram birati +-40 uvijek odabirem hladniju varijantu. Mrzim vrućine, a zima mi uopće ne smeta
Inače dobra večer ljudi
Bok svim nehrkalicama, hm ljudi su valjda svi da jedino ak nije neki bug forumas zamaskirani vanzemaljac onda ga fuckaj.
ma tu sa strane promatram i gledam u nebo da vidim te male zelene...
Ima ljudi, ali ima i trolova
Ima ljudi, ali ima i trolova
Uvjek.
Šta se radi spamaši?
Laku noć.
Inače dobra večer ljudi
Vidi ti se po Avataru hehe :) (šala)
OPEN!
Dobra večer.
Dobra večer.
Dobra večer,ste našli možda kakve nove tablete za povečanje grudi ?
da je meni u životu dobit sedmicu na lotu,kupija bi tebi mala lipu veštu i za cilo misto napravija feštu,kupija bi i tovara da te nosi do oltara